Hypotheekadviseur Hengelo

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Hengelo die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies? Welke woonwens je ook hebt Hypotheek Visie Hengelo helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Hengelo voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 16:00
* buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Super goede een betrouwbare adviseur. De adviseur kan uit zijn echt googelen met getallen. en gelijk advies geven. Ik vond en vind hem betrouwbaar, hij is er niet op uit om dossiers er door heen te draaien, maar maakt werkelijk persoonlijk contact. ook buiten de scoop van mijn hypotheek advies heeft hij mij vrijblijvend gehoplen. Ik raad de adviseur echt aan
BvB
Op een zakelijke, kundige en doeltreffende manier heeft hij ons van advies gediend
J.B.
De adviseur neemt de tijd voor je, is duidelijk in zijn uitleg en straalt vertrouwen uit. Ondanks dat we ook een adviesgesprek met een ander hebben gehad en de eerste afspraken met de adviseur planning technisch niet allemaal goed verliepen, hebben we er toch voor gekozen om verder te gaan met de adviseur. En dit had alles te maken met het vertrouwen dat we in hem en zijn advies hebben.
Wendy

Maak kennis met Harmen Kuipers, franchisenemer van Hypotheek Visie Hengelo

Harmen Kuipers is meegegroeid met Hypotheek Visie en inmiddels met zijn vestigingen een begrip in de financiële markt. Hij stond aan de wieg van de vestigingen in Enschede en Hengelo. Ook behartigt hij de belangen van de franchisenemers van Hypotheek Visie en legt hij zijn ziel en zaligheid in het verder ontwikkelen van het franchiseconcept. Maak kennis met franchisenemer Harmen Kuipers. Lees verder >

Maak kennis met managementassistente Bianca Uneken

Bianca Uneken is de duizendpoot van Hypotheek Visie Hengelo. Als Managementassistente begeleidt ze de voortgang van dossiers en beantwoordt ze vragen van klanten. Als ze vragen hebben, want Bianca is de klant graag altijd een stapje voor. Maak kennis met managementassistente Bianca Uneken.

Home Point Hengelo

HomePoint Hengelo is een concept voor professionele partijen in de markt, gericht op adviesdiensten rond huis & thuis. Hypotheek Visie stelt voor hen faciliteiten, middelen en ruimte beschikbaar om je op een gastvrije manier te ontvangen. Post Jr. Makelaars Hengelo maakt binnen het concept HomePoint Hengelo gebruik van de vestiging Hypotheek Visie Hengelo. Je kunt met hen een afspraak maken in de goed bereikbare vestiging van Hypotheek Visie Hengelo, Deldenerstraat 6-14 in Hengelo. Wij ontvangen je graag en beschikken over een professionele ontvangst- en spreekruimte. Uiteraard staat de koffie voor je klaar!

Hoe maak je een afspraak met Post Jr. Hengelo Makelaars?
Neem contact op met:
Post Jr. Hengelo Makelaars
Telefoon: 074 - 2501700
E-Mail : hengelo@postjr.nl
Internet: thomapost.nl/vestiging/woningmakelaar-hengelo/

Klanten over ons

Vol bewondering lopen we de woning van Eveline (41), haar man Mark en dochter Luna binnen. Een stijlvol gebouw omringd met natuur, fluitende vogels en inclusief rondlopende gasten. Het gezin Verbeek runt namelijk niet alleen een huishouden, maar ook Bed & Breakfast Villa Beldershoek in Hengelo. Harmen Kuipers is al jarenlang hun vertrouwde hypotheekadviseur en schoot ze te hulp bij de herfinanciering van de verbouwing.

Lees verder >

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

 

Wonen en leven in Hengelo

In het midden van Twente, in een bosrijke omgeving, ligt Hengelo. Deze voormalige industriestad wordt ook nog wel de metaalstad genoemd. In Hengelo is van alles te doen. Je vindt er verschillende soorten winkels, horecagelegenheden, een bioscoop en poppodium. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats. De stad leeft! Wil je er wonen dan heeft de stad genoeg keuze. In een gebied met een rijke geschiedenis of een nieuwbouwwijk. In een jaren 30 woning of liever een appartement. Zelf een huis bouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Een huis kopen in Hengelo? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Hengelo aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.


Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.