Maximale hypotheek berekenen

Wil je weten wat de maximale hypotheek is die je kunt krijgen om een huis te kopen? Bereken dan je maximale hypotheek met onze rekentool. De berekening geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Zo weet je een beetje wat je huis mag kosten. 

De berekening geeft weer wat er mogelijk is op basis van de huidige rentestand. In 2017 kun je maximaal 101% van de koopprijs van de woning lenen. Hoeveel je maximaal wilt lenen hangt af van je persoonlijke wensen en mogelijkheden. Deze berekening geeft alleen een indicatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Persoonlijk advies

De berekening geeft een indicatie van je mogelijkheden. Een hypotheek is echter maatwerk. Hoeveel je maximaal kunt lenen, is afhankelijk van verschillende factoren. Daarnaast is het ook verstandig om na te gaan hoeveel je maximaal wilt lenen. Het is belangrijk dat je genoeg financiële ruimte overhoudt om te genieten van de leuke dingen in het leven. De adviseur van Hypotheek Visie helpt je graag bij het vinden van een passende hypotheek.

Maak een afspraak.

Mogelijkheden extra hypotheek

De maximale hypotheek berekening is een indicatie van het bedrag dat je kunt lenen op basis van je inkomen. Ga je voor het eerst een huis kopen? Maar blijkt uit de berekening dat het hypotheekbedrag niet hoog genoeg is om een woning te kunnen kopen? Misschien dat de volgende mogelijkheden kunnen helpen:

Persoonlijk advies?

Maak vrijblijvend een afspraak met Hypotheek Visie bij jou in de buurt