Online Webcam Advies

Het gemak van online hypotheekadvies via de webcam:
- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt.
- Een persoonlijk gesprek gericht op jouw situatie.
- Door middel van je persoonlijke online omgeving overzicht in jouw documenten.

Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Goed advies met uitstekende kennis van hypotheekverstrekkers en de mogelijkheden/eisen die ze stellen. En een goeie en snelle afhandeling
Sven
Prima advies, nam de tijd om extra uitleg te geven indien we dat wensten. Goed bereikbaar zelfs in drukke tijden.
anoniem
Zeer kundig en goed bereikbaar. Goed geholpen met het voordeligste model te kiezen.
Coen

Online hypotheekadvies

Online hypotheekadvies is hypotheekadvies met behulp van een webcam. Op de dag van de online afspraak ontvang je een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving. De adviseur helpt je stap voor stap bij het voeren van het online gesprek. Bekijk het filmpje voor hoe online advies werkt.

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Samen goed scheiden met Resolve Visie

Een scheiding brengt veel onzekerheid en emoties met zich mee. Om te voorkomen dat je zaken over het hoofd ziet en voor financiële verrassingen komt te staan, is het verstandig om hulp in te schakelen. Hypotheek Visie helpt je graag bij alles rondom je hypotheek bij een scheiding. Maar bij scheiden komt veel meer kijken. Hiervoor werken wij graag samen met Resolve Visie.

De mediators van Resolve Visie zijn gespecialiseerd in het samen regelen van de scheiding. Zij hebben jarenlange ervaring en duizenden stellen zijn naar volle tevredenheid begeleid bij het goed en zorgvuldig afhandelen van een scheiding.

De service van Resolve Visie:

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Gesprekken zijn bij jullie thuis
    Normaal gesproken komt de mediator bij jullie thuis. Maar ook in de coronacrisis wil Resolve Visie jullie optimaal bijstaan. De mediator komt nu bij jullie thuis via een beeldscherm met videobellen.
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Altijd een mediator in de buurt

Eigen woning en scheiden

Als je gaat scheiden komt er een hoop op je af. Wanneer er een eigen woning in het spel is moet er een hoop geregeld worden. Hypotheek Visie en de mediators van Resolve Visie werken nauw samen.
We willen er samen voor zorgen dat er al vroeg in het scheidingsproces duidelijkheid is over de haalbaarheid van het overnemen van de eigen woning of het kopen van een andere woning.
Wat betekent deze samenwerking voor onze klanten?

De korte lijnen met de mediators van Resolve Visie en hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie levert het volgende voordeel op:

  • Er wordt voor gezorgd dat alles rondom de scheiding wat te maken heeft met de eigen woning snel inzichtelijk wordt gemaakt én dat hier goede afspraken over komen. Zoals wat is mogelijk met partneralimentatie en een kloppend scheidingsconvenant.
  • Klanten krijgen zekerheid over wat haalbaar is met hun eigen koophuis én eventueel het kopen van een andere woning.
  • De hypotheekadviseurs kunnen vervolgens snel de hypotheek regelen.

Naar Resolve Visie >

Online hypotheekadviseur

Ben je op zoek naar een persoonlijke online hypotheekadviseur die jou een passend en verantwoord hypotheekadvies geeft waar en wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor het online advies van Hypotheek Visie. Wij staan online voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt over sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. Gewoon thuis vanaf de bank of aan de keukentafel. Via de webcam op je tablet of laptop krijg je een persoonlijk adviesgesprek op maat. Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Ons hypotheekadvies

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie.

Maak een afspraak