Hypotheek Visie nieuws

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek.

Blog: Bieden op een huis met meerdere geïnteresseerden

Bieden met het Hypotheekbelofterapport op zak
Het Hypotheekbelofterapport biedt jou en de verkopende partij meer inzicht en daardoor zekerheid bij het uitbrengen van een bod. Zo had ik laatst een stel die een woning zochten in Utrecht. Maar zoals je misschien wel weet is het ook daar nog niet zo makkelijk om een woning te kopen. Ze zijn meerdere keren een huis misgelopen omdat anderen ze voor waren. Ze hadden iets nodig om meer zekerheid aan de verkopende partij te bieden zodat ze een voorsprong hadden op andere geïnteresseerden. Zonder voorbehoud van financiering raden we niet aan. Maar door middel van het Hypotheekbelofterapport kun je wel inzicht bieden. Toen ze weer een geschikt huis vonden konden ze een bod doen met de onderbouwing van het Hypotheekbelofterapport. Dit gaf de verkopers

genoeg vertrouwen om de woning aan hen te verkopen. Zogezegd, zo gedaan: bieden op een huis met meerdere geïnteresseerden is met de juiste tool een stuk makkelijker.

Een bod doen met meer zekerheid
In het Hypotheekbelofterapport berekenen we hoeveel jij kunt lenen. Zo weet je in welke prijsklasse je op zoek kunt naar een nieuwe woning. Ook als je al een woning op het oog hebt, geeft het rapport je een sterke onderhandelingspositie. Je geeft de verkopende partij namelijk inzicht van jouw mogelijkheden en dat je het huis kunt betalen. Snel en slim! Vraag De Hypotheekbelofte nu gratis aan.

Groeten Annette
Annette Klein is Casemanager bij De Hypotheekbelofte van Hypotheek Visie.