Familie Teunis uit Zwolle

De familie Teunis bestaat uit meerdere vaste klanten. Wij laten vader Johan en zijn zoons Jacco en Isaak aan het woord. Zij sloten namelijk alle drie meerdere keren een hypotheek af bij Hypotheek Visie Zwolle, onder leiding van Frank van Eijk.

Johan, hoe ben je ooit bij Hypotheek Visie Zwolle terechtgekomen?

“Mijn vrouw Carrie en ik kwamen voor wijzigingen in onze hypotheek bij Frank van Eijk terecht. Ik kende hem via de voetbalclub en we wilden graag advies bij hem inwinnen. De klik was er meteen. De Peperbus toren is hét icoon van de stad Zwolle, maar Frank is hier inmiddels hét icoon voor de financiën.

Onlangs heeft Frank ons wederom van vakkundig advies voorzien. We hebben namelijk het rijksmonument, waar we 33 jaar in hebben gewoond, verkocht. Er zijn weleens mensen die zeggen: ‘je kunt beter naar een rijksmonument kijken dan erin wonen’. We waren altijd fanatiek in het onderhoud, maar merkten toch dat de woning wat te groot werd. Met het oog op de toekomst gaan we verhuizen naar een nieuwbouwappartement, dat voorzien is van alle comfort.

Wat ik beginnende huizenkopers zou aanraden? Ga naar Frank toe, hij lost het op. Ik heb onlangs Hypotheek Visie Zwolle aangeraden aan mijn nichtje. Zij is nu, net zoals mijn zoons Jacco en Isaak, klant.”

Ook Jacco en Isaak zijn dus klant. Delen jullie de mening van je vader?

Jacco: “Ja, op dit moment ben ik samen met mijn vrouw Lieke en onze twee kinderen woonachtig in een drukke wijk in het centrum, maar binnenkort verhuizen we naar een grotere woning met uitzicht. Dit was het huis van mijn oom en tante. Dat maakt de overstap extra bijzonder.

Ik ervaar Hypotheek Visie Zwolle als warm en positief. Het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt, ze weten altijd wie je bent. Ze zijn erg betrokken. Daarom kom ik hier ook graag met mijn financiële vragen. Frank en zijn team hebben veel kennis in huis. Als Frank zegt dat het goed komt, dan komt het echt goed!”

Isaak: “Daar zeg ik volmondig ‘ja’ op. Ik raad Hypotheek Visie Zwolle ook altijd aan. Bijvoorbeeld aan de spelers van PEC Zwolle, waar ik teammanager ben. Frank is erg begaan met onze familie, maar ook met de gezinnen individueel. Hij kijkt wat het beste past bij onze wensen, maar ook wat we de komende jaren nog zouden willen. We groeiden uit het jasje van onze net verkochte woning, en zijn nu bezig met hypotheek nummer vier. Allemaal bij Frank van Eijk afgesloten. We hebben tevens een aantal verzekeringen via hem lopen. Ik vertrouw blind op zijn advies.”

Maak een afspraak

Wil jij net zoals de familie Teunis advies van Frank van Hypotheek Visie Zwolle? Maak dan nu een afspraak.

Naar de vestigingspagina van Zwolle >