Hypotheekrente vergelijken

Hypotheekrente vergelijken?  In dit hypotheekrente overzicht vind je de meest actuele rentestanden. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van vrijwel alle banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken en daarom scherpe rentetarieven bedingen.

Persoonlijk advies?

Maak een afspraak >

De tarieven zijn van toepassing op aanvragen voor nieuwe hypotheken. Hoewel deze rentelijst met de grootste zorg is samengesteld, kunnen de werkelijke rentes afwijken. De beschikbaarhied van de rentetarieven kan dagelijks wijzigen en is niet in bovenstaande tabel verwerkt. Aan de hierboven getoonde rentes kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Laagste rente is de beste hypotheek?

De hypotheek met de laagste rente is niet altijd de beste hypotheek voor jou. Je moet ook goed kijken naar de rentevaste periode, de hypotheekvorm en de voorwaarden die horen bij de hypotheek. Een adviseur van Hypotheek Visie vergelijkt welke voorwaarden en eigenschappen van de hypotheek het best passen bij jouw wensen en mogelijkheden. 

Onafhankelijk advies

Hypotheek Visie werkt samen met vrijwel alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland. De adviseurs van Hypotheek Visie zijn onafhankelijk. We zijn volledig vrij in het kiezen van een geldverstrekker of bank die het beste bij je past. De adviseurs vergelijken uitgebreid premies, hypotheekrentes en voorwaarden van aanbieders, lezen de kleine lettertjes van de verschillende aanbieders en wegen voor- en nadelen tegen elkaar af. Zo garanderen wij een objectief en kwalitatief advies.

Persoonlijk advies?

Maak vrijblijvend een afspraak met Hypotheek Visie bij jou in de buurt.