Hypotheekadviseur Almere

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in regio Almere? Dan ben je bij Hypotheek Visie Almere met ervaren hypotheekadviseurs aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het kopen van je eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere helpen je graag bij het vinden van een passende hypotheek. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 15:00
* in avonduren op dinsdag en woensdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
alle vragen beantwoord, diverse opties doorgesproken
anoniem
Wij hebben Erwin leren kennen tijdens de adviesgesprekken als iemand die van aanpakken weet en zich aan zijn afspraken houdt. Door zijn kennis heeft hij ons vanaf het begin af aan goed begeleid. Wij hebben dan ook vol vertrouwn via Erwin onze hypotheek afgesloten bij Hypotheekvisie.
Erwin en Deborah Kramer
Wij zijn deze keer zeer goed geholpen met ons complexe vraagstuk en goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Wij danken het ehele team van Hypotheek Visie voor de goede begeleiding.
Anoniem

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek heeft een grote impact op je financiële situatie. Het is daarom belangrijk dat je een hypotheekadvies op maat krijgt als je een huis in Almere wilt kopen. Hiervoor kun je een afspraak maken met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere. Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar de laagste rentes, maar vergelijken de voorwaarden, de premie, de aflossingsmethode en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek krijgt die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dit is het vertrekpunt van Hypotheek Visie Almere. Onze hypotheekadviseur zoekt de beste hypotheek die bij je past in omgeving Almere. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Bereikbaarheid

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar. Het station van Almere zit om de hoek, dus vanuit daar is het slechts 3 minuten wandelen. Kom je met de auto? Dan kan je parkeren in de P12 Schoutgarage of de Leerlinggarage. Daarnaast zijn er rondom ons kantoor ook enkele betaalde parkeerplaatsen te vinden.

Zelfstandige ondernemers 

Wil je als zelfstandig ondernemer een huis in Almere of omgeving kopen? Dan is het in veel gevallen mogelijk om een hypotheek te krijgen. Banken zijn wat soepeler geworden naar ZZP’ers, maar ze zijn nog altijd op zoek naar voldoende zekerheid. Daarom is een samenwerking met een goede en ervaren hypotheekadviseur in Almere erg prettig. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere staan voor je klaar. Maak online een afspraak bij onze vestiging.

Wonen en leven in Almere

Als je op zoek bent naar een fijne woon- en leefomgeving dan is Almere de juiste stad voor jou. Naast het feit dat het fijn wonen is, is er een breed aanbod bestaande woningen, van starterswoningen, appartementen tot vrijstaande villa’s. In Almere vind je het allemaal. Ook zijn er mogelijkheden om je eigen woning te bouwen.

Almere heeft voor iedereen iets te bieden. Een modern winkelcentrum, groen, ruimte en voldoende recreatiemogelijkheden. Er worden veel evenementen en festivals georganiseerd. Daarnaast zijn de jachthavens een goede uitvalbasis voor zeiltochten of rondvaarten.

Wil jij in Almere wonen? Dan is een passende hypotheek belangrijk. Een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Almere vindt graag de passende hypotheek bij jouw wensen en mogelijkheden.

Nieuwbouw in Almere

Almere groeit! Ieder jaar komen er dus ook verschillende nieuwbouwprojecten bij. Zo staan in 2022 onder andere de nieuwbouwprojecten NXT Urban Almere, de Groene Eem en Boss op de planning. Ga jij je inschrijven voor een nieuwbouwproject in Almere in 2022? Dan geven we je graag een advies op maat. Er komt veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwproject. Daarom is het aan te raden om een hypotheekadviseur in te schakelen die je kan voorzien van een deskundig en persoonlijk advies.

De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere hebben veel ervaring met hypotheken voor nieuwbouw en kunnen je dus uitstekend helpen bij het afsluiten van een passende hypotheek. Zo kan jij zorgeloos genieten van de voorpret van het kopen van een nieuwbouwwoning.

 

FAQ Hypotheek Visie Almere

Kan ik een huis kopen in Almere?
Of het voor jou mogelijk is om een huis in Almere te kopen hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld de hoogte van de hypotheek die je kunt afsluiten. Daarnaast zijn er verschillende andere vragen die beantwoord moeten worden bij het vinden van een hypotheek, zoals: welke hypotheek past bij jou en jouw persoonlijke situatie? En: hoeveel kan ik bieden op een huis in Almere? Hypotheek Visie Almere helpt je graag bij het beantwoorden van al deze vragen. Maak een gratis eerste afspraak (deze kan ook online plaatsvinden).

Kan ik online hypotheekadvies ontvangen in Almere?
Bij Hypotheek Visie Almere kun je online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Ook wanneer het niet mogelijk is om naar onze vestiging te komen is het dus mogelijk om hypotheekadvies te ontvangen. Maak hiervoor een online afspraak. Op de dag van de online afspraak krijg je een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving. Onze hypotheekadviseur helpt je vervolgens graag stap voor stap bij het voeren van het online gesprek.

Kan ik online een hypotheek afsluiten?
Als je online een hypotheek wilt afsluiten kun je dit eenvoudig doen door een afspraak te maken bij Hypotheek Visie Almere. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur via de webcam jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden bespreken. Wij vergelijken meer dan 40 aanbieders om voor jou een passende hypotheek te vinden. Is er een passende hypotheek gevonden en gekozen, dan gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten. Ook het gemak van online hypotheekadvies ervaren? Maak een geheel vrijblijvende eerste afspraak.

Hoe kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Je kunt eenvoudig je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Almere. Door je hypotheek over te sluiten stap je over van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. Het is zeer belangrijk om je goed te laten adviseren over het oversluiten van je hypotheek. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie brengen graag de beste oplossing voor jou in kaart.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Almere.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Almere is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Hoe hoog staat de hypotheekrente?
Voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes kun je onze hypotheekrente vergelijkingspagina bekijken. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstekkers kiezen die je wilt vergelijken. Vanwege het feit dat Hypotheek Visie 100% onafhankelijk is, kunnen wij de hypotheekproducten van ruim 40 geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken. Voor persoonlijk hypotheekadvies kun je eenvoudig een (online) afspraak maken met onze hypotheekadviseur. Tijdens de afspraak gaan jullie samen jouw persoonlijk situatie en mogelijkheden bespreken.

 

Hypotheekadviseur in Almere

Ben je op zoek naar een hypotheek om een huis te kopen in Almere of omgeving en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere.

Maak een afspraak