Hypotheekadviseur Uden

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Uden, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Uden aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten, je gaat scheiden. Ook voor je pensioen of verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 22:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 22:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 22:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 22:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 10:00 - 14:00
* Avonden en op zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Erg prettig contact en professioneel advies over onze hypotheek en aanverwante financiële zaken.
S. Pennings
Hypotheekvisie is het eerste en enige bureau welke wij hebben benaderd voor ondersteuning bij het aanvragen van een hypotheek. De adviseur gaf een helder en vooral overtuigend oriënterend gesprek waardoor wij ons niet genoodzaakt voelde om verder te kijken. De adviseur is betrokken, werkt met passie en gaf ons het vertrouwen dat hij, ondanks diverse tegenslagen, de hypotheek en haar bijkomstige zaken op orde zou krijgen. Daarnaast viel ons op dat de adviseur praktisch altijd bereikbaar is en zich volledig inzet voor de client zijn of haar belangen
Nick
Bij Hypotheek visie heb ik een hypotheek afgesloten die goed bij mijn wensen past. Daarnaast brengen ze ook je financiële situatie in kaart. Ik kan Hypotheek visie Uden zeker aanbevelen.
Niels

Tevreden over ons? Stuur een bekende door en win een weekendje weg!

Je woont toch om te leven! Met een mooi eigen huis ook nog leuke dingen kunnen doen. Zoals een weekendje weg. Als je als tevreden klant een vriend, familielid of bekende doorstuurt naar Hypotheek Visie Uden maak je nu kans op een gratis weekendje weg in eigen land of naar een leuke stad in Europa.

Het weekendje weg wordt mede mogelijk gemaakt door Travelcenter de Wit. Zij behoren tot de top van de Nederlandse reisbranche en helpen jou graag met het uitstippelen van je droomreis.

Wil je ons aanbevelen? En daardoor kans maken op een weekendje weg? Stuur dan een mail naar Hypotheek Visie Uden > 


* de actievoorwaarden zijn opvraagbaar bij de vestiging.  

 

Winnaars weekendje weg

De winnaars van 2017 van een weekendje weg in Europa zijn bekend! Rian Boets en Brigitta Boscha ontvingen uit handen van Maud Lavrijsen van Travelcenter de Wit en Paul van der Linden van Hypotheek Visie Uden hun prijs. Van harte gefeliciteerd!
 

Hypotheek Visie Uden bij RTL4 Woontips

Maak kennis met Paul van der Linden, franchisenemer van Hypotheek Visie Uden

Paul van der Linden is al 14 jaar franchisenemer bij Hypotheek Visie en is eigenaar van de vestigingen Uden en Arnhem. Een hypotheek ziet hij als een onderdeel van een financieel plan en hij hecht waarde aan service. Daarnaast is er bij zijn vestigingen ook zeker ruimte voor humor. Ben je benieuwd welk advies Paul jou meegeeft bij het afsluiten van een hypotheek? Lees verder >

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Uden helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.


Wonen en leven in Uden

Het gastvrije Uden mag dan een dorp zijn, maar dan wel een dorp met veel stadse voorzieningen. De plaats kent een levendig en gezellig centrum met veel restaurantjes, terrasjes en een theater. Gelegen aan de rand van natuurgebied De Maashorst, valt er van alles te ontdekken. Uden bestaat uit drie kernen: Uden, Volkel en Odiliapeel. Het dorp biedt voor elke woonwens wat wils. Er zijn verschillende nieuwbouwprojecten van woningen in verschillende stijlen. Ook is het mogelijk om op een kavel zelf te bouwen. Wil jij graag een huis kopen in Uden? Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Uden. Eén van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk. 

Maak een afspraak >