Hypotheekadviseur Westland

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in de regio Westland? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie Westland terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  •   -  
  • Dinsdag
  • 09:00 - 18:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 13:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 18:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 18:00
* Buiten openingstijden afspraak in overleg

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
We zijn goed geholpen! Het was een lange zoektocht, maar we zijn goed geholpen bij het proces. Zelfs na de overdracht konden we nog terecht met onze vragen. Echt een aanrader!
Cheyenne en Ryan
Profesioneel en wel vrindelijk advieseur. Alles in orde gemaakt. Goes bereikbaar. Perfect
Fatima
Terugkerend tevreden klant. Daarom leek het ons slim om ook deze verbouwhypotheek bij een vertrouwd adres te regelen. En dat is gelukt, bedankt!
M.M.

Onze medewerkers

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. De adviseur van Hypotheek Visie Westland maakt het graag inzichtelijk voor je. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is?

Maak een afspraak >

Wonen en leven in Westland

De gemeente Westland is een van de 30 grootste gemeente van Nederland. De gemeente is op 1 januari 2004 ontstaan door een gemeentelijke herindeling. Het bestaat uit de dorpen: De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde en Wateringen. Ook de buurtschappen Baakwoning, Blaker, Mariëndijk, Nieuwe Tuinen, Oostbuurt, Rolpaal, Westerlee en Westerhonk behoren tot de gemeente Westland.

De meeste dorpen hebben voldoende voorzieningen. Grote steden als Den Haag, Delft en Rotterdam liggen echter op kleine afstand. Wie af en toe toch graag de drukte op zoekt is hier zo. Dit maakt het Westland ideaal om te wonen: rustig maar de drukte kun je opzoeken.

Ook is er natuur waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen: de omgeving langs rivier de Zweth, de Zeven Gaten in de Lier en het Staelduinsebos. En wat te denken van het duingebied De Banken of natuurgebied Solleveld.

Op het gebied van wonen zijn er in het Westland veel mogelijkheden. Kies je voor een bestaande woning of wil je liever nieuwbouw? Het Westland biedt het allemaal. Waar je ook een huis wilt kopen, Hypotheek Visie Westland helpt je graag? Maak een afspraak met Hypotheek Visie Westland.

 

FAQ (veel gestelde vragen) Hypotheek Visie Westland

 

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Westland

Je kunt bij Hypotheek Visie Westland online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail waarmee je kunt inloggen voor het online gesprek.

Hoe hoog is de hypotheekrente?

Je kunt bij ons op de site de actuele hypotheekrentes vergelijken van verschillende geldverstrekkers. Je kunt hier jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Welke hypotheek past bij mij?

Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De financieel adviseur van Hypotheek Visie Westland vergelijkt alle aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Westland.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?

Je kunt je maximale hypotheekbedrag eenvoudig bereken met onze rekentool. De rekentool geeft je een indicatie van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wil je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie, dan adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Westland is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.