Werken bij Hypotheek Visie

Werken bij Hypotheek Visie

Werken bij Hypotheek Visie is werken in een plezierige en informele omgeving. Een omgeving waar we er alles aan doen om de klant het beste advies te geven. Bij Hypotheek Visie draait het niet om de laagste rente maar staat het belang van de klant centraal. Solliciteer nu bij een van onze 65 winkels in het land of op ons hoofdkantoor in Best. 

 

Hypotheek Visie vestigingen

Op de vestigingen zijn rond de 170 professionals werkzaam. Zij hebben direct contact met de klanten en adviseren/bemiddelen bij het afsluiten van hypotheken, pensioenen en aanverwante verzekeringen of ze bieden ondersteuning bij de complete dossierafhandeling. De klant wordt volledig ontzorgd in de zoektocht naar de ideale hypotheek voor zijn situatie. Het luisteren naar het persoonlijke verhaal van de klant staat hierbij centraal. 

Ervaringen van collega's

Lees meer over de ervaringen van onze collega's over werken bij Hypotheek Visie op de vestigingen >

Hypotheek Visie Centrale

Vanuit het hoofdkantoor, Hypotheek Visie Centrale, vindt de ontwikkeling van de franchiseformule en de coördinatie, ondersteuning en begeleiding van alle vestigingen plaats door een team van zo’n 35 medewerkers. De professionals die hier werkzaam zijn, geven de franchisenemers, financieel adviseurs en medewerkers advies en nemen hen veel werk uit handen. Zij kunnen zich daardoor concentreren op hun core-business: het kwalitatief goed adviseren van hun klanten.

Ervaringen van collega's

Lees meer over de ervaringen van onze collega's op de centrale over werken bij Hypotheek Visie >

Enthousiast geworden?

Neem een kijkje bij onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar Victor Emmen, Hypotheek Visie Centrale, recruitment@hypotheekvisie.nl

 

Ondernemen bij Hypotheek Visie

Je bent momenteel financieel adviseur en op zoek naar een volgende stap. Je wilt graag meer vrijheden en verantwoordelijkheden. Of je hebt een eigen onderneming maar je wilt er meer rendement uithalen. Is een van deze situaties van toepassing op jou? Lees dan meer over ondernemen bij Hypotheek Visie>

Vacatures

Hypotheek Visie is een professionele organisatie met volop kansen en carrièremogelijkheden. Voor het hoofdkantoor in Best of op één van de vestigingen verspreid over het hele land, zoeken wij met regelmaat enthousiaste professionals.

Financieel Adviseur Drechtsteden

Voor onze locatie in Drechtsteden zoeken wij een ambitieuze en energieke financieel adviseur die géén uitdaging uit de weg gaat!

Financieel Adviseur Rotterdam Vasteland

Een financieel adviseur met passie voor het vak zal zich snel thuis voelen bij ons/op deze vestiging. Aan de rand van het centrum naast de Erasmusbrug heeft onze vestiging een perfecte ligging in de bruisende en zeer levendige stad Rotterdam.

Management Assistent Hypotheken Onlineteam, locatie: Best

Een vlekkeloze administratie voeren, goed luisteren en oog hebben voor de klant daarin herken je onze management assistent. Met jouw drive en inlevingsvermogen weet je klanten voor je te winnen en ben je de centrale spil in de online winkel. Samen met je collega’s zorg je dat de online vestiging goed draait.

Commercieel medewerker binnendienst, locatie: Best

We werken dagelijks samen aan een optimale beleving en het allerbeste financiële advies voor de klant en jij speelt hier een belangrijke rol in!

Product & Kwaliteitsmedewerker, locatie: Best

Met jouw kennis en expertise op Hypotheken, weet je precies aan welke eisen een adviesdossier moet voldoen en je wilt deze kennis graag delen. Samen met je collega’s draag jij zorg voor de uitvoering van ons kwaliteitsbeleid. Je volgt nieuwe wet- en regelgeving op de voet en weet de impact hiervan op een juiste wijze toe te passen op onze activiteiten, producten en dienstverlening. 

Financieel Adviseur ’s-Hertogenbosch

Een senior financieel adviseur met passie voor het vak zal zich snel thuis voelen op deze vestiging, centraal gelegen in het centrum van de bourgondische hoofdstad van Brabant waar lekker eten en gezelligheid in de pauze altijd dichtbij is. Het team in ‘s-Hertogenbosch zet zich gezamenlijk in voor de klant en die voelt dat. Hierdoor kunnen wij groeien met iemand van jouw kaliber.

Bedrijfsjurist (Jurist Legal & Compliance)

Als bedrijfsjurist verzorg je de juridische advisering en begeleiding met betrekking tot alle zaken met mogelijke juridische complicaties en/of compliance aspecten die voortkomen uit de doelstellingen van de ondernOnze Product Specialist is het eerste aanspreekpunt voor telefonische ondersteuning van onze vestigingen in het land. Je beantwoordt vragen met betrekking tot het adviespakket waar wij mee werken (DIAS-Advies) op het gebied van invoeren van berekeningen, opstellen van het adviesrapport en het versturen van de hypotheekaanvragen via het crm-pakket Faster Forward Elements. Daarnaast ben je op de hoogte van de acceptatiecriteria van de verschillende productaanbieders en je kunt onze financieel adviseurs hiermee helpen.eming. 

Product Specialist Hypotheken & Verzekeringen, locatie: Best

Onze Product Specialist is het eerste aanspreekpunt voor telefonische ondersteuning van onze vestigingen in het land. Je beantwoordt vragen met betrekking tot het adviespakket waar wij mee werken (DIAS-Advies) op het gebied van invoeren van berekeningen, opstellen van het adviesrapport en het versturen van de hypotheekaanvragen via het crm-pakket Faster Forward Elements. Daarnaast ben je op de hoogte van de acceptatiecriteria van de verschillende productaanbieders en je kunt onze financieel adviseurs hiermee helpen.

Kwaliteitsmedewerker Hypotheek Dossiers, locatie: Best

Met jouw kennis en expertise op Hypotheken, weet je precies aan welke eisen een adviesdossier moet voldoen en je wilt deze kennis graag delen. Samen met je collega’s draag jij zorg voor de uitvoering van ons kwaliteitsbeleid. Je volgt nieuwe wet- en regelgeving op de voet en weet de impact hiervan op een juiste wijze toe te passen op onze activiteiten, producten en dienstverlening.

Service & Support medewerker

In onze Service & Support rol ben je de telefonische ondersteuning voor onze vestigingen in het land. Niet de consument maar de adviseurs en assistenten van Hypotheek Visie zijn jouw klanten. Je beantwoord vragen over de systemen waar we mee werken, met name ons CRM pakket ‘Faster Forward Elements’ en het adviespakket ‘DIAS-advies.’ Als eerste aanspreekpunt heb je ook de ruimte om inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld acceptatiecriteria van aanbieders te beantwoorden. Is dit voor jou inhoudelijk nog wat lastig? Ook geen probleem, dan helpen je collega’s van de afdeling je graag verder!