Hypotheekadviseur in Amsterdam Nieuw-West

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Amsterdam Nieuw West die jou een passend hypotheekadvies kan geven? Hypotheek Visie staat graag voor je klaar. Wij helpen je als je nieuw bent op de huizenmarkt, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Ook de hypotheekadviseurs bij onze vestiging in Amsterdam Buikslotermeerplein staan voor je klaar. 

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 17:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 17:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 17:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
* op afspraak geopend

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Wij zijn Sander Volger en zijn team van Hypotheekvisie zeer erkentelijk voor hun advies en begeleiding. Wij als nono's op huizenjacht hebben toch met behulp van Sander zijn team een geweldig mooie huis kunnen kopen. Het hele traject hebben we als zeer prettig ervaren. Alle opties worden besproken en uitgelegd, zodat je toch een wel overwogen beslissing kunt nemen. Dank jewel!
Roy
We kregen een zeer geduldig en analytische uitleg omtrent hypotheekverstrekker en hypotheeksoort. Meerdere bezoeken waren geen enkel probleem en de koffie is uitstekend.
cafe Maarten
De begeleiding was buitengewoon goed. Er werd mij veel uitgelegd en ik mocht altijd bellen of komen voor nog meer nadere uitleg. Ook werd er geaccepteerd dat ik digitaal niet veel kan..
Dorothy Hollander

Een groener huis en lagere maandlasten

Vraag nu de Woonlastenverlager (€ 40,-) aan bij de adviseur. Hiermee krijg je inzicht in hoe je je nieuwe droomhuis op een slimme manier energiezuinig maakt. 

 • Met welke maatregelen kan ik het energielabel van mijn huis verbeteren?
 • Wat zijn de investeringen om de maatregelen uit te voeren?
 • Hoeveel kan ik besparen op mijn maandlasten als ik de maatregelen toepas?
 • Wat zijn de subsidie- en financieringsmogelijkheden?

De Woonlastenverlager is een initiatief van Wij Wonen Duurzaam

Wij wonen duurzaam

Woonlasten verlager

Bereikbaarheid

Met tramlijn 17 of bus N83 kom je op een steenworp afstand van ons kantoor aan. Stap hiervoor uit op de Baden Powellweg. Er is daarnaast relatief veel parkeergelegenheid in de omgeving van het kantoor, waardoor het ook mogelijk is om met de auto te komen.

 

Alles onder 1 dak

Hypotheek Visie en Moerland Makelaars werken beide vanuit de vestiging Amsterdam Nieuw-West aan Tussen Meer 286 te Amsterdam. Door de nauwe samenwerking kan je hier niet alleen terecht voor vragen over financieringen, maar ook voor alle vragen met betrekking tot de aankoop of verkoop van uw woning. Hierdoor kan je al jouw vragen aan de juiste deskundige stellen.

Moerland Makelaars is al meer dan 25 jaar actief als NVM makelaar in Amsterdam Nieuw-West.Zij werken met gecertificeerde makelaars, beschikken over een groot netwerk en hebben de juiste expertise. Daarom heten we je graag samen van harte welkom. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kost u niets.

Tussen Meer 286, 1069DZ Amsterdam 020-6103366 – info@moerland.nlwww.moerland.nl

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek die het beste bij jou past

Een goed hypotheekadvies is belangrijk aangezien het veel invloed op je hele financiële leven heeft. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie in Amsterdam Nieuw West. Wij kijken namelijk niet alleen naar de laagste hypotheekrente, maar ook naar de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het financieel advies van Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West.

Wonen en leven in Amsterdam Nieuw-West

Het grootste en groenste stadsdeel van Amsterdam is Nieuw-West. Kenmerkend voor dit stadsdeel is de Sloterplas en het Sloterpark. Hier is het heerlijk vertoeven: zwemmen, vissen, hardlopen of genieten van een heerlijke picknick. Ook vinden er leuke activiteiten plaats zoals het Loveland dancefestival, de Sloterplasloop of een film kijken in de openlucht. Daarnaast vind je in Nieuw-West leuke horecagelegenheden. Geen wonder dat veel mensen de weg naar dit mooie plekje weten te vinden.

Wil jij graag een huis kopen in Amsterdam Nieuw-West of omgeving? en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk advies ben je bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West aan het juiste adres.

 

FAQ Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West

Kan ik een huis in Amsterdam Nieuw-West kopen?
Het hangt van verschillende factoren af of je een huis kunt kopen in Amsterdam Nieuw-West, bijvoorbeeld de maximale hypotheek die je kunt afsluiten. Ook komen er nog meer vragen kijken bij het vinden van een hypotheek, zoals: welke hypotheek past bij jou en wat is jouw persoonlijke situatie? En: wat kan je bieden op een huis in Amsterdam Nieuw-West? De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen. Je kunt eenvoudig een gratis eerste afspraak maken. De afspraak kan ook online plaatsvinden.

Is het mogelijk online hypotheekadvies te ontvangen in Amsterdam Nieuw-West?
Het is mogelijk om bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West online hypotheekadvies te ontvangen. Dus is het voor jou niet mogelijk om naar de vestiging te komen? Maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je krijgt op de dag van de afspraak een e-mail met daarin een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke en beveiligde online omgeving. Het adviesgesprek zal vervolgens hetzelfde verlopen als een regulier hypotheekgesprek.

Kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Als je je hypotheek gaat oversluiten, betekent dit dat je van de huidige geldverstrekker overstapt naar een nieuwe geldverstrekker. Het is bij Hypotheek Visie mogelijk om online je hypotheek over te sluiten. Je kunt hiervoor een online afspraak maken met één van onze hypotheekadviseurs. Het is namelijk belangrijk dat je je goed laat adviseren bij het oversluiten van je hypotheek. Onze hypotheekadviseurs brengen jouw mogelijkheden en de beste oplossing voor jou in kaart.

Wat voor hypotheek kan ik krijgen?
Wat voor hypotheek je kunt krijgen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de beste hypotheek te vinden die bij jou past adviseren we om een afspraak te maken met onze hypotheekadviseur. Bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West vergelijken we ruim 40 aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak dus snel een geheel vrijblijvende eerste (online) afspraak voor hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
Je kunt met onze rekentool eenvoudig berekenen hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Met onze rekentool krijg je een indicatie van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wil je liever dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie? Dan adviseren wij om een (online) afspraak te maken met onze hypotheekadviseur. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden bespreken.

Kan ik online een hypotheek afsluiten?
Bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West is het mogelijk om online een hypotheek af te sluiten. Je maakt een afspraak via onze website en je gaat vervolgens samen met onze hypotheekadviseur, via een beveiligde online verbinding, jouw persoonlijke situatie bespreken. Bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers om voor jou een passende hypotheek te vinden. Wanneer de juiste hypotheek is gevonden en gekozen, dan gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten. Wil jij ook het gemak van online hypotheekadvies ontvangen? Maak dan een gratis eerste afspraak bij Hypotheek Visie.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
De actuele hoogte van de hypotheekrente vind je op onze pagina hypotheekrente vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk waardoor wij de hypotheekproducten van ruim 40 banken en andere geldverstrekkers in Nederland kunnen vergelijken. Wil je persoonlijk hypotheekadvies ontvangen? Dan adviseren wij een (online) afspraak te maken met onze hypotheekadviseur. Tijdens de afspraak gaan we samen jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden bespreken.

Maak een afspraak >