Hypotheekadviseur Meppel

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Meppel? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie Meppel terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. We houden rekening met de coronamaatregelen en bieden telefonisch of via online webcam advies aan. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

 

 

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Hele fijne ervaring gehad als starters van A tot Z, van een adviesgesprek tot het daadwerkelijk afsluiten van een hypotheek, wij waren op het gebied van hypotheken leek, Margreet neemt de tijd om alles glashelder in kaart te brengen
Marco
Margriet is rustig en duidelijk adviseur. Diverse opties besproken.Zeer tevreden met advies. Veer en tevreden klant.
Sejad
Margreet is een zeer betrokken hypotheekadviseur die de tijd neemt voor haar klanten. Zij heeft ons door het gehele traject super goed begeleid en van advies voorzien. Wij voelden ons zeer vertrouwd bij haar en hebben geen moment getwijfeld aan haar kennis en kunde. gewoon Top!
Smeets

Onze medewerkers

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Meppel maakt het graag inzichtelijk voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Meppel. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Meppel.

Wonen en leven in Meppel

Meppel ligt aan de grens bij Overijssel en Drenthe. De stad kent een rijke historie. Dat bewijzen de monumentale panden en karakteristieke huizen. Maar ook de grachten en pleinen die de stad heeft.

In de stad is er genoeg te beleven: je kunt goed winkel, er zijn gezellige cafés en restaurants en er worden volop evenementen georganiseerd. Genieten van de natuur? Ook dat kan in Meppel en omgeving. Je vindt er vele gezellige parken. De stad ligt vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen en varen. Meppel is onderdeel van de gemeente Meppel dat verder bestaat uit de plaatsen Broekhuizen, Nijeveen, Rogat en De Schiphorst.

Meppel biedt voor elke woonwens wat wils: wonen midden in de stad in een karakteristieke woning, in de Watertorenbuurt, in een jaren ’70 woning in Koedijkslanden of juist de redelijk nieuwe wijk Nieuwveens Landen.

Wil jij graag een huis kopen in de gemeente Meppel of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

Maak een afspraak >

FAQ Hypotheek Visie Meppel 

Kan ik een huis in Meppel kopen?
Of je een huis kunt kopen in Meppel hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Meppel?
Je kunt bij Hypotheek Visie Meppel online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Je kunt online je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Meppel. Je hypotheek oversluiten betekent dat je met je hypotheek overstapt van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Meppel vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Meppel.