Hypotheekadviseur Apeldoorn

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Apeldoorn? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie Apeldoorn terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. We houden rekening met de coronamaatregelen en bieden telefonisch of via online webcam advies aan. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

 

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 18:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 18:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 18:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 18:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 18:00
* Op zaterdag afspraak in overleg.

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Toen wij ons gingen orienteren om een huis te gaan kopen hebben we meerdere advies gesprekken gehad en toen zijn we als laatste bij Edwin geweest en dit was meteen een heel fijn en vertouwd gesprek. Er is meteen goed advies gegeven en zo is ons 1e bod op het huis dat we graag wilde geaccepteerd. Toen hebben we er meteen voor gekozen om alles bij Edwin van hypotheekvisie te regelen. Alles is heel fijn en snel afgehandeld en we hebben dit heel prettig ervaren.
Ilse
Prima geholpen alles is netjes uitgezocht en op tijd het is een aanbeveling waard!!
BJ
de gestelde vragen en onderwerpen zijn goed toegelicht en besproken.
Alex

Onze medewerkers

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Wonen en leven in Apeldoorn

Wonen in een stad en omringd door prachtige natuur. Het kan in Apeldoorn. Hoewel Apeldoorn officieel stadsrechten heeft gekregen heeft het toch alle voorzieningen die je van een stad mag verwachten. In de hoofdstad van Gelderland vind je gezellige winkelcentra, volop horecagelegenheden en voorzieningen als een bioscoop en theater. Apeldoorn is bekend om Paleis het Loo en attractiepark Juliantoren en de Apenheul. Daarnaast vinden veel evenementen plaats. Vervelen hoeft dus niet. Zoek je liever de rust op. Ook dat kan. Apeldoorn ligt op de Veluwe waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Van wonen in de binnenstad tot aan Apeldoorn-Zuid. Wil jij graag een huis kopen in Apeldoorn of omgeving Ugchelen en Beekbergen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Apeldoorn.

Maak een afspraak >

 

FAQ Hypotheek Visie Apeldoorn

Kan ik een huis in Apeldoorn kopen?
Of je een huis kunt kopen in Apeldoorn hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Is het slim om mijn hypotheek over te sluiten?
De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een aanbieder met een lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het slim en voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit, betaal je iedere maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of het voor jou slim is om over te sluiten en of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Apeldoorn maakt het graag inzichtelijk voor jou.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Wil je de hypotheekrente vergelijken? Ga voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes van verschillende aanbieders naar onze vergelijkingspagina. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Apeldoorn is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.