Werken bij Hypotheek Visie

Hypotheek Visie als werkgever

Werken bij Hypotheek Visie is werken in een plezierige en informele omgeving. Een omgeving waar we er alles aan doen om de klant het beste advies te geven. Bij Hypotheek Visie draait het niet om de laagste rente maar staat het belang van de klant centraal. Wij bieden je veel mogelijkheden, zowel bij een van onze 50 winkels in het land of op ons hoofdkantoor in Best. 

 

Hypotheek Visie vestigingen

Op de vestigingen zijn rond de 170 professionals werkzaam. Zij hebben direct contact met de klanten en adviseren/bemiddelen bij het afsluiten van hypotheken, pensioenen en aanverwante verzekeringen of ze bieden ondersteuning bij de complete dossierafhandeling. De klant wordt volledig ontzorgd in de zoektocht naar de ideale hypotheek voor zijn situatie. Het luisteren naar het persoonlijke verhaal van de klant staat hierbij centraal. 

Ervaringen van collega's

Lees meer over de ervaringen van onze collega's over werken bij Hypotheek Visie op de vestigingen >

Hypotheek Visie Centrale

Vanuit het hoofdkantoor, Hypotheek Visie Centrale, vindt de ontwikkeling van de franchiseformule en de coördinatie, ondersteuning en begeleiding van alle vestigingen plaats door een team van zo’n 35 medewerkers. De professionals die hier werkzaam zijn, geven de franchisenemers, financieel adviseurs en medewerkers advies en nemen hen veel werk uit handen. Zij kunnen zich daardoor concentreren op hun core-business: het kwalitatief goed adviseren van hun klanten.

Ervaringen van collega's

Lees meer over de ervaringen van onze collega's op de centrale over werken bij Hypotheek Visie >

Enthousiast geworden?

Neem een kijkje bij onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar Suzanne van Hoek, Manager P&O, Hypotheek Visie Centrale, suzannevanhoek@hypotheekvisie.nl.

Franchisenemer worden?

Ben je op dit moment financieel adviseur bij een bank of een tussenpersoon? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je een eigen advieskantoor en wil je graag groeien? Dan is het starten van een Hypotheek Visie vestiging misschien wel de uitkomst voor jou! Lees meer over franchisenemer worden >

Vacatures

Hypotheek Visie is een professionele organisatie met volop kansen en carrièremogelijkheden. Voor het hoofdkantoor in Best of op één van de vestigingen verspreid over het hele land, zoeken wij met regelmaat enthousiaste professionals.

Medewerker Hypotheken Zwolle

Ben jij degene die op verjaardagen allerlei vragen op je af krijgt gevuurd over financiële zaken? En vervolgens iedereen enthousiast weet te antwoorden met de mogelijkheden? Dan ben jij degene die wij zoeken voor onze Hypotheek Visie vestiging in Zwolle voor de vacature Medewerker Hypotheken. 

Ervaren financieel adviseur Amsterdam Vijzelstraat

Op onze prachtige locatie in Amsterdam, Vijzelstraat, hebben wij plaats voor een ambitieuze, energieke, ervaren financieel adviseur.

Medewerker Hypotheken Nijmegen

In verband met succesvolle groei, zijn wij voor onze Hypotheek Visie winkel in Nijmegen op zoek naar een enthousiaste medewerker hypotheken. 

 

Ervaren financieel adviseur Enschede

De financiële markt is volop in beweging en in verband met de succesvolle groei van onze vestiging in Enschede zijn wij op zoek naar een ambitieuze ervaren financieel adviseur.