Werken bij Hypotheek Visie

Hypotheek Visie als werkgever

Werken bij Hypotheek Visie is werken in een plezierige en informele omgeving. Een omgeving waar we er alles aan doen om de klant het beste advies te geven. Bij Hypotheek Visie draait het niet om de laagste rente maar staat het belang van de klant centraal. Solliciteer nu bij een van onze 50 winkels in het land of op ons hoofdkantoor in Best. 

 

Hypotheek Visie vestigingen

Op de vestigingen zijn rond de 170 professionals werkzaam. Zij hebben direct contact met de klanten en adviseren/bemiddelen bij het afsluiten van hypotheken, pensioenen en aanverwante verzekeringen of ze bieden ondersteuning bij de complete dossierafhandeling. De klant wordt volledig ontzorgd in de zoektocht naar de ideale hypotheek voor zijn situatie. Het luisteren naar het persoonlijke verhaal van de klant staat hierbij centraal. 

Ervaringen van collega's

Lees meer over de ervaringen van onze collega's over werken bij Hypotheek Visie op de vestigingen >

Hypotheek Visie Centrale

Vanuit het hoofdkantoor, Hypotheek Visie Centrale, vindt de ontwikkeling van de franchiseformule en de coördinatie, ondersteuning en begeleiding van alle vestigingen plaats door een team van zo’n 35 medewerkers. De professionals die hier werkzaam zijn, geven de franchisenemers, financieel adviseurs en medewerkers advies en nemen hen veel werk uit handen. Zij kunnen zich daardoor concentreren op hun core-business: het kwalitatief goed adviseren van hun klanten.

Ervaringen van collega's

Lees meer over de ervaringen van onze collega's op de centrale over werken bij Hypotheek Visie >

Enthousiast geworden?

Neem een kijkje bij onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar Suzanne van Hoek, Manager P&O, Hypotheek Visie Centrale, suzannevanhoek@hypotheekvisie.nl.

Franchisenemer worden?

Ben je op dit moment financieel adviseur bij een bank of een tussenpersoon? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je een eigen advieskantoor en wil je graag groeien? Dan is het starten van een Hypotheek Visie vestiging misschien wel de uitkomst voor jou! Lees meer over franchisenemer worden >

Vacatures

Hypotheek Visie is een professionele organisatie met volop kansen en carrièremogelijkheden. Voor het hoofdkantoor in Best of op één van de vestigingen verspreid over het hele land, zoeken wij met regelmaat enthousiaste professionals.

Ervaren financieel adviseur Amsterdam Vijzelstraat

Op onze prachtige locatie in Amsterdam, Vijzelstraat, hebben wij plaats voor een ambitieuze, energieke, ervaren financieel adviseur.

Medewerker Service Center

In verband met succesvolle groei, zijn wij ter uitbreiding van het Service Center op ons hoofdkantoor in Best, op zoek naar enthousiaste collega’s: Medewerker Service Center.

Ervaren financieel adviseur Utrecht Nachtegaalstraat

Op onze locatie in Utrecht, Nachtegaalstraat, hebben wij plaats voor een ambitieuze, energieke ervaren financieel adviseur.

Medewerker Hypotheken Gorinchem

Zit klantgerichtheid in jouw bloed? Heb je graag contact met mensen? Ben je communicatief vaardig? En heb jij interesse in de woning- en hypotheekmarkt? Dan is Wiebox Makelaars /Hypotheek Visie Gorinchem op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een enthousiaste Medewerker Hypotheken.

Hypotheekadviseur Gorinchem

De financiële markt is volop in beweging en in verband met de succesvolle groei van onze vestiging in Gorinchem zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren hypotheekadviseur.

Medewerker Hypotheken Dordrecht

Zit klantgerichtheid in jouw bloed? Heb je graag contact met mensen? Ben je communicatief vaardig? En heb jij interesse in de woning- en hypotheekmarkt? Dan is Wiebox Makelaars /Hypotheek Visie Dordrecht op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk, in verband met het vertrek van de huidige collega, per direct een enthousiaste Medewerker Hypotheken.

Hypotheekadviseur Dordrecht

De financiële markt is volop in beweging en in verband met de succesvolle groei van onze vestiging in Dordrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste hypotheekadviseur die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière. Je eerste ervaring als adviseur heb je al opgedaan. Nu wil je gaan werken bij een organisatie die lokaal actief is en echt betrokken bij de klant. Een organisatie die jou de kans biedt om het vak verder te leren en je persoonlijke groei stimuleert. 

Business Intelligence Specialist

Op het hoofdkantoor in Best, hebben wij, in verband met het vertrek van de huidige collega, plaats voor een Business Intelligence Specialist. Ga jij bij Hypotheek Visie het verschil maken op het gebied van data en business intelligence?

Stagiair HR

Ben je op zoek naar een uitdagende stage waarbij je als volwaardige collega meedraait in een informele organisatie? Dan ben je bij Hypotheek Visie aan het juiste adres! Hypotheek Visie Centrale in Best heeft plaats voor een leergierige stagiair die onze HR-afdeling komt versterken.

Medewerker Kwaliteit Support

Op het hoofdkantoor in Best, hebben wij, in verband met het vertrek van de huidige collega, plaats voor een Medewerker Kwaliteit Support. Ga jij bij Hypotheek Visie het verschil maken op het gebied van Kwaliteit?

Medewerker Hypotheken Haarlem

In verband met groei zijn wij voor onze Hypotheek Visie winkel in Haarlem op zoek naar een enthousiaste parttime medewerker Hypotheken.