De ervaring van Eveline Verbeek uit Hengelo

Vol bewondering lopen we de woning van Eveline (41), haar man Mark en dochter Luna binnen. Een stijlvol gebouw omringd met natuur, fluitende vogels en inclusief rondlopende gasten. Het gezin Verbeek runt namelijk niet alleen een huishouden, maar ook Bed & Breakfast Villa Beldershoek in Hengelo. Harmen Kuipers is al jarenlang hun vertrouwde hypotheekadviseur en schoot ze te hulp bij de herfinanciering van de verbouwing.

Een koophuis is Eveline niet vreemd. Al eerder wisten ze Harmen te vinden om hun woonwens te vervullen. Eveline vertelt: “Deze keer waren we specifiek op zoek naar een huis waar we, naast wonen, ook een Bed & Breakfast konden beginnen. Dat leek ons wel wat. Mark en ik houden allebei van reizen, en van mensen ontmoeten. Hoe leuk is het dan om de wereld in je eigen huis te laten? We zijn verliefd op het huis, maar ook op de tuin. De ligging is echt geweldig.

Het is onder andere dankzij hypotheekadviseur Harmen dat alles ook financieel klopte. Het scheelt stress om te weten dat er iemand is die het voor je uitzoekt. Met Harmen bouw je een band op, en je weet zeker dat hij het beste met je voor heeft. Je hebt niet het gevoel dat je naar een ‘bank’ toegaat.

Het huis was al fantastisch, maar we hebben de woning wel gemoderniseerd en naar onze zin verbouwd. Er was dus sprake van een best grote verbouwing. Toen de laatste bouwvakkers de woning verlieten en we het naambordje ‘Villa Beldershoek’ op de voorgevel plaatste, was het plaatje compleet.

Maak een afspraak
Wil je net als Eveline een advies van Harmen van Hypotheek Visie Hengelo? Maak dan nu een afspraak.

Naar de vestigingspagina van Hengelo >