Hypotheekadviseur Vianen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Vianen? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie Vianen terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen of via telefonisch advies. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Als je wilt dat iemand je van A tot Z volledig ontzorgt en echt ervoor wilt zorgen dat alles op tijd geregeld is, dan raad ik hypotheek visie aan vestiging Vianen. Romany staring is een zeer goede aardige snelle slimme vrouw die ons zeer goed heeft geholpen.
S.A
Heel goed, snel en kundig geholpen door Romany. Ze heeft ons echt veel inzicht in onze situatie gegeven en meegenomen in de opties en daarbij advies gegeven. Ze had het gesprek ook heel goed voorbereid. Wanneer nodig kom ik zeker terug bij haar.
Dick
Romany is een ontzettend sociale en behulpzame adviseur. Wat een verademing na onze vorige adviseur, ze helpt met heel veel geduld en probeert de hypotheektermen ook in leken taal uit te leggen, super!
Esther

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Vianen maakt het graag inzichtelijk voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Vianen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Vianen.

Wonen en leven in Vianen

Vianen is een onderdeel van de gemeente Vijfheerenland. Deze gemeente ligt in het groene hart. En dat is ook wat de gemeente Vianen aantrekkelijk maakt. Een omgeving vol groen en water, waar je heerlijk kunt fietsen langs de Lek of wandelen in het Viaanse bos.

De Vrijstad kent een rijke historie. Dat is nog goed te zien aan de talrijke monumenten die de stad rijk is. De stadmuren, de Lekpoort en het stratenpatroon bewijzen dat Vianen vroeger een vestingstad is geweest. Er is genoeg te beleven. Heerlijk winkelen en lekker eten. En wat te denken van de vele evenementen die er worden georganiseerd, zoals de Nationale Sleepbootdagen en Paardenmarkt. De stad is makkelijk te bereiken door de ligging aan de belangrijke snelwegen A2 en A27.

Vianen biedt voor elke woonwens wat wils. Wonen in een historisch pand in de binnenstad of liever in een nieuwbouwwoning. Het kan allemaal. Wil je graag een huis kopen in Vianen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Vianen voor onafhankelijk financieel advies.

Maak een afspraak >

FAQ Hypotheek Visie Vianen 

Is het slim om mijn hypotheek over te sluiten?
De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een aanbieder met een lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het slim en voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit, betaal je iedere maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of het voor jou slim is om over te sluiten en of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Vianen maakt het graag inzichtelijk voor jou.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Vianen vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Vianen.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Kan ik een hypotheek afsluiten?
Voor ZZP’ers en zelfstandigen zijn er zeker mogelijkheden. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar ondernemen. Geldverstrekkers zijn wel op zoek naar zekerheid. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Vianen. Samen kijken we dan naar jouw financiële plaatje en de optie op je kansen op een hypotheek te vergroten.