Hypotheekadviseur Uden

Ben je op zoek naar hypotheekadvies omdat je je eerste huis wilt kopen, een ander huis wilt kopen, verbouwplannen hebt of lagere maandlasten wilt? De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je graag bij het inzichtelijk maken van jouw financiële mogelijkheden.

Ook bij minder leuke gebeurtenissen als een scheiding of het overlijden van je partner kun je voor hypotheekadvies bij ons terecht.

Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis. Maak een afspraak met één van onze hypotheekadviseur om te bekijken wat hij voor jou kan betekenen.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 22:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 22:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 22:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 22:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 22:00
* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
prettige gesprekken gehad. Mark nam de tijd om alles goed uit te leggen en besprak de verschillende mogelijkheden. de vragen die we hadden werden verder uitgezocht. Uiteindelijk zijn we geholpen met een goed advies!
Mark
Mark is zeer deskundig heeft alles perfect geregeld voor ons stond altijd klaar als je nog vragen had gewoon goed advies en fijne samenwerking
Anoniem
Onze hypotheek is rond!!bedankt tom en mark.we zijn na tevredenheid zeer goed geholpen met keuze hypotheek 👌👍ok voor de verzekeringen die erbij horen.ze maakten altijd tijd voor ons.een dikke 10.het was heel fijn om met zoon fijne vakbekwame eerlijke jongens te mogen onderhandelen noem ik het maar!!wens tom en mark alvast veel sucses met hun hypotheek bedrijf!!top👌👍dank je wel
Ton

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Uden helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Uden

Het gastvrije Uden mag dan een dorp zijn, maar dan wel een dorp met veel stadse voorzieningen. De plaats kent een levendig en gezellig centrum met veel restaurantjes, terrasjes en een theater. Gelegen aan de rand van natuurgebied De Maashorst, valt er van alles te ontdekken. Uden bestaat uit drie kernen: Uden, Volkel en Odiliapeel.

Het dorp biedt voor elke woonwens wat wils. Er zijn verschillende nieuwbouwprojecten van woningen in verschillende stijlen. Ook is het mogelijk om op een kavel zelf te bouwen. Wil jij graag een huis kopen in Uden? Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een huis te kopen? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Uden. Eén van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

Wonen in het Land van Dico samen met Hypotheek Visie Uden

Land van Dico is het unieke nieuwbouwproject midden in Uden. Het is een energie neutrale en duurzame woonwijk. Een wijk met een industrieel karakter maar met de sfeer van een Hollands tuindorp. Waar vroeger het terrein was van beddenfabrikant Dico zie je nu nieuwbouwwoningen en appartementen verschijnen. In de zomer van 2021 start de verkoop van fase 4. Dit is de laatste fase van het project. Het gaat om 56 woningen.

Inmiddels voelen zowel alleenstaanden als stellen en gezinnen zich thuis in het Land van Dico. Het is er fijn wonen met diverse voorzieningen binnen handbereik.

Nieuwbouwwoning kopen Land van Dico Uden

Een nieuwbouwwoning kopen in het Land van Dico is best spannend. Waarschijnlijk heb je veel vragen. Wat kan ik maximaal lenen? Wat worden mijn maandlasten? Wat is een bouwdepot? Kan ik meerwerk meefinancieren? Voor het antwoord op al deze vragen kun je bij Hypotheek Visie Uden terecht.

De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Uden zijn op de hoogte van alle mogelijkheden, kennen de producten en weten precies welke route ze moeten doorlopen. Graag nemen zij uitgebreid de tijd om jou en je wensen te leren kennen, zodat ze een verantwoord en financieel plan kunnen maken voor de aankoop van een woning in het Land van Dico. Het resultaat? Een hypotheek die bij je past zonder de vervelende rompslomp.

 

Jouw mogelijkheden voor een nieuwbouwwoning Land van Dico

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in het Land an Dico en wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Hypotheek Visie in Uden geeft je graag inzicht en denkt met je mee!

Hypotheek Visie Uden hypotheekadvies nieuwbouwwoning

Maak een afspraak >

 

FAQ Hypotheek Visie Uden

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Uden

Je kunt bij Hypotheek Visie Uden online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail waarmee je kunt inloggen voor het online gesprek. 

Hoe hoog is de hypotheekrente?

Je kunt bij ons op de site de actuele hypotheekrentes vergelijken van verschillende geldverstrekkers. Je kunt hier jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Welke hypotheek past bij mij?

Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De financieel adviseur van Hypotheek Visie Westland vergelijkt alle aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Uden.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?

Je kunt je maximale hypotheekbedrag eenvoudig bereken met onze rekentool. De rekentool geeft je een indicatie van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wil je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie, dan adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Uden is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.