250e inkomensverklaring afgegeven aan zzp'er voor NHG-hypotheek

Steeds meer zzp’ers een hypotheek met NHG

Een NHG-hypotheek na één jaar zelfstandigheid is sinds afgelopen december mogelijk. Door de strengere regelgeving hebben steeds meer groepen op de Nederlandse woningmarkt moeite om een eigen woning verantwoord te financieren. Groepen met bijzondere behoeftes, zoals zzp’ers, dreigen door de standaardisering in het hypotheekproces buiten de boot te vallen. Het WEW (Waarborgfonds Eigen Woningen) speelt met de verruiming van de mogelijkheden in op de maatschappelijke ontwikkelingen. 

NHG-hypotheek voor zzp'er ook mogelijk via Hypotheek Visie

Sinds enkele maanden kun je ook als zzp’er bij Hypotheek Visie terecht voor een hypotheek met NHG. Al met cijfers van twaalf maanden kun je via Hypotheek Visie als zzp'er met een inkomensverklaring een hypotheek

met NHG aanvragen. Nog niet alle geldverstrekkers bieden deze optie, maar doordat we met vele geldverstrekkers samenwerken zijn er verschillende mogelijkheden. Nu is officieel de NHG-hypotheek rond met de 250e inkomensverklaring. Deze werd geregeld door de Hypotheek Visie vestiging in Sassenheim.


Miriam Küsters ontving bloemen uit handen van Jos van der Lans, franchisenemer van Hypotheek Visie Bollenstreek en Marcel Sippekamp, Productmanager Acceptatie bij het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW).

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden als zzp'er voor het kopen van een huis met een NHG-hypotheek? Maak een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie bij jou in de buurt en laat je goed adviseren.