Online Advies

Het gemak van online hypotheekadvies via de webcam:
- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt.
- Een persoonlijk gesprek gericht op jouw situatie.
- Door middel van je persoonlijke online omgeving overzicht in jouw documenten.

Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Perfecte support met betrekking tot het verkrijgen van een hypotheek voor ons nieuwe huis, terwijl onze situatie verre van standaard is. Wij wonen namelijk on het buitenland en wilden graag een huis kopen voordat we weer in NL terug zouden keren. Normaliter is het heel lasting om dan een hypotheek te krijgen maar met behulp van deze adviseurs is dit toch gelukt!
P. vd Haar
Onze situatie week nogal af van de standaard hypotheekaanvragen, omdat wij namelijk in het buitenland wonen. Dit zorgde voor behoorlijk wat extra controles en papierwinkel. Dit alles is op een heel professionele wijze opgepakt en door de adviseurs behandeld. Uiteindelijk is het vervolgens gelukt om de hypotheek op tijd rond te krijgen voor onze nieuwe woning! Wij hebben het hele traject zeer intensief contact gehad en dat hebben wij als zeer prettig ervaren!
Peter & Suzan
De adviseur is een zeer capabele adviseur die ons bijzonder goed heeft geholpen. We hadden een nogal complexe situatie met een divers hypotheekverleden en hij wist alles heel goed en duidelijk uit te leggen. Daarnaast heeft hj eerst goed in kaart gebracht waar onze wensen en eisen lagen tov een hypotheek verstrekker. Ik zou iedereen met een hypotheekvraag de adviseur aanbevelen. Ook de rest van het team waren zeer efficiënt en reageerden snel op vragen en verzoeken!
A.B.

Online hypotheekadvies

Online hypotheekadvies is hypotheekadvies met behulp van een webcam. Op de dag van de online afspraak ontvang je een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving. De adviseur helpt je stap voor stap bij het voeren van het online gesprek. Bekijk het filmpje voor hoe online advies werkt.

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Online hypotheekadviseur

Ben je op zoek naar een persoonlijke online hypotheekadviseur die jou een passend en verantwoord hypotheekadvies geeft waar en wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor het online advies van Hypotheek Visie. Wij staan online voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt over sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. Gewoon thuis vanaf de bank of aan de keukentafel. Via de webcam op je tablet of laptop krijg je een persoonlijk adviesgesprek op maat. Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Ons hypotheekadvies

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie.

Maak een afspraak