Hypotheekadviseur Leiden

Op zoek naar een hypotheekadviseur nabij Leiden? Dan ben je bij Hypotheek Visie Leiden aan het juiste adres. Welke woonwens je ook hebt wij helpen je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor of bij je thuis in de regio Leiden, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Tailored mortgage advice for expats in the Leiden area

Are you an expat in the Leiden area? And are you interested in buying a house here? There’s a lot involved when taking out a mortgage in the Netherlands, especially as an expat. It is important that you are properly advised on taking out a mortgage. The independant advisors of Hypotheek Visie Leiden are happy to explain all the possibilities and what you need to look out for. Read more.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 12:30
* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Fijne en duidelijke uitleg zonder onnodig informatie en prettig in de omgang. Zeker aan te bevelen.
Kees
Professioneel, vriendelijk, vakkundig en door dit alles: vertrouwen wekkend. Maarten is snel, pro-actief (blijft zoeken naar een nog betere oplossing), afspraak = afspraak, nazorg inclusief. Van harte aanbevolen!
Rinke
Ik ben goed en snel geholpen. Het was een soepel proces.
Anoniem

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Onze medewerkers

AFM
Hypotheekadviseurs moeten betrouwbaar en geschikt zijn voor het geven van hypotheekadvies. Voor het geven van hypotheekadvies heeft een hypotheekadviseur in Nederland daarom een AFM vergunning nodig. Hypotheek Visie Voorschoten heeft via de centrale Hypotheek Visie organisatie een AFM vergunning. Het WFT-vergunningnummer is 12011101. 

Kifid
Wij doen er alles aan om je in begrijpelijke taal uit te leggen wat de mogelijkheden zijn rondom de hypotheek en verwante financiële producten in jouw financiële situatie. Wij zijn overtuigd van ons goede advies en daarom ook aangesloten bij het Kifid. Hier kun je terecht als je niet tevreden bent over onze werkwijze. 

 
  

 

Hypotheek oversluiten

Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Leiden maakt het graag inzichtelijk voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Voorschoten. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Voorschoten.

Leven in Leiden

Leiden. De stad in Zuid-Holland kent een rijke historie. Dat bewijzen de vele monumenten, musea en wat te denken van de grachten en singels die samen 28 kilometer lang zijn. Na Amsterdam kent Leiden daarmee het meeste water binnen de stad. Leiden kun je dan ook prachtig beleven vanaf het water door een bootje te huren. Aan de grachten vind je diverse leuke horecagelegenheden. Er valt genoeg te beleven. Je kunt heerlijk slenteren door de vele knusse straatjes, uitgebreid winkelen of een bezoek brengen aan een van de theaters. Leiden, ook wel Sleutelstad genoemd, heeft daarnaast de oudste Universiteit van ons land

Op zoek naar iets meer rust? Ook dat kan. Zelfs midden in de drukke binnenstad, door een bezoekje te brengen aan een van de 35 hofjes. Houd je van natuur dan kun je eveneens je hart ophalen. Heerlijk wandelen door het Blekerspark, Bos van Bosman of De Bult.

Wonen in Leiden

De rijke geschiedenis, de ruime voorzieningen en de ligging in de Randstad, vlakbij Amsterdam, Schiphol, Den Haag en de kust, maken Leiden een aantrekkelijke stad om te wonen. En niet alleen voor studenten maar ook zeker voor jonge gezinnen en ouderen. Leiden kent verschillende wijken met elk haar eigen karakter. Een kleine greep uit alle wijken: Burgemeesterswijk, Haagweg, Havenwijk, Lage Mors, Pieterswijk, Professorenwijk, Raadsherenbuurt, Roomburg, Tuinstadwijk

Waar je ook een huis wilt kopen, Hypotheek Visie Voorschoten helpt je graag. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Leiden voor financieel advies.

 

Tailored mortgage advice for expats in the leiden area

Are you an expat in the Leiden area? And are you interested in buying a house here? It is important that you are properly advised on taking out a mortgage. The independant advisors of Hypotheek Visie Leiden are happy to explain all the possibilities and what you need to look out for.

tailored mortgage advice

Hypotheek Visie Leiden is working closely with Expat Centre Leiden (ECL). They offer government services, information and they provide a network for internationals living or working in the Leiden region.

Expat Centre Leiden region - Logo

FAQ Hypotheek Visie Leiden 

Kan ik een huis in Leiden kopen?
Of je een huis kunt kopen in Leiden hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in deze tijd?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie Leiden ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Wil je de hypotheekrente vergelijken? Ga voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes van verschillende aanbieders naar onze vergelijkingspagina. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Kan ik een hypotheek afsluiten?
Voor ZZP’ers en zelfstandigen zijn er zeker mogelijkheden. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar ondernemen. Geldverstrekkers zijn wel op zoek naar zekerheid. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Leiden. Samen kijken we dan naar jouw financiële plaatje en de optie op je kansen op een hypotheek te vergroten.