Hypotheekadviseur Heemskerk

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Heemskerk? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie Heemskerk terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 18:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 18:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 18:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 18:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 18:00
 • Zaterdag
 • 09:30 - 15:00
* na kantoortijden alleen op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Duidelijke uitleg, veel kennis en erg behulpzaam. Totale ontzorging tijdens hypotheektraject.
Steven
Bart is altijd helder in de communicatie en zorgt voor een prettig gesprek. Eerlijk, oprecht en bij onduidelijkheden is er geen drempel om contact op te nemen.
P.A.
Bart staat altijd voor je klaar. Regelt alles perfect en op tijd. Hij geeft goed en gedegen advies en luisterd naar klant en omstandigheden. Gewoon een ontzettend aardige en kundige man.
TW

Scheiden? Wij staan voor je klaar

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Naast de emoties die hoog kunnen opspelen moet je veel zaken regelen. Heb je samen een huis dan spelen er veel vragen waar je een antwoord op wilt. Wie blijft er in het huis wonen? Is dit financieel mogelijk? Of ga je het huis verkopen? En hoe zit het met de hypotheek, wanneer één van jullie een ander huis gaat zoeken? Je wilt snel duidelijkheid. Hypotheek Visie Heemskerk is er voor je om zo vroeg mogelijk in het proces je te helpen een antwoord te geven op alle vragen omtrent je woning en hypotheek.

Samen met Scheidingsexpert Nederland staan we voor je klaar

Scheiden brengt veel onzekerheid met zich mee. Je moet de scheiding regelen maar ook je financiële zaken. Hypotheek Visie Heemskerk werkt samen met Scheidingsexpert Nederland. Dit is een onafhankelijke partij die je volledig kan begeleiden bij het in onderling overleg uit elkaar gaan en het compleet afwikkelen van de scheiding, in het belang van beide ex-partners en eventueel betrokken kinderen. Ga je scheiden? Laat je dan bijstaan door een goede adviseur, zodat je niets over het hoofd ziet of voor verrassingen komt te staan. Hypotheek Visie Heemskerk en Scheidingsexpert helpen je graag verder. 

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Heemskerk maakt het graag inzichtelijk voor je. 

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Hypotheek Visie Heemskerk helpt je graag verder. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek kiest, die aansluit bij jouw wensen, tegen zo laag mogelijke maandlasten. Onze hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst.

Wonen en leven in Heemskerk

In Heemskerk is het goed wonen. Dichtbij de grote stad, de duinen en het strand in een groene omgeving. De ligging in een uniek natuur- en recreatiegebied maakt de gemeente aantrekkelijk. Vanuit de gemeente ben je zo in het naast gelegen Beverwijk, Castricum of Uitgeest. Heemskerk heeft een dorpskarakter maar wel bijna alle voorzieningen van een stad. Er zijn genoeg winkels en restaurantjes.
Wil je graag wonen in Heemskerk? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Heemskerk voor financieel advies.

Maak een afspraak >

 

FAQ Hypotheek Visie Heemskerk

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Heemskerk?
Je kunt bij Hypotheek Visie Heemskerk online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Hoe kan ik online een hypotheek afsluiten?
Je kunt eenvoudig online een hypotheek afsluiten bij Hypotheek Visie Heemskerk door een afspraak te maken via onze website. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur via online webcam advies jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden bespreken. Wij vergelijken ruim 40 aanbieders om voor jou een passende hypotheek te vinden. Wanneer er een passende hypotheek is gevonden en gekozen, gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten.

Kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Je kunt online je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Heemskerk. Je hypotheek oversluiten betekent dat je met je hypotheek overstapt van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in deze tijd?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie Heemskerk ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.