Hypotheekadviseur Almere

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in regio Almere? Dan ben je bij Hypotheek Visie Almere met ervaren hypotheekadviseurs aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het kopen van je eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere helpen je graag bij het vinden van een passende hypotheek. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 15:00
* in avonduren op dinsdag en woensdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Prima geholpen. Als ik hulp nodig had kreeg ik snel antwoord. staan altijd voor je klaar.
MH
Duidelijk en gaf gehoor aan onze wensen Bekeek alle mogelijkheden die past binnen de persoonlijk situatie
Veronika
De adviseur zijn super aardig , daarom had ik voor visie gekozen
D.D

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek heeft een grote impact op je financiële situatie. Wanneer je een huis in de regio van Almere wilt kopen, is het belangrijk dat de hypotheek en het hypotheekadvies op maat is. Voor een onafhankelijk hypotheekadvies kun je een afspraak maken met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere. Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar de laagste rentes, maar vergelijken de voorwaarden, de premie, de aflossingsmethode en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek krijgt die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dit is het vertrekpunt van Hypotheek Visie Almere. Onze hypotheekadviseur zoekt de beste hypotheek die bij je past in omgeving Almere. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

 

Ondernemers 

Wil je als ZZP’er of zelfstandig ondernemer een huis in Almere of omgeving kopen? Dan is het in veel gevallen mogelijk om een hypotheek te krijgen. Ondanks dat de banken wat soepeler zijn geworden zijn ze nog altijd op zoek naar voldoende zekerheid. Daarom is een goede en ervaren hypotheekadviseur in de buurt van Almere erg prettig. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere staan voor je klaar. Dus ben jij ZZP’er of zelfstandig ondernemer en wil je weten welke mogelijkheden er zijn om een woning te kopen? Maak dan online een afspraak bij onze vestiging in Almere.

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Maak een afspraak.

Wonen en leven in Almere

Als je op zoek bent naar een fijne woon- en leefomgeving dan is Almere de juiste stad voor jou. Naast het feit dat het fijn wonen is, is het aanbod bestaande woningen breed van starterswoningen, appartementen tot vrijstaande villa’s. In Almere vind je het allemaal. Ook zijn er mogelijkheden om je eigen woning te bouwen.

Almere heeft voor iedereen iets te bieden. Een modern winkelcentrum, groen, ruimte en voldoende recreatiemogelijkheden. Er worden veel evenementen en festivals georganiseerd. De jachthavens zijn een goede uitvalbasis voor zeiltochten of rondvaarten.

Ben je geïnteresseerd om in Almere te wonen? Dan is een passende hypotheek wel zo belangrijk. Hierbij is het belangrijk dat de hypotheekadviseur in regio Almere een passende hypotheek zoekt. Hypotheek Visie Almere vindt graag de passende hypotheek bij jouw wensen en mogelijkheden.

Hypotheekadviseur in Almere

Ben je op zoek naar een hypotheek om een huis te kopen in Almere of omgeving en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Almere.

Maak een afspraak