Werken bij Hypotheek Visie

Werken bij Hypotheek Visie

Werken bij Hypotheek Visie is werken in een plezierige en informele omgeving. Een omgeving waar we er alles aan doen om de klant het beste advies te geven. Bij Hypotheek Visie draait het niet om de laagste rente maar staat het belang van de klant centraal. Solliciteer nu bij een van onze 50 winkels in het land of op ons hoofdkantoor in Best. 

 

Hypotheek Visie vestigingen

Op de vestigingen zijn rond de 170 professionals werkzaam. Zij hebben direct contact met de klanten en adviseren/bemiddelen bij het afsluiten van hypotheken, pensioenen en aanverwante verzekeringen of ze bieden ondersteuning bij de complete dossierafhandeling. De klant wordt volledig ontzorgd in de zoektocht naar de ideale hypotheek voor zijn situatie. Het luisteren naar het persoonlijke verhaal van de klant staat hierbij centraal. 

Ervaringen van collega's

Lees meer over de ervaringen van onze collega's over werken bij Hypotheek Visie op de vestigingen >

Hypotheek Visie Centrale

Vanuit het hoofdkantoor, Hypotheek Visie Centrale, vindt de ontwikkeling van de franchiseformule en de coördinatie, ondersteuning en begeleiding van alle vestigingen plaats door een team van zo’n 35 medewerkers. De professionals die hier werkzaam zijn, geven de franchisenemers, financieel adviseurs en medewerkers advies en nemen hen veel werk uit handen. Zij kunnen zich daardoor concentreren op hun core-business: het kwalitatief goed adviseren van hun klanten.

Ervaringen van collega's

Lees meer over de ervaringen van onze collega's op de centrale over werken bij Hypotheek Visie >

Enthousiast geworden?

Neem een kijkje bij onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar Floris Groot Bramel, HR/Recruitment Manager, Hypotheek Visie Centrale, FlorisGrootBramel@hypotheekvisie.nl.

Ondernemen bij Hypotheek Visie

Je bent momenteel financieel adviseur en op zoek naar een volgende stap. Je wilt graag meer vrijheden en verantwoordelijkheden. Of je hebt een eigen onderneming maar je wilt er meer rendement uithalen. Is een van deze situaties van toepassing op jou? Lees dan meer over ondernemen bij Hypotheek Visie>

Vacatures

Hypotheek Visie is een professionele organisatie met volop kansen en carrièremogelijkheden. Voor het hoofdkantoor in Best of op één van de vestigingen verspreid over het hele land, zoeken wij met regelmaat enthousiaste professionals.

Financieel adviseur Amsterdam Vijzelstraat

Voor onze locatie aan de Vijzelstraat zoeken wij een ambitieuze en energieke financieel adviseur die géén uitdaging uit de weg gaat!

HR Talentmanager

Hypotheek Visie heeft een uitdagende functie voor een HR-Talentmanager die impact maakt op het resultaat en medewerkers van het bedrijf. Als HR-Talentmanager ga jij een succesvol Hypotheek Visie neerzetten met een HR-strategie voor de komende jaren. 

Financieel adviseur Almere - Stad

Omdat Almere groeit, groeien wij ook! Wij hebben plek voor een ambitieuze adviseur voor onze locatie in het centrum van Almere!

Financieel adviseur Den Haag

Voor onze locatie in Den Haag zoeken wij een ambitieuze en energieke financieel adviseur die géén uitdaging uit de weg gaat!

Financieel Adviseur Online advies

Als Financieel Adviseur Online Advies adviesgesprekken voeren via de webcam en al je contacten met de klant middels telefoon, chat en e-mail. Hoe leuk is dat?

Financieel adviseur Breda

Een financieel adviseur met een hart voor Breda zal zich snel thuis voelen op deze vestiging. Een toplocatie waar we kunnen groeien met ambitieuze hypotheekadviseurs.

Commercieel medewerker binnendienst

Goed luisteren en oor hebben voor de klant daarin herken jij je als Commercieel medewerker binnendienst. Met jouw drive en inlevingsvermogen voel je mensen aan en weet je ze voor je te winnen, hierdoor kom jij tot commercieel succes.

Commercieel assistent / Management assistent Utrecht Centrum

Een vlekkeloze administratie voeren, goed luisteren en oor hebben voor de klant daarin herken jou onze commercieel assistent. Met jouw drive en inlevingsvermogen weet je klanten voor je te winnen en ben je de centrale spil in de winkel.   

Junior Hypotheekadviseur Zwolle

Heb jij net je diploma behaald of ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Ga bij Hypotheek Visie Zwolle aan de slag als Junior Hypotheekadviseur

Medewerk(st)er Hypotheken Zwolle

Zit klantgerichtheid in jouw bloed? Heb je graag contact met mensen? Ben je communicatief vaardig? En heb jij interesse in de woning- en hypotheekmarkt? Dan is Hypotheek Visie Zwolle op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een enthousiaste Medewerker Hypotheken.