Hypotheekadviseur Borne

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Borne? Dan ben je bij Hypotheek Visie Borne  aan het juiste adres. Welke woonwens je ook hebt wij helpen je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. Ook de hypotheekadviseurs bij onze vestiging in Hengelo en Enschede staan voor je klaar. 

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 13:00

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Alert, professioneel en persoonlijk. Het voelde vertrouwd. Er was een klik en snapte de behoefte
Stefan
Deze adviseur keek in elk opzicht met ons mee. We kregen van uit onze kant niet alles goed voor mekaar en het wilde niet goed lukken. Maar hij gaf elke keer goed advies. Daardoor is het voor ons nu gelukt om een hypotheek voor elkaar te krijgen!
Ward
Duidelijke uitleg en korte lijnen. In afzienbare tijd alles super geregeld. Echt een aanrader!
Esther&Arjan

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Lokale Partners

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Borne. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Borne.

Wonen en leven in Borne

Centraal in Twente ligt de gemeente Borne. Deze gemeente bestaat uit het dorp Borne en de dorpskernen Hertme en Zenderen. Borne is een geliefde plek om te wonen. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Borne heeft veel voorzieningen, ligt centraal en vlakbij het prachtige buitengebied De Groene Poort. Het dorp is een geliefd startpunt voor veel wandel- en fietsroutes. Wil je liever genieten van de rust? Ook dan kun je hier je hart ophalen.

Borne is verdeeld in zeven wijken met elk zijn eigen karakter:Borne Centrum, Bornsche Maten, Letterveld (Letterveld I / Letterveld II), Dikkerslaan - Molenkampsweg en omgeving, Tichelkamp, Stroom Esch, 't Wensink ('t Wensink Noord / 't Wensink Zuid / Zuid Esch).Je vindt er naast bestaande woningen ook nieuwbouw. In de jongste wijk van Borne, De Bornsche Maten wordt volop gebouwd.
Wil je graag wonen in Borne of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Borne voor financieel advies.

 

FAQ Hypotheek Visie Borne

Kan ik een huis in Borne kopen?
Of je een huis kunt kopen in Borne hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Borne?
Je kunt bij Hypotheek Visie Borne online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Je kunt online je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Borne. Je hypotheek oversluiten betekent dat je met je hypotheek overstapt van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Borne vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Borne.