Ervaring klant Rotterdam Weena

Bij de vestiging Hypotheek Visie Rotterdam Weena liepen we klanten Johan en Patricia Benard tegen het lijf. Zij hebben elkaar 10 jaar geleden op de werkvloer ontmoet. Beiden werken ze nog steeds in de zorg. In december verhuizen ze naar hun droomhuis. Hypotheekadviseur Pieter der Kinderen hielp ze met het afsluiten van een passende hypotheek.  

Ze vertellen vol enthousiasme over deze nieuwe stap in hun leven: “In 2009 zijn we samen gaan wonen in een riante starterswoning, waarbij de hypotheek overigens ook door Pieter is verzorgd. Enkele jaren later kwamen we tot de conclusie dat onze woonwensen veranderd waren. We wilden toch een oud huis met meer karakter in plaats van de wat meer standaardwoning waar we in woonden. Twee jaar geleden klopten we hiervoor al bij hypotheekadviseur Pieter aan. Toen bleken onze plannen niet reëel. Er werd eerlijk met ons gecommuniceerd dat we beter nog even konden wachten. Met de huidige aantrekkende woningmarkt en de lage rente was het nu wel de goede tijd om de volgende stap te zetten. Eind december gaan we verhuizen!

Over verhuizen en onze ervaring met Hypotheek Visie gesproken; die is vanaf het begin erg positief. Je bent hier geen nummertje. Al tijdens het eerste gesprek werd er gekeken naar wie wij zijn. Hoe willen we ons leven inrichten? En hoe ziet onze financiële situatie eruit? Op basis daarvan bracht Pieter de hele brei aan mogelijkheden terug naar een aantal overzichtelijke keuzes. Na 9 jaar kopen we weer een woning met een hypotheek via Hypotheek Visie; dat wil wat zeggen! We hebben franchisenemers Mark en Pieter zelfs uitgenodigd voor onze housewarming.”

Maak een afspraak

Wil je net als Johan en Patricia een advies van Pieter of Mark van Hypotheek Visie Rotterdam Weena? Maak dan nu een afspraak.

Naar de vestigingspagina van Rotterdam Weena >