Hypotheekadviseur Hengelo

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Hengelo die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies? Welke woonwens je ook hebt Hypotheek Visie Hengelo helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Hengelo voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 16:00
* buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Inhoudelijk zeer sterk, uitstekend bereikbaar, erg vriendelijk . Aandachtspunten: extreem duur vergeleken met anderen, voel me toch wat bekocht met 500 euro advieskosten voor een levensverzekering waar ik uiteindelijk zelf de regie in heb moeten nemen omdat er te weinig druk op werd gezet. Een paar keer de situatie meegemaakt dat het volgens de adviseur echt helemaal rond was en toch bleek dat er nog iets ontbrak, dit heeft ons erg veel stress opgeleverd. Maar al met al is de toezegging dat het echt allemaal goedkoper uitgekomen en heeft de adviseur gedaan wat er moest gebeuren.
Anoniem
De adviseur heeft goed geluisterd naar onze wensen en daaromheen een goede hypotheek voor ons gevonden. Was zeer behulpzaam om bepaalde kwesties op te lossen. Wij voelden bij de adviseur een bepaalde klik en dat gaf vertrouwen.
gert
Goed advies en zeer snelle afhandeling.
ML

Maak kennis met franchisenemer Harmen Kuipers

Harmen Kuipers is meegegroeid met Hypotheek Visie en inmiddels met zijn vestigingen in Enschede en Hengelo een begrip in de financiële markt. Hij behartigt de belangen van de franchisenemers van Hypotheek Visie en helpt bij het verder ontwikkelen van het franchiseconcept.

Maak kennis met franchisenemer Harmen Kuipers. Lees verder >

Maak kennis met managementassistente Bianca Uneken

Bianca Uneken is de duizendpoot van Hypotheek Visie Hengelo. Als Managementassistente begeleidt ze de voortgang van dossiers en beantwoordt ze vragen van klanten. Als ze vragen hebben, want Bianca is de klant graag altijd een stapje voor.

Maak kennis met managementassistente Bianca Uneken.

Klanten over ons

Vol bewondering lopen we de woning van Eveline (41), haar man Mark en dochter Luna binnen. Een stijlvol gebouw omringd met natuur, fluitende vogels en inclusief rondlopende gasten. Het gezin Verbeek runt namelijk niet alleen een huishouden, maar ook Bed & Breakfast Villa Beldershoek in Hengelo. Harmen Kuipers is al jarenlang hun vertrouwde hypotheekadviseur en schoot ze te hulp bij de herfinanciering van de verbouwing.

Lees verder >

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

 

Wonen en leven in Hengelo

In het midden van Twente, in een bosrijke omgeving, ligt Hengelo. Deze voormalige industriestad wordt ook nog wel de metaalstad genoemd. In Hengelo is van alles te doen. Je vindt er verschillende soorten winkels, horecagelegenheden, een bioscoop en poppodium. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats. De stad leeft! Wil je er wonen dan heeft de stad genoeg keuze. In een gebied met een rijke geschiedenis of een nieuwbouwwijk. In een jaren 30 woning of liever een appartement. Zelf een huis bouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Een huis kopen in Hengelo? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Hengelo aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.


Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.