Hypotheekadviseur Uden

Ben je op zoek naar hypotheekadvies omdat je je eerste huis wilt kopen, een ander huis wilt kopen, verbouwplannen hebt of lagere maandlasten wilt? De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je graag bij het inzichtelijk maken van jouw financiële mogelijkheden.

Ook bij minder leuke gebeurtenissen als een scheiding of het overlijden van je partner kun je voor hypotheekadvies bij ons terecht.

Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis. Maak een afspraak met één van onze hypotheekadviseur om te bekijken wat hij voor jou kan betekenen.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 22:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 22:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 22:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 22:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 22:00
* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
In augustus osn eerste gesprek gehad met Tom, samen goed gekeken naar wat haalbaar was en daarop een mooi advies mee gekregen om op zoek te gaan naar een huis. Een week later hadden wij een huis gevonden en moest de financiering rond gemaakt worden. Dit is ondanks de vakantieperiode van onze adviseur erg snel en goed geregeld. Ze waren altijd goed bereikbaar per mail, telefoon of WhatsApp. Ze zijn erg deskundig, meedenkend en betrokken. Wij hebben alle gesprekken als erg fijn ervaren en we konden ten alle tijden onze vragen stellen. De financiering is snel rond gemaakt zoals wenselijk. Indien wij nog eens advies nodig hebben gaan wij zeker terug! Zeker een aanrader voor deskundig advies en het rond maken van de financiering!
Shenah-Shaznay
In februari contact gezocht met Mark voor een huis voor mijn vriend mijn kindje en ik. Naar aanleiding van vele gesprekken met andere adviseurs en daar een naar onderbuik gevoel van hebben gehad. Hebben wij onze teleurstellingen kenbaar gemaakt aan Mark. Hij zorgde er voor dat wij alle tijd hadden, alles duidelijk zichtbaar is op iedere cent nauwkeurig, hem ieder moment onze zorgen en vragen konden uiten/stellen. Het duurt nog even voor wij in ons huis kunnen maar zijn super goed geholpen door Mark!
Voornaam
Hij was duidelijk in zijn communicatie en goed bereikbaar. Hypotheek kunnen krijgen voor een goede rente.
Neeltje

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Maak kennis met Hypotheek Visie Uden

 

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Uden helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Uden

Het gastvrije Uden mag dan een dorp zijn, maar dan wel een dorp met veel stadse voorzieningen. De plaats kent een levendig en gezellig centrum met veel restaurantjes, terrasjes en een theater. Gelegen aan de rand van natuurgebied De Maashorst, valt er van alles te ontdekken. Uden bestaat uit drie kernen: Uden, Volkel en Odiliapeel. Het dorp biedt voor elke woonwens wat wils. Er zijn verschillende nieuwbouwprojecten van woningen in verschillende stijlen. Ook is het mogelijk om op een kavel zelf te bouwen. Wil jij graag een huis kopen in Uden? Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een huis te kopen? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Uden. Eén van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

Wonen in De Burgt samen met Hypotheek Visie Uden

Vlakbij het centrum van Boekel wordt binnenkort gestart met de bouw van Fase 1 van het nieuwbouwproject De Burgt. Het is een locatie met veel groen. Behoud van het karakter en het groen van De Burgt zijn belangrijke uitgangspunten bij de realisatie van dit nieuwbouwproject. Zowel jong als oud zal zich hier thuis voelen. Het is de bedoeling dat er uiteindelijk ongeveer 600 woning worden gebouwd. Halverwege april start de inschrijving voor Fase 1

Wonen in Doonheide II in Gemert

Niet alleen in Boekel wordt er de komende jaren volop gebouwd. Ook in Gemert komen nieuwe woningen. Plan Doonheide II biedt een diverse aanbod woning: appartement, rijtjeshuis, twee-onder-een-kap, vrijstaand. Er zijn zelfs bouwkavels. Doonheide wordt een wijk waar volop ruimte is voor groen. De verwachting is dat rond mei 2022 wordt gestart met de verkoop van de eerste fase.

Nieuwbouwwoning kopen De Burgt in Boekel of Doonheide II in Gemert

Heb je plannen om een nieuwbouwwoning te kopen in De Burgt in Boekel of Doonheide II in Gemert? Dat is best spannend. Waarschijnlijk heb je veel vragen. Wat kan ik maximaal lenen? Wat worden mijn maandlasten? Wat is een bouwdepot? Kan ik meerwerk meefinancieren? Voor het antwoord op al deze vragen kun je bij Hypotheek Visie Uden terecht. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Uden zijn op de hoogte van alle mogelijkheden, kennen de producten en weten precies welke route ze moeten doorlopen. Graag nemen zij uitgebreid de tijd om jou en je wensen te leren kennen, zodat ze een verantwoord en financieel plan kunnen maken voor de aankoop van een woning in De Burgt. Het resultaat? Een hypotheek die bij je past zonder de vervelende rompslomp.

Jouw mogelijkheden voor een nieuwbouwwoning in De Burgt of Doonheide II

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in De Burgt of Doonheide II en wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Hypotheek Visie in Uden geeft je graag inzicht en denkt met je mee!

Maak een afspraak >

 

FAQ Hypotheek Visie Uden

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Uden
Je kunt bij Hypotheek Visie Uden online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail waarmee je kunt inloggen voor het online gesprek. 

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Je kunt bij ons op de site de actuele hypotheekrentes vergelijken van verschillende geldverstrekkers. Je kunt hier jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Je kunt je maximale hypotheekbedrag eenvoudig bereken met onze rekentool. De rekentool geeft je een indicatie van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wil je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie, dan adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Uden is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De financieel adviseur van Hypotheek Visie Uden vergelijkt alle aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Uden.