Hypotheekadviseur Assen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Assen die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies? Hypotheek Visie Assen helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:30 - 17:00
  • Dinsdag
  • 09:30 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:30 - 17:00
  • Donderdag
  • 09:30 - 17:00
  • Vrijdag
  • 09:30 - 17:00
* 's avonds en op zaterdag op afspraak geopend

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
prima geholpen met het oversluiten van onze hypotheek
wilma
goed ingelezen inn de bestaande situatie en naar aanleiding daarvan goed advies
Seebe
Uitstekende inzet betreffende de mogelijkheden en goed advies
Anoniem

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. De adviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Wonen en leven in Assen

Assen staat vooral bekend om het TT-circuit. Jaarlijks vinden hier diverse auto- en motorraces plaats waaronder de motor GP. Maar Assen biedt meer. De hoofdstad van de provincie Drenthe biedt alle voorzieningen die je van een grote stad kunt verwachten. Een goed bereikbare binnenstad met leuke winkeltjes, terrasjes, restaurant, bioscoop en theater. Assen heeft bovendien nog een echt stadsbos: het Asserbos. Dit bos ligt aan de rand tussen het winkelcentrum en de woonwijk Baggelhuizen. Hier kun je heerlijk wandelen. Het aanbod woningen is divers. Van stedelijk wonen tot wonen in het buitengebied. Een huis kopen in Assen? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Assen aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.

Maak een afspraak >