Hypotheekadviseur Almelo

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Almelo? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie Almelo terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00
* Op afspraak ook buiten kantooruren

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Zeer goed geholpen, verstand van zaken en heeft mij uitstekend geholpen met de afhandeling. Voor vragen altijd benaderbaar en snelle reactie terug. Zorgeloos een hypotheek afgesloten, alles werd uit handen genomen. Top!
Maarten
Heel fijn geholpen prima resultaat. En raden het aan anderen aan .
Robert
De heer van Brandwijk heeft ons al vaker tot ons genoegen geholpen bij een nieuwe of rente-aanpassing van onze hypotheek.
G.H.

Klanten over ons

Hij loopt vol enthousiasme het Hypotheek Visie kantoor in Almelo binnen. Bart Schuttert, 29 jaar, kocht onlangs met zijn vrouw José zijn eerste woning. Hypotheekadviseur Erlin van Brandwijk hielp ze naar volle tevredenheid met het afsluiten van een passende hypotheek. Geen vraag was daarbij te veel.

Lees verder >

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Maak kennis met franchisenemer Erlin van Brandwijk

Erlin van Brandwijk is niet alleen autofanaat, maar ook een enthousiaste, nuchtere franchisenemer uit Almelo. Al 20 jaar weet hij zijn vestiging met succes te runnen. Maak kennis met franchisenemer Erlin van Brandwijk.  

  

Lokale partners

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Hypotheek Visie Almelo helpt je graag verder. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek kiest, die aansluit bij jouw wensen, tegen zo laag mogelijke maandlasten. De hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Almelo.

Wonen en leven in Almelo

Almelo is een stad met vele gezichten. Wie door de stad heen loopt ontdekt de rijke historie van de stad in de Twentse textielindustrie. Veel panden uit de tijd zijn bewaard gebleven. In Almelo is altijd wat te doen. Gedurende het jaar worden veel evenementen georganiseerd. Voor een leuke voorstelling ga je naar Theater hof 88 of het Theatherhotel. Liever een terrasje pakken of naar een café? Ook dat kan allemaal in de groene Overijsselse stad. Qua wonen zijn er genoeg mogelijkheden. In de binnenstad, wijken met bungalows of buurten met typische jaren 20 en 30 woningen. Maar ook nieuwbouwwijken als Indië, Weggeler en Almelo NoordOost.  Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een huis te kopen? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Almelo.

 

FAQ Hypotheek Visie Almelo

Kan ik een huis in Almelo kopen?
Of je een huis kunt kopen in Almelo hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Is het slim om mijn hypotheek over te sluiten?
De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een aanbieder met een lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het slim en voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit, betaal je iedere maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of het voor jou slim is om over te sluiten en of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Almelo maakt het graag inzichtelijk voor jou.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Wil je de hypotheekrente vergelijken? Ga voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes van verschillende aanbieders naar onze vergelijkingspagina. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Almelo is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.