Hypotheekadvies

Goed hypotheekadvies is belangrijk. Het aangaan van een hypotheek is een grote financiële beslissing in je leven. Een passende hypotheek vinden is niet makkelijk. De hypotheek moet niet alleen nu maar ook in de toekomst bij je passen. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag op weg.

Ons hypotheekadvies

Het sluiten van een hypotheek doe je maar één of slechts enkele keren in je leven. Hypotheek Visie vindt het belangrijk je goed te informeren. Je moet goed begrijpen wat de gevolgen zijn van het aangaan van zo'n grote lening. Niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Het hypotheekadvies van Hypotheek Visie gaat verder dan alleen kijken naar welke hypotheek de laagste rente biedt. Onze adviseurs onderzoeken welke hypotheek het beste bij je persoonlijke wensen en mogelijkheden past, tegen zo laag mogelijke maandlasten. Je ontvangt een hypotheekadvies op maat.

Lees meer over het hypotheekadvies van Hypotheek Visie >

Verschil tussen adviseur van een bank en onafhankelijke adviseur

Voor hypotheekadvies kun je terecht bij een hypotheekadviseur. Je kunt kiezen voor een adviseur van een bank of een onafhankelijke adviseur. Wat is nu het precies het verschil tussen deze twee? 

Lees meer over het verschil tussen een adviseur van een bank en een onafhankelijke adviseur >

Hypotheekgesprek

Heb je een gesprek voor een hypotheekadvies? Dan is het verstandig je goed voor te bereiden. Zo kun je betere keuzes maken. Hier heb je later alleen maar profijt van. 

Lees meer over het hypotheekgesprek en hoe je je kunt voorbereiden.

Online webcam advies

Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt. Ook hiervoor kun je bij Hypotheek Visie terecht. Via de webcam op je tablet of laptop krijg je een persoonlijk adviesgesprek op maat. 

Lees meer over online webcam advies >

Afspraak hypotheekadvies

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur. Het eerste gesprek is gratis.

Maak een afspraak