Online Advies

Het gemak van online hypotheekadvies via de webcam:
- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt.
- Een persoonlijk gesprek gericht op jouw situatie.
- Door middel van je persoonlijke online omgeving overzicht in jouw documenten.

Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Rob heeft ons op een zeer prettige manier geholpen met onze hypotheek. Zeer kundig gecombineerd met een directe en heldere communicatie. Daarnaast is de administratieve afhandeling door Case Managers Keyana en Bonita ook erg soepel en snel verlopen. Overall gezien een zeer goede indruk achtergelaten, waardoor ik Hypotheekvisie zeker zou aanbevelen bij vrienden/kennissen. Een erg goed team!
M. de Geus
Een hypotheekadviseur die met zijn kennis en kunde jou super begeleid en uitlegt wat de beste keuzes zijn. Dennis gaat er voor en doet er alles aan het beste voor jou naar boven te halen. Bereikbaarheid is super. Als je zelf flexibel bent, dan gaat Dennis er in mee. Vragen die onbeantwoord zijn worden per direct beantwoord. Naast Dennis is ook Keyana een belangrijke speler die ons ook goed geholpen heeft. We wijn meer dan tevreden. Professionele aanpak, alle productie zijn aanwezig waaruit de juiste keuze gemaakt kan worden. Iets meer Annuïteiten iets minder aflossingsvrij..... een andere geldverstrekker. Subliem ! Dus mocht je een hypotheekadviseur zoeken..... hier heb je hem gevonden, en je zult er geen spijt van krijgen !!
Hans
Erg behulpzaam, vriendelijk en bereid om alles tot in de puntjes uit te leggen en uit te zoeken!
D

Online hypotheekadvies

Online hypotheekadvies is hypotheekadvies met behulp van een webcam. Op de dag van de online afspraak ontvang je een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving. De adviseur helpt je stap voor stap bij het voeren van het online gesprek. Bekijk het filmpje voor hoe online advies werkt.

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Online hypotheekadviseur

Ben je op zoek naar een persoonlijke online hypotheekadviseur die jou een passend en verantwoord hypotheekadvies geeft waar en wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor het online advies van Hypotheek Visie. Wij staan online voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt over sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. Gewoon thuis vanaf de bank of aan de keukentafel. Via de webcam op je tablet of laptop krijg je een persoonlijk adviesgesprek op maat. Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Ons hypotheekadvies

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie.

Maak een afspraak