Hypotheekadviseur Tilburg

Ben je op zoek naar een team met ervaren hypotheekadviseurs in Tilburg, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Tilburg aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook voor je pensioen of en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen.  Het eerste gesprek bij onze financieel adviseurs in Tilburg is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 17:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 17:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 17:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 10:00 - 14:00

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Na het eerste gesprek waarvoor we al veel informatie en stukken aan hebben geleverd hebben we nooit meer iets van de adviseur gehoord. We kregen hem niet te pakken. en Zijn medewerkers gaven telefonisch (3 pogingen!) steeds aan dat hij terug zou bellen maar dat is nooit gebeurd. Ook per mail kregen we geen reactie. Erg frustrerend, omdat er voor ons tijdsdruk op zat en ook vanwege de energie die we al in de voorbereiding hadden gestoken.
Erna
Erg prettig contact, zeer kundig en alles op tijd gereed, makkelijk bereikbaar en alle afspraken negekomen.
Peter Mathijsen
Heel prettig contact gehad met Bart en tijdens zijn afwezigheid met Joyce. Complimenten voor de deskundigheid, inventiviteit en snelle service.
MHvdHH

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Tilburg

Het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Tilburg gaat verder dan kijken naar de aanbieder met de laagste rente. We vergelijken bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. Onze adviseurs bekijken de premies, rentes en voorwaarden. We kennen de kleine lettertjes en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Tilburg?  Onze financieel adviseurs in Tilburg adviseren je graag.

Vergelijk alle hypotheekrentes>

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Tilburg helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente, maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Maximale hypotheek berekenen

Bereken op onze website wat je ongeveer kunt lenen en maak een afspraak in Tilburg om jouw persoonlijke situatie te bespreken met een adviseur. Ga je een eerste huis kopen, verhuizen of verbouwen? Onze adviseurs adviseren je graag. Ook ZZP’ers, ondernemers en senioren helpen we graag verder.

Ondernemers in Tilburg

Ben jij ZZP’er of zelfstandig ondernemer in Tilburg? Dan is het in veel gevallen mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Veel banken zijn de afgelopen tijd weliswaar soepeler geworden, maar ze zijn nog steeds op zoek naar voldoende zekerheid. Een goede hypotheekadviseur is daarom zeker geen overbodige luxe. De onafhankelijk adviseurs van Hypotheek Visie Tilburg vertellen je graag meer. Ben jij ZZP’er of zelfstandig ondernemer in Tilburg en wil je weten welke mogelijkheden er zijn om een woning te kopen? Maak dan online een afspraak bij onze vestiging.

Kan ik mijn hypotheek oversluiten?

Wanneer de hypotheekrente laag is, kan oversluiten je mogelijk voordeel opleveren. Ook kan het in sommige gevallen interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekvorm. Of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten, is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden. Het is daarom van belang om je goed te laten adviseren door een onafhankelijk adviseur. Hypotheek Visie Tilburg helpt je graag verder.

Een hypotheek voor senioren

Ben je 57 jaar of ouder? Dan houden geldverstrekkers rekening met je toekomstig pensioeninkomen. Meestal is je inkomen namelijk lager wanneer je met pensioen gaat, waardoor je minder kunt lenen. De adviseurs van Hypotheek Visie Tilburg geven je graag meer inzicht in de financiële mogelijkheden die passen bij jouw situatie

Scheiden met een hypotheek

Wanneer je gaat scheiden, staat je wereld op z’n kop. Dan is het fijn als een onafhankelijk adviseur ervoor kan zorgen dat je niet voor een financiële verrassing komt te staan. Er komt waarschijnlijk al genoeg op je af. Bij Hypotheek Visie Tilburg ontvang je onafhankelijk hypotheekadvies. Wij helpen je graag bij al je vragen rondom je hypotheek bij scheiding

 Maak een afspraak >

Franchisenemer Wim Wolfs

Hypotheekadviseur & Franchisenemer Hypotheek Visie Tilburg.   Wim Wolfs is sinds 2005 franchisenemer van Hypotheek Visie Tilburg. Hij is met lege kasten begonnen, maar uiteindelijke uitgegroeid tot een kantoor met drie hypotheekadviseurs en één assistent. Maak kennis met franchisenemer Wim > 

Lokale partners

Wonen en leven in Tilburg

Tilburg is een gemoedelijke stad in het Brabantse land. De stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van wonen en leven. Het levendige winkelgebied in het centrum, de Spoorzone, Veemarkt Kwartier en de Piushaven tonen de vele verschillende gezichten die Tilburg heeft. Het maakt het een aantrekkelijk stad om te wonen. Of je nu op zoek bent naar een starterswoning, een gezinswoning dichtbij het groen, een historisch huis midden in de stad of een nieuwbouwwoning. Je vindt het in Tilburg allemaal. Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een huis te kopen in Tilburg? Maak dan een afspraak met een financieel adviseur voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Tilburg.

Maak een afspraak >