Ervaring klant Nijmegen

Marion Winterman is al sinds 2012 klant bij Hypotheek Visie Nijmegen. Onlangs tekende zij voor de derde keer een koopcontract met hulp van hypotheekadviseur George Staffhorst. Dit keer niet alleen, maar samen met haar vriend Sander. Marion vertelt over de weg naar hun droomhuis:

“Dat we dit huis hebben kunnen kopen, is een cadeautje. Ik vind alles aan het huis geweldig. Het is een grotere eengezinswoning met een mooi stuk grond eromheen, genoeg ruimte voor een eigen praktijk en het klusbedrijf van mijn vriend en buiten de stad. We wilden een fijne plek waar ons kindje rustig kan opgroeien. We verwachten namelijk een kleine. Een belangrijke stap in ieders leven, maar bij ons nóg iets spannender: ik verkoop mijn gelijkvloerse woning, die ik jaren geleden heb gekocht wegens mijn ziekte. Toen was mijn prognose minder positief, nu ben ik ‘stabiel’. Hierdoor durfden we het toch aan in verwachting te raken en te verhuizen.

 

Onze situatie was iets ingewikkelder: twee huizen in de verkoop, een nieuwe woning op het oog. Maar George heeft alles waarvan je in eerste instantie in paniek raakt, getackeld. Door duidelijke communicatie. Als ik iets niet snapte, tekende hij het op het bord. Daardoor begrijp je iedere stap die je zet en zit er geen woord Chinees bij. Hij is eerlijk over wat wel en niet kan, doet geen loze beloftes en is begaan met de klant. Ik ben zeer tevreden, ik kom niet voor niets voor de derde keer bij Hypotheek Visie Nijmegen terug!”

 

Maak een afspraak
Wil je net als Marion een advies van Hypotheek Visie Nijmegen? Maak dan nu een afspraak.

Naar de vestigingspagina van Nijmegen>