Hypotheekadviseur Hengelo

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Hengelo die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies? Welke woonwens je ook hebt Hypotheek Visie Hengelo helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Hengelo voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 13:00
* buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Veelzijdig advies. Ook op financieel gebied kregen wij uitgebreid advies.
Peter
Goede luisteraar, die veel mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden ziet. Eerlijke en transparante voorlichting.
Hans
Luisterde naar onze wensen, vulde aan waar nodig. Duidelijke uitleg. Prettige manier van communicatie (goede mix tussen persoonlijk en zakelijk). Ondanks drukke periode tijdige reacties.
P.L.

Home Point Hengelo

HomePoint Hengelo is een concept voor professionele partijen in de markt, gericht op adviesdiensten rond huis & thuis. Hypotheek Visie stelt voor hen faciliteiten, middelen en ruimte beschikbaar om je op een gastvrije manier te ontvangen. Post Jr. Makelaars Hengelo maakt binnen het concept HomePoint Hengelo gebruik van de vestiging Hypotheek Visie Hengelo. Je kunt met hen een afspraak maken in de goed bereikbare vestiging van Hypotheek Visie Hengelo, Deldenerstraat 6-14 in Hengelo. Wij ontvangen je graag en beschikken over een professionele ontvangst- en spreekruimte. Uiteraard staat de koffie voor je klaar!

Hoe maak je een afspraak met Post Jr. Hengelo Makelaars?

Neem contact op met:
Post Jr. Hengelo Makelaars 
Telefoon: 074 - 2501700
E-Mail : hengelo@postjr.nl
Internet: thomapost.nl/vestiging/woningmakelaar-hengelo/

Maak kennis met Harmen Kuipers, franchisenemer van Hypotheek Visie Hengelo

 
Harmen Kuipers is meegegroeid met Hypotheek Visie en inmiddels met zijn vestigingen een begrip in de financiële markt. Hij stond aan de wieg van de vestigingen in Enschede en Hengelo. Ook behartigt hij de belangen van de franchisenemers van Hypotheek Visie en legt hij zijn ziel en zaligheid in het verder ontwikkelen van het franchiseconcept. Maak kennis met franchisenemer Harmen Kuipers. Lees verder >

Wonen en leven in Hengelo

In het midden van Twente, in een bosrijke omgeving, ligt Hengelo. Deze voormalige industriestad wordt ook nog wel de metaalstad genoemd. In Hengelo is van alles te doen. Je vindt er verschillende soorten winkels, horecagelegenheden, een bioscoop en poppodium. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats. De stad leeft! Wil je er wonen dan heeft de stad genoeg keuze. In een gebied met een rijke geschiedenis of een nieuwbouwwijk. In een jaren 30 woning of liever een appartement. Zelf een huis bouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Een huis kopen in Hengelo? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Hengelo aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.

Maak een afspraak >

Onze medewerkers

Harmen Kuipers
Franchisenemer, Gecertificeerd Financieel Planner
Arno Poorthuis
Gecertificeerd Financieel Planner
Martin Escher
Erkend Hypotheekadviseur
Zehra Ceben
Adviseur
Maurice Dijkstra
Adviseur
Bianca Uneken-van Brummelen
Managementassistente
Esther Akdemir
Managementassistente