Hypotheek Visie nieuws

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek.

Blog: weet jij wat je maximaal kunt lenen voor een woning?

Bereken zelf eenvoudig je maximale hypotheek
Voor een indicatie hoef je niet á la minute aan te schuiven bij een hypotheekadviseur. Vooral als je nog in de beginfase van de huizenjacht zit, is het fijn om eenvoudig online een schatting te krijgen van wat je maximaal kunt lenen. Dat kan eenvoudig via de rekentool op onze website. Ook kun je zelf alvast onderzoek doen naar de rentestand van dit moment. De hypotheekrente is namelijk van invloed op hoe hoog je maandlasten worden. Vergelijk zelf eenvoudig de rentestanden bij verschillende geldverstrekkers

Meer zekerheid over hoeveel je kunt lenen en bieden
Wil je meer zekerheid van financiering? Dan is De Hypotheekbelofte een goede optie. Via deze weg ontvang je een overzichtelijk rapport met jouw

hypotheekmogelijkheden, door een financieel expert gecheckt bij meerdere geldverstrekkers. De toegevoegde waarde hiervan is dat je aan kunt tonen dat je een bepaalde woning kunt betalen. Dit geeft je een sterke onderhandelingspositie én op deze manier weet je zeker dat dit het bedrag is dat je kunt lenen. Handig, gezien de aanhoudende drukte op de woningmarkt.

Ga in gesprek met een deskundig hypotheekadviseur
Maar ook een hypotheekadviseur kan aan de hand van jouw stukken duidelijkheid geven over wat je kunt lenen. Op naar jouw droomhuis! Maak een afspraak bij een Hypotheek Visie vestiging bij jou in de buurt.

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.