Wat kost ons hypotheekadvies?

Natuurlijk wil je weten wat een hypotheekadvies kost. Het is belangrijk om daar transparant en duidelijk over te zijn. We leggen je daarom graag uit wat je van onze dienstverlening mag verwachten.

Eerste hypotheekgesprek is gratis en vrijblijvend

De kosten van het advies zijn afhankelijk van je persoonlijke wensen en mogelijk. Om je een goed hypotheekadvies te kunnen geven is het belangrijk dat we je eerst goed leren kennen. Zodat we precies weten hoe we je kunnen helpen.
Wij nemen daarom het eerste gesprek voor onze rekening. Aan het eind van dit gesprek hoor je van de adviseur wat de kosten van het advies zijn. Je bepaalt daarna zelf of je gebruik wilt maken van onze diensten.

Dienstverlening en kosten advies

Onze dienstverlening bestaat uit advies en het zoeken naar financiële oplossingen, die het best passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Na het uitwerken van een persoonlijk advies en het aandragen van oplossingen, gaan we op zoek naar een passend product. Wij zoeken als onafhankelijk adviseur voor jou bij meer dan 40 banken en verzekeraars de juiste financiële producten. Wanneer je hebt gekozen voor een product, zet Hypotheek Visie de aanvraagprocedure in gang. De hypotheekadviseur helpt je bij het afsluiten en neemt zoveel mogelijk werk uit handen.

Meer informatie over onze dienstverlening vind je in ons dienstverleningsdocument

De advies- en afsluitkosten zijn mee te financieren in de hypotheek tot 100% van de woningwaarde. Ook zijn de kosten voor het afsluiten van een hypotheek aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Je kunt dus een deel van het bedrag terugkrijgen van de Belastingdienst.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Hypotheek Visie biedt onafhankelijk hypotheekadvies

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Uitbreiding advies

Het advies kan uitgebreid worden met advies over het afdekken van risico's van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden. Er kunnen ook situaties zijn waardoor extra werkzaamheden nodig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je zelfstandig ondernemer bent, je gaat scheiden of begeleiding wil bij een Starterslening. In deze gevallen is het tarief hoger als gevolg van de extra werkzaamheden die wij voor je hebben verricht. Lees meer over deze kosten in ons dienstverleningsdocument Risico’s afdekken > 

Tevens kunnen we je adviseren op het gebied van vermogensopbouw. Lees meer over deze kosten in ons dienstverleningsdocument Vermogensopbouw >

Nazorg

Ook na het afsluiten van je hypotheek staan we voor je klaar. Hier voor hebben we Financieel Visie+ ontwikkeld. Met deze doorlopende service zorgen wij ervoor dat je hypotheek bij je persoonlijke situatie blijft passen.

Kwalitatief hypotheekadvies gericht op jouw persoonlijke verhaal

Dat is waar Hypotheek Visie voor staat. En daar hebben we inmiddels veel ervaring in. Gedurende 25 jaar hebben onze hypotheekadviseurs duizenden klanten geholpen in de zoektocht naar de beste hypotheek voor hun persoonlijke situatie.

  • 100% onafhankelijk, we vergelijken vrijwel alle banken en geldverstrekkers
  • Altijd dichtbij: een vestiging bij jou in de buurt of via online webcam advies
  • Deskundige en gediplomeerde adviseurs die je helpen met al je vragen
  • Kwaliteitscontroles op de adviezen die de adviseurs geven

Wat vinden klanten van ons?

We zijn trots op de vele mooie adviezen die we onze klanten hebben mogen geven. En daarvoor worden we beoordeeld met gemiddeld een 9,6! Onze klanten geven aan dat ze het vooral waarderen dat Hypotheek Visie verder kijkt dan alleen het afsluiten van de hypotheek en je ontzorgt in het gehele traject.

Persoonlijk advies?

Maak vrijblijvend een afspraak met Hypotheek Visie bij jou in de buurt.