Online Advies

Het gemak van online hypotheekadvies via de webcam:
- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt.
- Een persoonlijk gesprek gericht op jouw situatie.
- Door middel van je persoonlijke online omgeving overzicht in jouw documenten.

Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Er is ook snel geschakeld en het dossier is netjes afgehandeld. Zeer aan te raden!
Ray
De gesprekken (we hebben 4 of 5 gesprekken gehad in totaal) met Dennis waren steeds prettig en informatief. Hij kon goed antwoord geven op de vragen die we hadden. We hebben daardoor een goed beeld gekregen van hetgeen we zoeken in een hypotheek en welke aanbieder daar het beste bij past. Daardoor hebben we nu een goed gevoel bij de uiteindelijke hypotheek die we hebben afgesloten. Een minpunt is de schriftelijke communicatie die volgde op onze gesprekken en de kwaliteit van de documenten die we ontvingen. We hebben zelf nog erg veel tijd moeten stoppen in correctie van onjuistheden in documenten, hetgeen in onze ogen niet past bij het forse bedrag dat we voor de dienstverlening moeten betalen. We hebben hierdoor niet altijd het gevoel gehad ontzorgd te zijn geweest, wat je wel zou verwachten bij deze dienstverlening.
Karen
Hij was heel erg duidelijk. Hij heeft uitgelegd hoe alles in elkaar zit en wat de beste opties waren voor ons. Daarnaas tg zijn wij op de hoogte gehouden gedurende het gehele proces. Echt een aanrader deze adviseur!
N.

Online hypotheekadvies

Online hypotheekadvies is hypotheekadvies met behulp van een webcam. Op de dag van de online afspraak ontvang je een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving. De adviseur helpt je stap voor stap bij het voeren van het online gesprek. Bekijk het filmpje voor hoe online advies werkt.

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Online hypotheekadviseur

Ben je op zoek naar een persoonlijke online hypotheekadviseur die jou een passend en verantwoord hypotheekadvies geeft waar en wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor het online advies van Hypotheek Visie. Wij staan online voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt over sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. Gewoon thuis vanaf de bank of aan de keukentafel. Via de webcam op je tablet of laptop krijg je een persoonlijk adviesgesprek op maat. Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Ons hypotheekadvies

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie.

Maak een afspraak