Hypotheekadviseur Zuidlaren

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Zuidlaren? Dan ben je bij Hypotheek Visie Zuidlaren aan het juiste adres. Welke woonwens je ook hebt wij helpen je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht.

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. Onze adviseur in Groningen staat ook voor je klaar!

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:30
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:30
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:30
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:30
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:30

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Alles zeer goed uitgelegd, vriendelijk en behulpzame mensen , zeer zeker aan te raden !
Diedrich
Een prettig gesprek waarin duidelijkis uitgelegd met welke risico's wij rekening moeten houden bij het aangaan van een financiering. Het hele adviestraject tot aan de offerte is snel en goed geregeld.
Marc
Super geholpen door Erik en Sandro. (En Naomi!) Contact was fijn en snel, goede uitleg, duidelijk verhaal en goed advies! Nogmaals bedankt voor alle hulp!
Nynke

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Zuidlaren maakt het graag inzichtelijk voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Zuidlaren. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Zuidlaren.

Wonen en leven in Zuidlaren

Zuidlaren, een dorp in Drenthe en onderdeel van de gemeente Tynaarlo. Een dorp dat niet alleen bekend is door het kinderliedje over Berend Botje. In 2014 kreeg Zuidlaren ook de titel ‘Groenste dorp van Europa’. En dat is niet voor niets. Wie van de natuur houdt, kan hier zijn of haar hart ophalen. Kenmerkend voor Zuidlaren zijn de Brinken. Vroeger stonden de Brinken bekend als plekken waar koeien en paarden werden verzameld. Vandaag de dag zijn het pleinen met veel gras en omringd met eiken en populieren. Het bekende Pieterpad loopt langs enkele van deze Brinken.
Het dorp is niet alleen groen. Het biedt ook voldoende voorzieningen voor de inwoners. Je vindt er leuke winkels en er zijn gezellige cafés en restaurants voor een hapje en een drankje. Ook vind je er diverse scholen. Wie even de drukte van de stad wil opzoeken is binnen 10 minuten in Assen of Groningen.
Wil jij graag een huis kopen in Zuidlaren of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Zuidlaren. Eén van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

Maak een afspraak >

FAQ Hypotheek Visie Zuidlaren

Kan ik een huis in Zuidlaren kopen?
Of je een huis kunt kopen in Zuidlaren hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Zuidlaren?
Je kunt bij Hypotheek Visie Zuidlaren online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Is het slim om mijn hypotheek over te sluiten?
De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een aanbieder met een lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het slim en voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit, betaal je iedere maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of het voor jou slim is om over te sluiten en of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Zuidlaren maakt het graag inzichtelijk voor jou.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Zuidlaren is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.