Hypotheekadviseur Tilburg

Ben je op zoek naar een team met ervaren hypotheekadviseurs in Tilburg, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Tilburg aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook voor je pensioen of en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen.  Het eerste gesprek bij onze financieel adviseurs in Tilburg is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 17:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 17:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 17:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 10:00 - 14:00

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Bart geeft zeer vakkundig advies, super klantvriendelijk en staat altijd voor je klaar. Echt een aanrader voor iedereen die een hypotheekadviseur zoekt
Niek en Karien
weet waarover hij het heeft en komt zeer vertrouwelijk over.
Frans
Ik had nogal wat persoonlijke overwegingen bij het overstappen naar een andere hypotheekverstrekker, die Bart met zijn deskundigheid en geduld goed en prettig heeft aangehoord en meegenomen in zijn advies. Het gehele traject heeft door mij wat vertraging opgelopen, maar ik heb geen enkele keer het gevoel gehad dat dit een probleem was. Sterker nog, ik kreeg steeds de ruimte om vragen te stellen. Dit alles heeft voor mij geleid tot een deskundig advies en een meer dan prettige samenwerking met Bart en zijn collegae.
Peter

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Tilburg

Het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Tilburg gaat verder dan kijken naar de aanbieder met de laagste rente. We vergelijken bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. Onze adviseurs bekijken de premies, rentes en voorwaarden. We kennen de kleine lettertjes en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Tilburg?  Onze financieel adviseurs in Tilburg adviseren je graag.

Vergelijk alle hypotheekrentes>

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Tilburg helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente, maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Maximale hypotheek berekenen

Bereken op onze website wat je ongeveer kunt lenen en maak een afspraak in Tilburg om jouw persoonlijke situatie te bespreken met een adviseur. Ga je een eerste huis kopen, verhuizen of verbouwen? Onze adviseurs adviseren je graag. Ook ZZP’ers, ondernemers en senioren helpen we graag verder.

Ondernemers in Tilburg

Ben jij ZZP’er of zelfstandig ondernemer in Tilburg? Dan is het in veel gevallen mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Veel banken zijn de afgelopen tijd weliswaar soepeler geworden, maar ze zijn nog steeds op zoek naar voldoende zekerheid. Een goede hypotheekadviseur is daarom zeker geen overbodige luxe. De onafhankelijk adviseurs van Hypotheek Visie Tilburg vertellen je graag meer. Ben jij ZZP’er of zelfstandig ondernemer in Tilburg en wil je weten welke mogelijkheden er zijn om een woning te kopen? Maak dan online een afspraak bij onze vestiging.

Kan ik mijn hypotheek oversluiten?

Wanneer de hypotheekrente laag is, kan oversluiten je mogelijk voordeel opleveren. Ook kan het in sommige gevallen interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekvorm. Of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten, is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden. Het is daarom van belang om je goed te laten adviseren door een onafhankelijk adviseur. Hypotheek Visie Tilburg helpt je graag verder.

Een hypotheek voor senioren

Ben je 57 jaar of ouder? Dan houden geldverstrekkers rekening met je toekomstig pensioeninkomen. Meestal is je inkomen namelijk lager wanneer je met pensioen gaat, waardoor je minder kunt lenen. De adviseurs van Hypotheek Visie Tilburg geven je graag meer inzicht in de financiële mogelijkheden die passen bij jouw situatie

Scheiden met een hypotheek

Wanneer je gaat scheiden, staat je wereld op z’n kop. Dan is het fijn als een onafhankelijk adviseur ervoor kan zorgen dat je niet voor een financiële verrassing komt te staan. Er komt waarschijnlijk al genoeg op je af. Bij Hypotheek Visie Tilburg ontvang je onafhankelijk hypotheekadvies. Wij helpen je graag bij al je vragen rondom je hypotheek bij scheiding

 Maak een afspraak >

Franchisenemer Wim Wolfs

Hypotheekadviseur & Franchisenemer Hypotheek Visie Tilburg.   Wim Wolfs is sinds 2005 franchisenemer van Hypotheek Visie Tilburg. Hij is met lege kasten begonnen, maar uiteindelijke uitgegroeid tot een kantoor met drie hypotheekadviseurs en één assistent. Maak kennis met franchisenemer Wim > 

Lokale partners

Wonen en leven in Tilburg

Tilburg is een gemoedelijke stad in het Brabantse land. De stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van wonen en leven. Het levendige winkelgebied in het centrum, de Spoorzone, Veemarkt Kwartier en de Piushaven tonen de vele verschillende gezichten die Tilburg heeft. Het maakt het een aantrekkelijk stad om te wonen. Of je nu op zoek bent naar een starterswoning, een gezinswoning dichtbij het groen, een historisch huis midden in de stad of een nieuwbouwwoning. Je vindt het in Tilburg allemaal. Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een huis te kopen in Tilburg? Maak dan een afspraak met een financieel adviseur voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Tilburg.


FAQ Hypotheek Visie Tilburg

Kan ik een huis in Tilburg kopen?

Of je een huis kunt kopen in Tilburg hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld wat is de maximale hypotheek die je kunt afsluiten? Ook komen bij het vinden van een hypotheek andere vragen kijken, zoals: wat is jouw persoonlijke situatie en welke hypotheek past bij jou? En: wat kan ik bieden op een huis in Tilburg? Hypotheek Visie Tilburg helpt je graag bij het beantwoorden van al deze vragen. Maak eenvoudig en geheel vrijblijvend een eerste afspraak. Deze kan ook online plaatsvinden.

Kan ik online hypotheekadvies ontvangen in Tilburg?

Bij Hypotheek Visie Tilburg kun je eenvoudig online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanner je maar wilt. Is het niet mogelijk om naar de vestiging te komen? Maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Op de dag van de afspraak ontvang je een e-mail met daarin een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving. Vervolgens helpt onze hypotheekadviseur je stap voor stap bij het voeren van het online gesprek.

Is het mogelijk om online een hypotheek over te sluiten?

Bij Hypotheek Visie Tilburg is het mogelijk om online een hypotheek over te sluiten door middel van een online afspraak. Wanneer je je hypotheek oversluit, betekent dit dat je van je huidige geldverstrekkers overstapt naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Tilburg helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies. Bij het oversluiten van je hypotheek is het belangrijk dat je je goed laat adviseren. Onze hypotheekadviseurs brengen graag voor je in kaart wat de beste oplossing voor jou is.

Welke hypotheek kan ik krijgen?

Welke hypotheek je kunt krijgen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de hypotheek te vinden die het beste past bij jou adviseren we om een afspraak te maken met onze hypotheekadviseur. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Tilburg vergelijken ruim 40 aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak nu eenvoudig en geheel vrijblijvend een eerste (online) afspraak voor hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Tilburg.

Wat kan ik maximaal lenen?

Het maximale bedrag dat je kunt lenen is eenvoudig te berekenen met onze rekentool. Dankzij onze rekentool kun je een indicatie krijgen van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Als je liever meer inzicht wilt krijgen in jouw persoonlijke situatie dan adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Tilburg is het mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Kan ik bij Hypotheek Visie Tilburg online een hypotheek afsluiten?

Maak een afspraak via onze website en ga samen met onze hypotheekadviseur, via online webcam advies, jouw persoonlijke situatie bespreken. Bij Hypotheek Visie Tilburg vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers om voor jou een passende hypotheek te vinden. Hebben we een hypotheek gevonden en gekozen die bij je past, dan gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten. Wil jij ook het gemak van online hypotheekadvies ervaren? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak bij Hypotheek Visie.

Hoe hoog is de hypotheekrente?

Voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes kun je onze hypotheekrente vergelijkingspagina bekijken. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstekkers kiezen die je wilt vergelijken. Vanwege het feit dat Hypotheek Visie 100% onafhankelijk is, kunnen wij de hypotheekproducten van ruim 40 geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken. Voor persoonlijk hypotheekadvies kun je eenvoudig een (online) afspraak maken met onze hypotheekadviseur. Tijdens de afspraak gaan jullie samen jouw persoonlijk situatie en mogelijkheden bespreken.

Maak een afspraak >