Hypotheekadviseur Rotterdam Weena

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Rotterdam, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Rotterdam Weena aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten, je gaat scheiden. Ook voor je pensioen of verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:30
 • Zaterdag
 • 09:30 - 13:30
* 's-avonds en buiten kantoortijden op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Kwaliteit, klantgericht, goede communicatie: geen vraag is teveel, alles wordt netjes en op tijd afgehandeld.
Rene
Correct ,zorgvuldig en snel. En heel erg vriendelijk. Goed advies .
Mathilde
Uitgebreide voorlichting, bruikbaaradvies, geslaagde bemiddeling, tevreden klant.
Klaas

Franchisenemers Pieter en Mark

Pieter der Kinderen en Mark Schimmel begonnen in 2009 als franchisenemers van een Hypotheek Visie vestiging in hartje Rotterdam. Hoe zij hun vestiging zelf omschrijven? Persoonlijk, warm en open. Deze twee enthousiaste franchisenemers vertellen je alles over hun Hypotheek Visie avontuur. Maak kennis met franchisenemers Pieter en Mark >

  

Hypotheek Visie op tv

Hypotheek Visie heeft haar medewerking verleend aan het programma "Wist je dat?" op RTL4. Ons was gevraagd om meer te vertellen over hypotheken en in het bijzonder de rol van een onafhankelijk adviseur. 

Klanten over ons

Bij de vestiging Hypotheek Visie Rotterdam Weena liepen we klanten Johan en Patricia Benard tegen het lijf. In december verhuizen ze naar hun droomhuis. Over verhuizen en onze ervaring met Hypotheek Visie gesproken; die is vanaf het begin erg positief. Je bent hier geen nummertje. Al tijdens het eerste gesprek werd er gekeken naar wie wij zijn.

Lees verder >

Gratis parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig. Meld het ons even als je hier gebruik van wilt maken.

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Rotterdam or somewhere else in the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.

Read more about buying a house in the Netherlands >

 

Wonen en leven in Rotterdam

Rotterdam is een wereldstad. De binnenstad bruist. Wie van winkelen houdt kan in Rotterdam zijn hart ophalen. Uitgaan? De stad telt vele discotheken, club, bars en cafés. Liever naar de bioscoop of het theater? Ook dat kan. Rotterdam biedt voor elke woonwens wat wils. De stad kent levendige en gevarieerde stadswijken met elk hun eigen karakter. 

Wil je graag in Rotterdam wonen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Rotterdam Weena voor financieel advies. 

Maak een afspraak >

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Rotterdam helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.