Hypotheekadviseur Zwolle

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Zwolle die jou een passend en onafhankelijk hypotheekadvies kan geven? De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Zwolle staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. Ook kunnen wij je helpen als je de overwaarde van jouw woning wilt gebruiken.

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Dit kan zowel online als op kantoor. Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:30
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:30
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:30
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:30
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:30

Bereikbaarheid

Ons kantoor is te vinden in de prachtige binnenstad van Zwolle, om de hoek van de Rodetorenbrug. Kom je met de auto? Dan kan je het beste parkeren in Parkeergarage Maagjesbolwerk. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station is het ongeveer 25 minuten wandelen. Liever met de bus? Lijn 2, 10, 171, 200, 201 en 202 stoppen allemaal in de buurt van Hypotheek Visie Zwolle.

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Het was een nieuwe ervaring in ons leven (we kochten voor het eerst een huis in Nederland). En dankzij het team was het een prettige en positieve ervaring. Het kopen van een huis is geen eenvoudig proces, maar professionals hebben geholpen om het eenvoudig, handig, begrijpelijk en soms leuk te maken. We raden het zeker aan!
Olha
Frank is altijd goed voorbereid en neemt alle tijd.
IV
Sander legde alle mogelijkheden goed, liet direct zien wat dit eventueel deed met kosten. Hij bleef hierbij altijd reëel. Verder kon ik hem altijd even storen met een vraag, als hij op het moment geen tijd had belde hij snel terug. Kortom uitstekende service en erg tevreden met onze uiteindelijke hypotheek!
Quinn

Klanten over ons

De familie Teunis weet Hypotheek Visie Zwolle te vinden. Zij sloten allemaal al meerdere keren een hypotheek af bij franchisenemer Frank van Eijk en zijn team. Vader Johan en zoons Jacco en Isaak vertrouwen blind op het advies van Hypotheek Visie.

Lees verder >

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarom is een goed hypotheekadvies belangrijk. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Zwolle. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Lokale partners

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Onze hypotheekadviseurs kunnen voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Zwolle maakt het graag inzichtelijk voor je.

 

Wonen en leven in Zwolle

Zwolle, de hoofdstad van Overijssel, is een stad met een historisch en sfeervol karakter. De Sassenpoort, de Peperbus maar ook de stervormige stadsgracht verraden de rijke geschiedenis. De Hanzestad heeft veel te bieden. Niet alleen een prachtige binnenstad die veel historie uitademt. Maar het is ook een stad met veel voorzieningen en waar volop evenementen worden georganiseerd. En een stad met veel groen eromheen. Voor veel mensen een ideale plek om te wonen. Zwolle biedt voor elke woonwens wat wils: wonen midden in de stad in een karakteristieke woning of juist in een kindvriendelijke wijk of omgeven door natuur. Ook zelf bouwen behoort tot de mogelijkheden. Wil jij graag een huis kopen in Zwolle? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

Maak een afspraak >

FAQ Hypotheek Visie Zwolle 

Kan ik een huis in Zwolle kopen?
Of je een huis kunt kopen in Zwolle hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Is het slim om mijn hypotheek over te sluiten?
De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een aanbieder met een lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het slim en voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit, betaal je iedere maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of het voor jou slim is om over te sluiten en of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Zwolle maakt het graag inzichtelijk voor jou.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in deze tijd?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie Zwolle ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Kan ik een hypotheek afsluiten?
Voor ZZP’ers en zelfstandigen zijn er zeker mogelijkheden. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar ondernemen. Geldverstrekkers zijn wel op zoek naar zekerheid. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Zwolle. Samen kijken we dan naar jouw financiële plaatje en de optie op je kansen op een hypotheek te vergroten.

Hoeveel bespaar ik door mijn hypotheek over te sluiten?
De rente is historisch laag. Hierdoor kan je veel besparen met het oversluiten van je hypotheek.Hoeveel je kan besparen is onder andere afhankelijk van het type hypotheek dat je hebt, de hypotheekverstrekker en de duur van je rentecontract. Denk jij er over om je hypotheek over te sluiten? Onze hypotheekadviseurs berekenen graag hoeveel jij kunt besparen.

Kan ik de overwaarde van mijn woning gebruiken?
Het is mogelijk om de overwaarde van je woning te gebruiken voor een verbouwing, maar ook voor het financieren van bijvoorbeeld een vakantiewoning in het buitenland. Wanneer de geschatte waarde van de woning hoger is dan je huidige hypotheek, dan kan je de overwaarde op 2 manieren vrij maken: je kunt je hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten. Benieuwd wat dit voor jouw hypotheek zou betekenen? Onze hypotheekadviseurs geven je graag een advies op maat.