Werken bij Hypotheek Visie

Werken bij Hypotheek Visie

Werken bij Hypotheek Visie is werken in een plezierige en informele omgeving. Een omgeving waar we er alles aan doen om de klant het beste advies te geven. Bij Hypotheek Visie draait het niet om de laagste rente maar staat het belang van de klant centraal. Solliciteer nu bij een van onze 65 winkels in het land of op ons hoofdkantoor in Best. 

 

Hypotheek Visie vestigingen

Op de vestigingen zijn rond de 170 professionals werkzaam. Zij hebben direct contact met de klanten en adviseren/bemiddelen bij het afsluiten van hypotheken, pensioenen en aanverwante verzekeringen of ze bieden ondersteuning bij de complete dossierafhandeling. De klant wordt volledig ontzorgd in de zoektocht naar de ideale hypotheek voor zijn situatie. Het luisteren naar het persoonlijke verhaal van de klant staat hierbij centraal. 

Ervaringen van collega's

Lees meer over de ervaringen van onze collega's over werken bij Hypotheek Visie op de vestigingen >

Hypotheek Visie Centrale

Vanuit het hoofdkantoor, Hypotheek Visie Centrale, vindt de ontwikkeling van de franchiseformule en de coördinatie, ondersteuning en begeleiding van alle vestigingen plaats door een team van zo’n 35 medewerkers. De professionals die hier werkzaam zijn, geven de franchisenemers, financieel adviseurs en medewerkers advies en nemen hen veel werk uit handen. Zij kunnen zich daardoor concentreren op hun core-business: het kwalitatief goed adviseren van hun klanten.

Ervaringen van collega's

Lees meer over de ervaringen van onze collega's op de centrale over werken bij Hypotheek Visie >

Enthousiast geworden?

Neem een kijkje bij onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar Victor Emmen, Hypotheek Visie Centrale, people@hypotheekvisie.nl

 

Ondernemen bij Hypotheek Visie

Je bent momenteel financieel adviseur en op zoek naar een volgende stap. Je wilt graag meer vrijheden en verantwoordelijkheden. Of je hebt een eigen onderneming maar je wilt er meer rendement uithalen. Is een van deze situaties van toepassing op jou? Lees dan meer over ondernemen bij Hypotheek Visie>

Vacatures

Hypotheek Visie is een professionele organisatie met volop kansen en carrièremogelijkheden. Voor het hoofdkantoor in Best of op één van de vestigingen verspreid over het hele land, zoeken wij met regelmaat enthousiaste professionals.

Financieel Adviseur Drechtsteden

Voor onze locatie in Drechtsteden zoeken wij een ambitieuze en energieke financieel adviseur die géén uitdaging uit de weg gaat!

Financieel Adviseur Rotterdam

Een financieel adviseur met passie voor het vak zal zich snel thuis voelen bij ons/op deze vestiging. Aan de rand van het centrum naast de Erasmusbrug heeft onze vestiging een perfecte ligging in de bruisende en zeer levendige stad Rotterdam.

Financieel Adviseur Twente

Een financieel adviseur met passie voor het vak zal zich snel thuis voelen bij ons. Onze kantoren zijn gelegen op markante locaties in bovenvermelde plaatsen. Vaak centraal gelegen en allemaal in het mooie Twente. Ons gehele team op deze kantoren is zeer gedreven en onze klanten voelen dat. Hierdoor kunnen wij groeien met iemand van jouw kaliber.

Management Assistent met commerciële ambitie Amsterdam Vijzelstraat

Een vlekkeloze administratie voeren, goed luisteren en oor hebben voor de klant. Daarin herken je jezelf als onze nieuwe management assistent. Met jouw drive en inlevingsvermogen weet je klanten voor je te winnen en ben je de centrale spil in de winkel. Samen met je collega’s zorg je dat de winkel er representatief uitziet en goed draait. 

Financieel Adviseur Amsterdam

Op onze eigen vestiging, gelegen in hartje Amsterdam aan de Vijzelstraat zoeken wij een ervaren en energieke financieel adviseur die geen uitdaging uit de weg gaat!

Financieel Adviseur Rotterdam Weena

Op onze eigen vestiging, gelegen aan het Weena in Rotterdam zoeken wij een ervaren en energieke financieel adviseur die geen uitdaging uit de weg gaat!

Financieel Adviseur Zoetermeer

Op onze eigen vestiging, gelegen in het mooie Zoetermeer zoeken wij een ervaren en energieke financieel adviseur die geen uitdaging uit de weg gaat!

Management Assistent ‘s-Hertogenbosch

Voor onze locatie centraal in het centrum van de bourgondische hoofdstad van Brabant zoeken wij een energieke management assistent die met drive en inleveringsvermogen de klanten voor zich weet te winnen en de centrale spil is in de winkel.

Management Assistent Assen

Een vlekkeloze administratie voeren, goed luisteren en oor hebben voor de klant. Daarin herken je jezelf als onze nieuwe management assistent. Met jouw drive en inlevingsvermogen weet je klanten voor je te winnen en ben je de centrale spil in de winkel. Samen met je collega’s zorg je dat de winkel er representatief uitziet en goed draait. 

Financieel Adviseur Arnhem

Voor onze nieuwe locatie in Arnhem zoeken wij een ambitieuze en energieke financieel adviseur die géén uitdaging uit de weg gaat!

Commercieel medewerker binnendienst, locatie: Best

We werken dagelijks samen aan een optimale beleving en het allerbeste financiële advies voor de klant en jij speelt hier een belangrijke rol in! Het eerste menselijke contact ervaart de klant bij jou. Je bent niet alleen het visitekaartje van het bedrijf maar ook de start van een lange relatie met de klant.

Commercieel Assistent Hypotheken Haarlem

Ben jij bezig om jouw eerste stappen in de hypotheekwereld te zetten of liggen jouw ambities bij de backoffice? Dan is dit een interessante uitdaging voor jou! Kom werken in het mooie Haarlem en maak samen met je collega’s elke dag weer tot een succes door de klanten op de juiste weg te helpen. Iemand mogen helpen met één van de grootste aankopen in hun leven, wat is er nou mooier dan dat?

Commercieel Assistent Hypotheken Heemskerk

Ben jij bezig om jouw eerste stappen in de hypotheekwereld te zetten of liggen jouw ambities bij de backoffice? Dan hebben we een interessante uitdaging voor jou in Heemskerk! Maak samen met je collega’s elke dag weer tot een succes door de klanten op de juiste weg te helpen. Iemand mogen helpen met één van de grootste aankopen in hun leven, wat is er nou mooier dan dat? 

HR-officer voor een snelgroeiende franchiseformule

Hypotheek Visie heeft een uitdagende functie voor een HR-officer die impact maakt op het resultaat en medewerkers van het bedrijf. 

Financieel adviseur Den Haag Zevensprong

Een financieel adviseur met passie voor het vak zal zich snel thuis voelen bij onze vestiging. Aan de mooie Laan van Meerdervoort, de langste laan van Nederland, heeft onze vestiging een perfecte ligging in de bruisende en zeer levendige stad Den Haag. Omdat wij merken dat onze gedrevenheid en passie voor de klanten zeer wordt gewaardeerd, willen wij graag groeien met iemand van jouw kaliber. Snel eens praten met elkaar?

Management Assistent - Commercieel Medewerker Binnendienst Westland

We werken dagelijks samen aan een optimale beleving en het allerbeste financiële advies voor de klant en jij speelt hier een belangrijke rol in. Vanwege de groei van ons bedrijf zoeken we per direct een enthousiaste management assistent c.q. commercieel medewerker binnendienst.

Functioneel Applicatiebeheerder

In deze rol ben je de beheerder van onze applicaties en het aanspreekpunt voor onze IT-leveranciers. Daarnaast geef je technische ondersteuning aan de bijna 250 gebruikers verspreidt over meer dan 60 vestigingen in het land. Jij zorgt ervoor dat de applicaties goed werken en onze gebruikers de juiste tools hebben om hun werk goed te kunnen verrichten.

Management Assistent Hypotheken Onlineteam

Een vlekkeloze administratie voeren, goed luisteren en oog hebben voor de klant daarin herken je onze management assistent. Met jouw drive en inlevingsvermogen weet je klanten voor je te winnen en ben je de centrale spil in de online winkel. Samen met je collega’s zorg je dat de online vestiging goed draait.