Hypotheekadviseur in Amsterdam Nieuw-West

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Amsterdam Nieuw West die jou een passend hypotheekadvies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw West aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een onafhankelijk advies met onze hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is gratis. Onze adviseur in Amsterdam-Noord staat ook voor je klaar!

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 17:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 17:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 17:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 10:00 - 16:00
* op afspraak geopend

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Vriendelijke behulpzame professionelen. Altijd snelle en duidelijke terugkoppeling van alle vragen - fijne communicatie.
Anzhelika
Sander is een topper Zeer tevreden zijn wij Sander is behulpzaam en legt het goed uit
Chantal & Tinos
Een zeer vriendelijke man, die heel duidelijk en rustig alles weet uit te leggen. Hij doet ongelooflijk goed werk en alles zeer zelfstandig. Wij zijn echt zeer goed begeleid door Sander!
Miranda van Egten

Een groener huis en lagere maandlasten

Vraag nu de Woonlastenverlager (€ 40,-) aan bij de adviseur. Hiermee krijg je inzicht in hoe je je nieuwe droomhuis op een slimme manier energiezuinig maakt. 

 • Met welke maatregelen kan ik het energielabel van mijn huis verbeteren?
 • Wat zijn de investeringen om de maatregelen uit te voeren?
 • Hoeveel kan ik besparen op mijn maandlasten als ik de maatregelen toepas?
 • Wat zijn de subsidie- en financieringsmogelijkheden?

De Woonlastenverlager is een initiatief van Wij Wonen Duurzaam

Alles onder 1 dak

Hypotheek Visie en Moerland Makelaars werken beide vanuit de vestiging Amsterdam Nieuw West aan Tussen Meer 286 te Amsterdam. Door de nauwe samenwerking kan u hier niet alleen terecht voor uw vragen over financieren e.d. maar ook voor al u vragen met betrekking tot de aankoop of verkoop van uw woning. Ideaal om al uw vragen door de juiste deskundige in 1 keer beantwoord te krijgen.

Moerland Makelaars is de NVM makelaar die al meer dan 25 jaar actief is in Amsterdam Nieuw West. Moerland Makelaars werken met gecertificeerde makelaars, beschikt over een groot netwerk en expertise.

Wij en Hypotheek Visie heten u van harte welkom en de koffie staat klaar. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kost u niets.

Tussen Meer 286, 1069DZ Amsterdam 020-6103366 – info@moerland.nlwww.moerland.nl

 

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek die het beste bij jou past

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je hele financiële leven. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie in Amsterdam Nieuw West. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar ook naar de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het financieel advies van Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw West. Onze adviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Amsterdam Nieuw-West

Het grootste en groenste stadsdeel van Amsterdam is Nieuw-West. Kenmerkend voor dit stadsdeel is de Sloterplas en het Sloterpark. Hier is het heerlijk vertoeven: zwemmen, vissen, hardlopen of genieten van een heerlijke picknick. Ook vinden er leuke activiteiten plaats zoals het Loveland dancefestival, de Sloterplasloop of een film kijken in de openlucht. Daarnaast vind je in Nieuw-West leuke horecagelegenheden. Geen wonder dat veel mensen de weg naar dit mooie plekje weten te vinden.
Wil jij graag een huis kopen in Amsterdam Nieuw-West of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk advies ben je bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West aan het juiste adres.

Maak een afspraak >