Hypotheekadviseur Sneek

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Sneek ? Dan ben je bij Hypotheek Visie Sneek aan het juiste adres. Welke woonwens je ook hebt wij helpen je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. Ook de hypotheekadviseurs bij onze vestiging in Leeuwarden staan voor je klaar!

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:30
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:30
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:30
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:30
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:30

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Bereikbaarheid, duidelijk advies, afspraken en de koffie
Marcel
Helder, duidelijk, goede communicatie en afhandeling
M.P
Mient Kobus doet gewoon alles heel goed. Gesteund door de software van Hypotheekvisie.
AH&JH

Wij werken samen met Duinstra Makelaars

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Onze medewerkers

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Sneek maakt het graag inzichtelijk voor je.

Wonen en leven in Sneek

Sneek. De derde stad van de provincie Friesland en de grootste plaats van de gemeente Súdwest-Fryslân. Maar ook de stad die bekend is als een van de Friese elf steden van de Elfstedentocht. Het is een prachtige stad met een rijke historie. Een echte waterstad gezien de ligging in het merengebied. Op het Sneekermeer kun je vele watersporten beoefenen. Elk jaar vindt in augustus ook de Sneekweek plaats. Een bekende zeilwedstrijd. Er is dan niet alleen op het water veel te beleven. In de stad vinden er vele festiviteiten plaatsen.
Sneek (of Snit zoals ze in het Fries zeggen) is prima te bereiken. De stad ligt dichtbij de snelweg A7 die loopt van Groningen tot aan Noord-Holland. Daarnaast kent Sneek twee stations. Maar ook via bus en water bereik je de stad. Geen wonder dat Sneek een aantrekkelijke stad is om te wonen.

De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Wonen in een historisch pand in de binnenstad, een appartement aan het water of in een nieuwbouwwoning. Wil jij graag een huis kopen in Sneek? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Sneek voor financieel advies.

Maak een afspraak >

FAQ Hypotheek Visie Sneek 

Kan ik een huis in Sneek kopen?
Of je een huis kunt kopen in Sneek hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Hoe kan ik online een hypotheek afsluiten?
Je kunt eenvoudig online een hypotheek afsluiten bij Hypotheek Visie Sneek door een afspraak te maken via onze website. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur via online webcam advies jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden bespreken. Wij vergelijken ruim 40 aanbieders om voor jou een passende hypotheek te vinden. Wanneer er een passende hypotheek is gevonden en gekozen, gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Wil je de hypotheekrente vergelijken? Ga voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes van verschillende aanbieders naar onze vergelijkingspagina. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Sneek is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.