Over Hypotheek Visie

Waarom je voor Hypotheek Visie kiest

Hypotheek Visie is sinds de oprichting in 1992 uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 60 winkels in Nederland. Daarmee is Hypotheek Visie één van de grotere organisaties op het gebied van financiële dienstverlening.

De financieel adviseurs helpen je met het kiezen van een passende hypotheek, verzekeringspakket en passend pensioenplan. Jouw persoonlijke situatie is daarbij het uitgangspunt. Voor een compleet en transparant financieel plan kun je dus bij Hypotheek Visie terecht. 

Persoonlijk advies

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt. 

Maak een afspraak

Kwaliteit

Hypotheek Visie legt de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van haar organisatie en het te geven financieel advies. Hierbij nemen wij de ervaringen en wensen van jou als klant uiterst serieus. Natuurlijk voldoen alle ervaren financieel adviseurs aan de wettelijke deskundigheidseisen. Vanuit Hypotheek Visie Centrale worden de adviseurs continue getraind en opgeleid. Hypotheek Visie Centrale toetst haar financieel adviseurs met een speciaal hiervoor ontwikkelde meting doorlopend op een juiste uitvoering van de dienstverlening. Dit gebeurt op alle elementen in de dienstverlening die bepalend zijn voor kwaliteit van het uiteindelijk afgegeven financiële advies gezien vanuit het belang van jou als klant.

Compleet financieel advies

We helpen klanten met het kiezen van de juiste hypotheek, een goed verzekeringspakket en een passend pensioenplan. Een hypotheek sluit je niet voor even, maar is van invloed op je hele financiële leven daarom kijken we naar meer dan alleen de hypotheek. Voor een compleet financieel plan kun je bij Hypotheek Visie terecht. Ons motto ‘Je woont toch om te leven!’ betekent concreet dat een financieel adviseur van Hypotheek Visie niet alleen kijkt naar je financiële situatie, maar samen met jou in kaart brengt wat lekker leven voor jou betekent. Om ervoor te zorgen dat je niet alleen prettig woont, maar óók nog steeds die dingen kunt doen die het leven zo leuk maken! Nu en in de toekomst.

Waarom Hypotheek Visie

We kijken met je mee naar jouw persoonlijke financiële toekomst zodat alles goed geregeld wordt.

  • We vergelijken meer dan 40 aanbieders
  • De laagste rente en de beste voorwaarden
  • We luisteren naar jouw persoonlijke verhaal
Maak een afspraak

Klanten over ons

Bij de vestiging Hypotheek Visie Rotterdam Weena liepen we klanten Johan en Patricia Benard tegen het lijf. In december verhuizen ze naar hun droomhuis. Lees meer >

Wat vinden klanten van ons?

Wettelijke eisen

Hypotheek Visie voldoet als financieel dienstverlener aan alle wettelijke eisen. In de Wet op het Financieel Toezicht (Wft) zijn nagenoeg alle regels en voorschriften voor de financiële markten en het toezicht daarop samengebracht. De regels en voorschriften uit deze wet zijn van toepassing op de activiteiten van Hypotheek Visie en alle in onze organisatie werkzame en/of betrokken personen. Hierbij moet je denken aan onderwerpen als deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgplicht en de manier waarop de bedrijfsvoering geregeld is. De afdeling Kwaliteit en Volmacht van Hypotheek Visie Centrale zorgt voor het proactief en structureel monitoren van het financiële advies op alle vestigingen. Hiermee borgen wij dat de kwaliteit van het financiële advies op hoog niveau blijft. Dit past binnen onze visie om als betrouwbare kwaliteitsorganisatie te opereren.

Algemene voorwaarden

Beheerst Beloningsbeleid

Franchise

Hypotheek Visie Centrale is een franchise-organisatie. De vestigingen staan bekend onder de naam Hypotheek Visie. Vanuit het hoofdkantoor in Best vindt de ontwikkeling van de franchiseformule en de coördinatie, ondersteuning en begeleiding van alle vestigingen plaats. Zo maakt Hypotheek Visie Centrale als grote marktpartij op centraal niveau goede afspraken met financiële instellingen over hypotheekrente, premie, voorwaarden en acceptatie.

Franchisenemers en adviseurs kunnen altijd vertrouwen en bouwen op de kwaliteiten van het hoofdkantoor. De Centrale biedt ondersteuning op het gebied van: producten & arrangementen, automatisering, marketing & communicatie, opleiding & training, bedrijfsvoering, administratie, juridische zaken, compliance en kwaliteit. De professionals werkzaam binnen deze disciplines geven de franchisenemers en financieel adviseurs advies en nemen hen veel werk uit handen. Zij kunnen zich daardoor concentreren op hun core-business, het kwalitatief goed adviseren van jou als klant.

Gegevens Hypotheek Visie Centrale

Hypotheek Visie Centrale B.V.
Postadres:
Postbus 429
5680 AK Best

Bezoekadres:
De Waal 20
5684 PH Best

Telefoonnummer: 0499 - 33 67 67
E-mail: info@hypotheekvisie.nl
KvK Eindhoven: 17074312
Wft Vergunning nr. 12011101

Persoonlijk advies?

Maak vrijblijvend een afspraak met Hypotheek Visie bij jou in de buurt.