Hypotheek Visie Hengelo

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Hengelo, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Hengelo aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Hypotheekadvies in Hengelo

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Hengelo. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 13:00
* buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Home Point Hengelo

HomePoint Hengelo is een concept voor professionele partijen in de markt, gericht op adviesdiensten rond huis & thuis. Hypotheek Visie stelt voor hen faciliteiten, middelen en ruimte beschikbaar om je op een gastvrije manier te ontvangen. Post Jr. Makelaars Hengelo maakt binnen het concept HomePoint Hengelo gebruik van de vestiging Hypotheek Visie Hengelo. Je kunt met hen een afspraak maken in de goed bereikbare vestiging van Hypotheek Visie Hengelo, Deldenerstraat 6-14 in Hengelo. Wij ontvangen je graag en beschikken over een professionele ontvangst- en spreekruimte. Uiteraard staat de koffie voor je klaar!

Hoe maak je een afspraak met Post Jr. Hengelo Makelaars?

Neem contact op met:
Post Jr. Hengelo Makelaars
Telefoon: 074 - 2501700
E-Mail : hengelo@postjr.nl
Internet: thomapost.nl/vestiging/woningmakelaar-hengelo/

Maak kennis met Harmen Kuipers, franchisenemer van Hypotheek Visie Hengelo


Harmen Kuipers is meegegroeid met Hypotheek Visie en inmiddels met zijn vestigingen een begrip in de financiële markt. Hij stond aan de wieg van de vestigingen in Enschede en Hengelo. Ook behartigt hij de belangen van de franchisenemers van Hypotheek Visie en legt hij zijn ziel en zaligheid in het verder ontwikkelen van het franchiseconcept. Maak kennis met franchisenemer Harmen Kuipers. Lees verder >

Onze medewerkers

Harmen Kuipers
Harmen Kuipers
Franchisenemer, Gecertificeerd Financieel Planner
Arno Poorthuis
Arno Poorthuis
Gecertificeerd Financieel Planner
Martin Escher
Martin Escher
Erkend Hypotheekadviseur
Zehra Ceben
Zehra Ceben
Adviseur
Maurice Dijkstra
Maurice Dijkstra
Adviseur
Bianca Uneken-van Brummelen
Bianca Uneken-van Brummelen
Managementassistente
Esther Akdemir
Esther Akdemir
Managementassistente