Hypotheekadviseur Veldhoven

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Veldhoven, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Veldhoven aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je wilt gaan verbouwen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook voor je pensioen of verzekeringen kun je bij ons terecht.

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. Ook onze adviseurs in Eindhoven staan voor je klaar! 

Openingstijden

 • Maandag
 • 08:30 - 20:00
 • Dinsdag
 • 08:30 - 20:00
 • Woensdag
 • 08:30 - 20:00
 • Donderdag
 • 08:30 - 20:00
 • Vrijdag
 • 08:30 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 16:00
*buiten kantooruren en op zondag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Een aantal maanden geleden kregen we een mail van Hypotheek Visie Veldhoven, dat ze onze hypotheek onder de loep hadden gelegd en dat de rente zo laag was dat we daardoor geld konden besparen. Dat wilde we natuurlijk graag. Sanne van Hypotheek Visie heeft ons daarbij perfect begeleid. Ze heeft alles goed geregeld tot aan de notaris toe. Bedankt Sanne en Hypotheek Visie.
Piet
Wij werden gemaild dat wij door de lage rente voor hypotheken geld konden besparen en zijn vanaf het eerste contact tot aan de laatste dag super goed begeleid en geïnformeerd door Sanne. Ze heeft veel werk voor ons verzet en alles duidelijk en goed uitgelegd. Wij zijn erg tevreden met hoe alles gegaan is.
Ineke Brankaert
Een hypotheek als ondernemer in corona tijd was best een uitdaging maar Freddy en Diana hebben ons geweldig geholpen! Deze professionals weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Alles is gelukt, hartelijk bedankt!
Irene

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek moet bij jouw situatie passen. Daarom is het belangrijk dat je een adviseur hebt die je hypotheekadvies op maat kan geven. Hypotheek Visie Veldhoven helpt je hier graag bij. Wij kijken niet alleen naar de aanbieder met de beste prijs, maar ook naar de voorwaarden, de premie, de aflossingsmogelijkheden en de mogelijke risico’s. Op basis hiervan geven wij je een duidelijk hypotheekadvies waarbij we niet alleen kijken naar je huidige situatie, maar ook meedenken over de toekomst.

Een adviesgesprek inplannen

 

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Veldhoven or somewhere else in the Netherlands? Hypotheek Visie Veldhoven has got experience in mortgages for expats in The Netherlands. Do you want to know more about the possibilities and risks that come with buying a house in The Netherlands? We are happy to advice you.

Buying a house in the Netherlands

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Een hypotheek in Veldhoven die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd over het afsluiten van een hypotheek. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Veldhoven. 

Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Bereikbaarheid

Hypotheek Visie Veldhoven is zeer goed te bereiken. Ons kantoor bevindt zich in Citycentrum Veldhoven, waar je vanaf bushalte City Centrum of Heemweg/Centrum eenvoudig naartoe wandelt. Er zijn verschillende betaalde parkeermogelijkheden in de buurt van ons kantoor. Zo kan je onder andere parkeren in Parkeergarages Lei, Geer en Repel. Ook parkeerterrein Braad-Zuid en Parking Lot zijn op loopafstand van ons kantoor. 

Wonen en leven in Veldhoven

Veldhoven is een levendige gemeente in de provincie Noord-Brabant. Er zijn goede voorzieningen,zoals winkels, een ziekenhuis, zwembad, theater, bioscoop, bibliotheek en diverse scholen. In Veldhoven worden veel evenementen georganiseerd zoals Carnaval, Cult & Tumult en Veldhoven Culinair. Je vindt er een gevarieerd woningaanbod. De gemeente Veldhoven bestaat uit verschillende wijken zoals Cobbeek/Centrum in het hart, de jonge wijk De Polders, d’n Ekker, Heikant, Meerveldhoven, Oerle, ’t Look, Veldhoven-Dorp, Zeelst en Zonderwijk. 

 

FAQ Hypotheek Visie Veldhoven

Kan ik een huis in Veldhoven kopen?

Of je een huis kunt kopen in Veldhoven hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Ons hypotheekadvies is niet alleen gebaseerd op het maximale hypotheekbedrag dat je kan lenen, maar ook op antwoorden op vragen zoals: welke hypotheek past bij jou en je persoonlijke situatie? En: wat zijn de gemiddelde huizenprijzen in Veldhoven en wat zou je dan kunnen kopen met jouw budget? Hypotheek Visie Veldhoven helpt je graag bij het beantwoorden van al deze vragen. Maak een geheel vrijblijvende eerste afspraak. De afspraak kan ook online plaatsvinden.

Kan ik online hypotheekadvies ontvangen in Veldhoven?

Je kunt bij Hypotheek Visie Veldhoven online hypotheekadvies krijgen. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar ons kantoor te komen, of als je het prettiger vindt om online advies te krijgen, kun je een afspraak maken voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op jouw persoonlijke online omgeving. Onze hypotheekadviseur helpt je vervolgens graag verder.

Is het slim om mijn hypotheek over te sluiten?

De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt, kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een aanbieder met een lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het slim en voordelig op langere termijn zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit, betaal je iedere maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of het voor jou slim is om over te sluiten en of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Veldhoven maakt het graag inzichtelijk voor jou.

Hoe kan ik online een hypotheek oversluiten?

Je kunt online je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Veldhoven. Je hypotheek oversluiten betekent dat je met je hypotheek overstapt van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies. Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren over het oversluiten van je hypotheek. Wij brengen graag voor je in kaart wat voor jou de beste oplossing is.

Wat kan ik in deze tijd voor hypotheek krijgen?

Wat voor hypotheek je kunt krijgen, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de beste hypotheek voor jou te vinden, adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Veldhoven vergelijken ruim 40 aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Je kunt online eenvoudig een afspraak maken voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Veldhoven.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Hoeveel hypotheek je kunt krijgen hangt af van verschillende factoren. Je kunt de maximale hoogte van jouw hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Met de rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Hoe hoog is de hypotheekrente?

Wil je de hypotheekrente vergelijken? Voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes kun je onze op hypotheekrente vergelijkingspagina kijken. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken. Wil je persoonlijk hypotheekadvies ontvangen? Maak dan een (online) afspraak met onze hypotheekadviseur.

 

Maak een afspraak >