Hypotheekadviseur Heemskerk

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Heemskerk? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie Heemskerk terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 18:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 18:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 18:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 18:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 18:00
 • Zaterdag
 • 09:30 - 15:00
* na kantoortijden alleen op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
De adviseur nam alle tijd voor ons en heeft de juiste oplossing voor ons gezocht. De uitleg over de mogelijkheden waren erg duidelijk. De adviseur was ook altijd goed bereikbaar en reageerde snel op onze mails. Wij zijn heel erg tevreden en zouden de adviseur dan ook zeker aanraden bij andere mensen die op zoek zijn naar een hypotheek adviseur
Wendi
Goed advies en vooral goed bemiddeld bij een discussie over wel/geen boete rente.
FtL
De adviseur is zeer deskundig en adviseert helder en duidelijk. Bovendien luistert hij goed naar de klant.
F.A.

Doe nu via Hypotheek Visie Heemskerk een eerste check voor een groener huis en lagere maandlasten

Vraag nu de Woonlastenverlager (€ 40,-) aan bij de adviseur. Hiermee krijg je inzicht in hoe je je nieuwe droomhuis op een slimme manier energiezuinig maakt. 

 • Met welke maatregelen kan ik het energielabel van mijn huis verbeteren?
 • Wat zijn de investeringen om de maatregelen uit te voeren?
 • Hoeveel kan ik besparen op mijn maandlasten als ik de maatregelen toepas?
 • Wat zijn de subsidie- en financieringsmogelijkheden?

De Woonlastenverlager is een initiatief van Wij Wonen Duurzaam

Doe nu via Hypotheek Visie Heemskerk een eerste check voor een groener huis en lagere maandlasten

Scheiden? Wij staan voor je klaar

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Naast de emoties die hoog kunnen opspelen moet je veel zaken regelen. Heb je samen een huis dan spelen er veel vragen waar je een antwoord op wilt. Wie blijft er in het huis wonen? Is dit financieel mogelijk? Of ga je het huis verkopen? En hoe zit het met de hypotheek, wanneer één van jullie een ander huis gaat zoeken? Je wilt snel duidelijkheid. Hypotheek Visie Heemskerk is er voor je om zo vroeg mogelijk in het proces je te helpen een antwoord te geven op alle vragen omtrent je woning en hypotheek.

Samen met Scheidingsexpert Nederland staan we voor je klaar

Scheiden brengt veel onzekerheid met zich mee. Je moet de scheiding regelen maar ook je financiële zaken. Hypotheek Visie Heemskerk werkt samen met Scheidingsexpert Nederland. Dit is een onafhankelijke partij die je volledig kan begeleiden bij het in onderling overleg uit elkaar gaan en het compleet afwikkelen van de scheiding, in het belang van beide ex-partners en eventueel betrokken kinderen. Ga je scheiden? Laat je dan bijstaan door een goede adviseur, zodat je niets over het hoofd ziet of voor verrassingen komt te staan. Hypotheek Visie Heemskerk en Scheidingsexpert helpen je graag verder. 

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Hypotheek Visie Heemskerk helpt je graag verder. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek kiest, die aansluit bij jouw wensen, tegen zo laag mogelijke maandlasten. Onze hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst.

Wonen en leven in Heemskerk

In Heemskerk is het goed wonen. Dichtbij de grote stad, de duinen en het strand in een groene omgeving. De ligging in een uniek natuur- en recreatiegebied maakt de gemeente aantrekkelijk. Vanuit de gemeente ben je zo in het naast gelegen Beverwijk, Castricum of Uitgeest. Heemskerk heeft een dorpskarakter maar wel bijna alle voorzieningen van een stad. Er zijn genoeg winkels en restaurantjes.
Wil je graag wonen in Heemskerk? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Heemskerk voor financieel advies.

Maak een afspraak >