Hypotheekadviseur Amersfoort Het Masker

Wil je je eerste huis kopen? Verhuizen of lagere maandlasten? De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Amersfoort Het Masker geven je graag advies en helpen je bij het afsluiten van een passende hypotheek. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Amersfoort Het Masker voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 22:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 22:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 22:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 22:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 16:00
* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Het kopen van ons eerste appartement was zonder Jan Kees niet gelukt. Alle mogelijkheden en valkuilen in het traject zijn tot de bodem uitgezocht om ons het beste advies mogelijk te geven, en altijd met een brede lach op het gezicht.
Freek
Wij hebben Peter gedurende het hele proces ervaren als een zeer kundig adviseur. Komt afspraken na en is helder in de communicatie. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en wij adviseren Hypotheek Visie locatie Emiclaer dan ook van harte aan.
K. Ouwerkerk
Adviseur heeft zeer ruime kennis van het vakgebied, de wereld van verzekeringen en hypotheken kent geen geheimen voor hem. Wel is er de neiging om uit te gaan van optimistische scenario's, waarbij het traject soepel verloopt. Op papier was het een eenvoudige vraag (oversluiten bestaande hypotheek), in de praktijk liepen we tegen allerlei hobbels in het bank- en verzekeringswereldje aan. De in het oriëntatiegesprek geschatte planning (3 - 4 weken) bleek in werkelijkheid niet te kloppen (ondertekenen offerte eind augustus en de ORV is eind september nog niet rond), de in het oriëntatiegesprek geschatte besparing bleek iets te rooskleurig (door verlaging van de vergelijkingsrente steeg de boeterente, bovendien was de boeterente ruim 10k lager ingeschat in het oriëntatiegesprek). En juist wanneer het mis gaat, heb ik vaak het gevoel gehad dat het erg lastig is om elkaar snel te vinden. Uiteindelijk hebben we elkaar wel gevonden en zijn we er uitgekomen. Maar het was geen prettig traject
MWevers

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Amersfoort Noord or somewhere else in the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. 

Read more about buying a house in the Netherlands  >

Maak kennis met franchisenemer Peter ter Harmsel

Peter ter Harmsel is 48 jaar, getrouwd en trots op zijn vrouw en twee kinderen. Al mogen we zijn derde kind, de vestiging in Amersfoort, niet vergeten. Inmiddels is deze erkende Financieel Adviseur, en nu tevens Franchisenemer, 10 jaar werkzaam bij Hypotheek Visie. 

Maak kennis met franchisenemer Peter >

Klanten over ons

Ze kochten voor het eerst in hun leven een nieuwbouwwoning. Letty (38) en Jeroen (39), klanten van Hypotheek Visie Amersfoort, wonen nu nog in een eengezinswoning in Hooglanderveen. In mei start de bouw van hun vrijstaande huis. Een spannend traject, maar dankzij financieel adviseur Jan Kees ten Wolde hebben ze er alle vertrouwen in.

Lees verder >

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Wonen en leven in Amersfoort Noord

Amersfoort ligt zeer centraal in Nederland. Met drie stations en twee grote snelwegen is Amersfoort goed bereikbaar. Dit is ook een van de redenen waarom het een ideale stad is om te wonen. Amersfoort is een stad met veel voorziening en waar je de drukte kunt opzoeken. Maar je kunt er ook rustig wonen in een groene omgeving. Het woningaanbod is gevarieerd. Het Noorden van Amersfoort kent diverse leuke wijken met elk haar eigen karakter. Hoogland, Kattenbroek, Nieuwland, Vathorst-Hooglanderveen, Zielhorst. Als je plannen hebt om een huis te kopen in Amersfoort is het belangrijk dat je weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Maak daarom een afspraak voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Amersfoort Het Masker. Wij zijn gevestigd in winkelcentrum Emiclaer.

Maak een afspraak >

Hypotheek die het beste bij jou past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Amersfoort Het Masker. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Amersfoort Het Masker.