Werken bij Hypotheek Visie

Hypotheek Visie als werkgever

Werken bij Hypotheek Visie is werken in een plezierige en informele omgeving. Een omgeving waar we er alles aan doen om de klant het beste advies te geven. Bij Hypotheek Visie draait het niet om de laagste rente maar staat het belang van de klant centraal. Wij bieden je veel mogelijkheden, zowel bij een van onze 50 winkels in het land of op ons hoofdkantoor in Best. 

 

Hypotheek Visie vestigingen

Op de vestigingen zijn rond de 170 professionals werkzaam. Zij hebben of direct contact met de klanten en adviseren/bemiddelen bij het afsluiten van hypotheken, pensioenen en aanverwante verzekeringen of ze bieden ondersteuning bij de complete dossierafhandeling. De klant wordt volledig ontzorgd.

Hypotheek Visie Centrale

Vanuit het hoofdkantoor, Hypotheek Visie Centrale, vindt de ontwikkeling van de franchiseformule en de coördinatie, ondersteuning en begeleiding van alle vestigingen plaats door een team van zo’n 35 medewerkers. De professionals die hier werkzaam zijn, geven de franchisenemers, financieel adviseurs en medewerkers advies en nemen hen veel werk uit handen. Zij kunnen zich daardoor concentreren op hun core-business: het kwalitatief goed adviseren van hun klanten.

Eigen inzet bepaalt succes

Bij Hypotheek Visie staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zoeken daarom ook medewerkers die vanuit deze kwaliteitsgedachte hun bijdrage aan het succes van Hypotheek Visie willen en kunnen leveren. Wij zijn een nog steeds groeiende onderneming. In de huidige veranderende financiële wereld wordt er veel van je professionaliteit verwacht. Je inzet bepaalt je eigen succes!

Wat bieden wij jou?

Uiteraard stellen we daar een pakket met zeer marktconforme arbeidsvoorwaarden tegenover. We kennen daarnaast een leuke informele werksfeer, flexibele werktijden en de communicatielijnen zijn kort. Vanuit de kwaliteitsgedachte is het vanzelfsprekend dat Hypotheek Visie ruime opleidingsmogelijkheden biedt.

Enthousiast geworden?

Neem een kijkje bij onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar Suzanne van Hoek, Manager P&O, Hypotheek Visie Centrale, suzannevanhoek@hypotheekvisie.nl.

Ervaringen van collega's 

Lees meer over de ervaringen van onze collega's over werken bij Hypotheek Visie.  

Franchisenemer worden?

Ben je op dit moment financieel adviseur bij een bank of een tussenpersoon? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je een eigen advieskantoor en wil je graag groeien? Dan is het starten van een Hypotheek Visie vestiging misschien wel de uitkomst voor jou! Lees meer over franchisenemer worden >

Vacatures

Hypotheek Visie is een professionele organisatie met volop kansen en carrièremogelijkheden. Voor het hoofdkantoor in Best of op één van de vestigingen verspreid over het hele land, zoeken wij met regelmaat enthousiaste professionals.

Ervaren financieel adviseur Amsterdam Vijzelstraat

De financiële markt is volop in beweging en in verband met de succesvolle groei van onze vestiging in Amsterdam, locatie Vijzelstraat, zijn wij op zoek naar een ambitieuze en ervaren financieel adviseur.

Medewerker Hypotheken Uden

In verband met groei zijn wij voor onze Hypotheek Visie winkel in Uden op zoek naar een enthousiaste medewerker Hypotheken.

Medewerker Hypotheken Haarlem

In verband met groei zijn wij voor onze Hypotheek Visie winkel in Haarlem op zoek naar een enthousiaste fulltime medewerker Hypotheken.