Hypotheek Visie Hoorn

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Hoorn, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Hoorn aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:00
 • Zaterdag
 • 10:00 - 14:00
* Avonden en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Rob heeft mij uitstekend geholpen, hij stond altijd voor mij klaar.
Sb
Na een verschrikkelijke ervaring waarbij wij (ik en mijn vriendin) zelf achter de hypotheek aan hebben moeten zitten om alles rond te krijgen bleek achteraf ook nog van alles fout te zijn gegaan met het opstellen van de rekening. Kosten waarvan gezegd werd dat ze bij de prijs zaten inbegrepen bleken achteraf nog apart te moeten worden betaald. Achteraf bleek het enige nuttige wat we hebben gehad dat de adviseur een rekentool had om onze hypotheek te berekenen. Deze bleek echter ook nog minder accuraat te zijn als vergelijkbare GRATIS online tools. Een slechte ervaring waar we heel veel spijt van hebben en wat ons ongelofelijk veel geld heeft gekost.
Joep
Zeer goed advies, Dirk is erg goed op de hoogte van alles wat bij een hypotheek komt kijken.
Jeanne

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Hoorn maakt het graag inzichtelijk voor je.

Hypotheekadvies in Hoorn

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Hoorn. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Hoorn

Hoorn is een stad met een historisch centrum in de regio West-Friesland. De ligging vlakbij Amsterdam en de snelweg A7 en de prima voorzieningen maken het een aantrekkelijke stad om te wonen. Je vindt er een gevarieerd winkelaanbod, gezellige restaurants, cafés en theaters. Hoorn is ook een waterrijke stad. Er zijn verschillende havens met vaste ligplaatsen. Wonen kan in de historische binnenstad, een kindvriendelijke woonwijk of kies je liever voor een nieuwbouwwijk? In Hoorn vind je het allemaal. Een huis kopen in Hoorn? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Hoorn aan het juiste adres.

Maak een afspraak >

FAQ Hypotheek Visie Hoorn 

Kan ik een huis in Hoorn kopen?
Of je een huis kunt kopen in Hoorn hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in deze tijd?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Hoorn vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Hoorn.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Kan ik een hypotheek afsluiten?
Voor ZZP’ers en zelfstandigen zijn er zeker mogelijkheden. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar ondernemen. Geldverstrekkers zijn wel op zoek naar zekerheid. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Hoorn. Samen kijken we dan naar jouw financiële plaatje en de optie op je kansen op een hypotheek te vergroten.