Hypotheekadviseur Utrecht Leidsche Rijn

Hypotheekadvies dat bij jouw situatie past; dat krijg je bij Hypotheek Visie Leidsche Rijn! Onze hypotheekadviseurs helpen je graag met een volledig onafhankelijk hypotheekadvies op maat. We brengen alle mogelijkheden graag voor je in kaart en begeleiden je van A-Z. Zo weet jij snel waar je aan toe bent. Wij helpen je met persoonlijk advies als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, gaat scheiden of als je jouw hypotheek wilt oversluiten. Daarnaast adviseren wij je graag als je de overwaarde van je huidige woning wilt opnemen, voor een verbouwing of andere bestemming. Ook voor je pensioen of verzekeringen kun je bij Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn terecht.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Het eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Plan jouw adviesgesprek dus direct in!

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:00
 • Zaterdag
 • 10:00 - 17:00
* In de avond en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Wij zijn goed geholpen door Hans en Michel. Zowel bij de initiële aanvraag als stukje extra hypotheek t.b.v. het aflossen van de overbruggingshypotheek.
RM
Topadviezen en ze namen de tijd voor je. Je wordt snel geholpen of snel teruggebeld. Duidelijke en correcte uitleg.
WJ
Goede adviseur. Neemt veel tijd en adviseert zeer goed. Is deskundig.
RvE

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Hypotheek Visie Zeist helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek oversluiten in Utrecht

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. Soms is het mogelijk om de boete mee te financieren in je hypotheek. Dit kan als je overwaarde hebt.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak >

Wonen en leven in Leidsche Rijn

Leidsche Rijn is een van de bekendste vinexwijk in Nederland. Wonen in Leidsche Rijn had vroeger een negatieve lading. Onterecht. Inmiddels heeft Leidsche Rijn zich ontpopt tot een locatie waar het prettig wonen en leven is. En dat is ook niet zo gek. Je woont net buiten het centrum van Utrecht. Dat betekent meer rust en groen. En wil je de drukte van de stad opzoeken dan ben je er zo.
Maar in Leidsche Rijn zelf is ook meer dan genoeg te beleven. Je kunt er heerlijk schoppen in Leidsche Rijn Centrum. Parkeren is hier geen probleem. Een hapje en een drankje doen? Ook dat kan. Rondom het Brusselplein, het hart van Leidsche Rijn centrum vind je veel horeca. Verder is er een bibliotheek, bioscoop en genoeg andere voorziening. In het Maximapark kun je heerlijk wandelen.

Wil jij graag een huis kopen Leidsche Rijn of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak voor onafhankelijk advies een afspraak met Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn.

 

FAQ Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn

Kan ik een huis in Utrecht Leidsche Rijn kopen?
Of je een huis kunt kopen in Utrecht Leidsche Rijn hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn?
Je kunt bij Hypotheek Visie Utrecht Centrum online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie Utrecht Leidsche Rijn ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.