Hypotheekadviseur Veldhoven

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Veldhoven, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Veldhoven aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je wilt gaan verbouwen, je hypotheek wilt oversluiten, je gaat scheiden. Ook voor je pensioen of verzekeringen kun je bij ons terecht.

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. Onze adviseur in Eindhoven staat ook voor je klaar! 

Openingstijden

 • Maandag
 • 08:30 - 20:00
 • Dinsdag
 • 08:30 - 20:00
 • Woensdag
 • 08:30 - 20:00
 • Donderdag
 • 08:30 - 20:00
 • Vrijdag
 • 08:30 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 16:00
*buiten kantooruren en op zondag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Wij zijn fantastisch geholpen door Sanne Krouwels. Ook Diane de Groot en Freddy Wijsbek waren erg vriendelijk en behulpzaam. Wij willen hun allemaal hier voor bedanken.
Gerard en Anneke
Door Freddy Wijsbek en Dina de Groot zijn wij bijzonder prettig te woord gestaan. We hadden ons vooraf al goed voorbereid om onze hypotheek aan te passen zodat dit vooral voor de toekomt weer goed geregeld is en ons een rustig gevoel zou geven. Freddy had al heel snel door wat we precies voor ogen hadden en legde dit heel duidelijk en in begrijpbare taal uit. Hij ging direct aan de slag om de beste hypotheek verstrekker voor ons te vinden. De vaart zat er heel duidelijk in, in enkele weken was alles geregeld! Super! Bedankt Freddy en Diana! Jullie zijn een goed team samen!!
H&E v R
Denkt goed mee, legt duidelijk uit. Zeer behulpzaam en vriendelijk.
Pb

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Veldhoven helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

 

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Veldhoven or somewhere else in the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.

Read more about buying a house in the Netherlands >

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Een hypotheek in Veldhoven die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd over het afsluiten van een hypotheek. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Veldhoven. 
Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Veldhoven

Veldhoven is een levendige gemeente in de provincie Noord-Brabant. Er zijn goede voorzieningen: zoals winkels, ziekenhuis, zwembad, theater, bioscoop, bibliotheek en scholen. In Veldhoven worden veel evenementen georganiseerd zoals Carnaval, Cult & Tumult en Veldhoven Culinair. Je vindt er een gevarieerd woningaanbod. De gemeente Veldhoven bestaat uit verschillende wijken zoals Cobbeek/Centrum in het hart, de jonge wijk De Polders, d’n Ekker, Heikant, Meerveldhoven, Oerle, ’t Look, Veldhoven-Dorp, Zeelst en Zonderwijk. 

FAQ Hypotheek Visie Veldhoven

Kan ik een huis in Veldhoven kopen?

Of je een huis kunt kopen in Veldhoven hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie? En: wat kan ik bieden op een huis in Veldhoven? Hypotheek Visie Veldhoven helpt je graag bij het beantwoorden van al deze vragen. Maak een geheel vrijblijvende eerste afspraak. De afspraak kan ook online plaatsvinden.

Kan ik online hypotheekadvies ontvangen in Veldhoven?

Je kunt bij Hypotheek Visie Veldhoven online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Dus ook wanneer het niet mogelijk is om naar onze vestiging te komen, kun je een afspraak maken voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke online omgeving. Onze hypotheekadviseur helpt je vervolgens stap voor stap bij het voeren van het online gesprek.

Is het slim om mijn hypotheek over te sluiten?

De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een aanbieder met een lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee.Toch kan het slim en voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit, betaal je iedere maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of het voor jou slim is om over te sluiten en of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Veldhoven maakt het graag inzichtelijk voor jou.

Hoe kan ik online een hypotheek oversluiten?

Je kunt online je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Veldhoven. Je hypotheek oversluiten betekent dat je met je hypotheek overstapt van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies. Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren over het oversluiten van je hypotheek. Wij brengen graag voor je in kaart wat voor jou de beste oplossing is.

Wat kan ik in deze tijd voor hypotheek krijgen?

Wat voor hypotheek je kunt krijgen, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de beste hypotheek voor jou te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Veldhoven vergelijken ruim 40 aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Je kunt online eenvoudig een afspraak maken voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Veldhoven.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Hoeveel hypotheek je kunt krijgen hangt af van verschillende factoren. Je kunt de maximale hoogte van jouw hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Met de rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Hoe hoog is de hypotheekrente?

Wil je de hypotheekrente vergelijken? Voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes kun je onze op hypotheekrente vergelijkingspagina kijken. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken. Wil je persoonlijk hypotheekadvies ontvangen? Maak dan een (online) afspraak met onze hypotheekadviseur. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur jouw persoonlijke situatie bespreken.

Maak een afspraak >