Hypotheekadviseur Borne

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Borne? Dan ben je bij Hypotheek Visie Borne  aan het juiste adres. Welke woonwens je ook hebt wij helpen je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. Ook de hypotheekadviseurs bij onze vestiging in Hengelo en Enschede staan voor je klaar. 

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 16:00

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Topadviseur Correct snel en kundig. Veelvuldig contact gehad. Uiteindelijk bij betrouwbare geldverstrekker terecht gekomen tegen scherpe prijs!
Boudewijn
Arne heeft goed geluisterd naar onze wensen en ons daarop van goed advies voorzien. Ook de vele vragen die ik had zijn netjes beantwoord. Al met al zijn we uitstekend begeleid in ons proces.
Wouter
Goede adviseur met kennis van zaken. Legt voorstellen en financiële projecties duidelijk en in begrijpelijk taal uit. Neemt de tijd voor uitbrengen van een goed advies.
anoniem

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Borne. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Borne.

Wonen en leven in Borne

Centraal in Twente ligt de gemeente Borne. Deze gemeente bestaat uit het dorp Borne en de dorpskernen Hertme en Zenderen. Borne is een geliefde plek om te wonen. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Borne heeft veel voorzieningen, ligt centraal en vlakbij het prachtige buitengebied De Groene Poort. Het dorp is een geliefd startpunt voor veel wandel- en fietsroutes. Wil je liever genieten van de rust? Ook dan kun je hier je hart ophalen.

Borne is verdeeld in zeven wijken met elk zijn eigen karakter:Borne Centrum, Bornsche Maten, Letterveld (Letterveld I / Letterveld II), Dikkerslaan - Molenkampsweg en omgeving, Tichelkamp, Stroom Esch, 't Wensink ('t Wensink Noord / 't Wensink Zuid / Zuid Esch).Je vindt er naast bestaande woningen ook nieuwbouw. In de jongste wijk van Borne, De Bornsche Maten wordt volop gebouwd.
Wil je graag wonen in Borne of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Borne voor financieel advies.