Hypotheekadviseur in Amsterdam Nieuw-West

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Amsterdam Nieuw West die jou een passend hypotheekadvies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw West aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. Ook de hypotheekadviseurs bij onze vestiging in Amsterdam Buikslotermeerplein staan voor je klaar. 

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 17:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 17:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 17:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 10:00 - 16:00
* op afspraak geopend

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Zeer deskundig op alle onderdelen, flexibel beschikbaar en gaf uitleg in gewone taal.
Alexander
Sander denkt goed mee in de persoonlijke situatie. Probeert niets te verkopen waar je niet op zit te wachten. Geeft duidelijk uitleg over de verschillende hypotheken en de voorwaarden.
Twan
Niks aan toe te voegen. Sander doet het top, is duidelijk en geduldig!
D

Een groener huis en lagere maandlasten

Vraag nu de Woonlastenverlager (€ 40,-) aan bij de adviseur. Hiermee krijg je inzicht in hoe je je nieuwe droomhuis op een slimme manier energiezuinig maakt. 

 • Met welke maatregelen kan ik het energielabel van mijn huis verbeteren?
 • Wat zijn de investeringen om de maatregelen uit te voeren?
 • Hoeveel kan ik besparen op mijn maandlasten als ik de maatregelen toepas?
 • Wat zijn de subsidie- en financieringsmogelijkheden?

De Woonlastenverlager is een initiatief van Wij Wonen Duurzaam

Alles onder 1 dak

Hypotheek Visie en Moerland Makelaars werken beide vanuit de vestiging Amsterdam Nieuw West aan Tussen Meer 286 te Amsterdam. Door de nauwe samenwerking kan u hier niet alleen terecht voor uw vragen over financieren e.d. maar ook voor al u vragen met betrekking tot de aankoop of verkoop van uw woning. Ideaal om al uw vragen door de juiste deskundige in 1 keer beantwoord te krijgen.

Moerland Makelaars is de NVM makelaar die al meer dan 25 jaar actief is in Amsterdam Nieuw West. Moerland Makelaars werken met gecertificeerde makelaars, beschikt over een groot netwerk en expertise.

Wij en Hypotheek Visie heten u van harte welkom en de koffie staat klaar. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kost u niets.

Tussen Meer 286, 1069DZ Amsterdam 020-6103366 – info@moerland.nlwww.moerland.nl

 

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek die het beste bij jou past

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je hele financiële leven. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie in Amsterdam Nieuw West. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar ook naar de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het financieel advies van Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw West. Onze adviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Amsterdam Nieuw-West

Het grootste en groenste stadsdeel van Amsterdam is Nieuw-West. Kenmerkend voor dit stadsdeel is de Sloterplas en het Sloterpark. Hier is het heerlijk vertoeven: zwemmen, vissen, hardlopen of genieten van een heerlijke picknick. Ook vinden er leuke activiteiten plaats zoals het Loveland dancefestival, de Sloterplasloop of een film kijken in de openlucht. Daarnaast vind je in Nieuw-West leuke horecagelegenheden. Geen wonder dat veel mensen de weg naar dit mooie plekje weten te vinden.
Wil jij graag een huis kopen in Amsterdam Nieuw-West of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk advies ben je bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West aan het juiste adres.


FAQ Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West

Kan ik een huis in Amsterdam Nieuw-West kopen?
Het hangt van verschillende factoren af of je een huis kunt kopen in Amsterdam Nieuw-West, bijvoorbeeld wat je maximaal voor hypotheek kunt afsluiten. Ook komen er nog meer vragen kijken bij het vinden van een hypotheek, zoals: welke hypotheek past bij jou en wat is jouw persoonlijke situatie? En: wat kan je bieden op een huis in Amsterdam Nieuw-West? De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen. Je kunt eenvoudig een gratis eerste afspraak maken. De afspraak kan ook online plaatsvinden.

Is het mogelijk online hypotheekadvies te ontvangen in Amsterdam Nieuw-West?
Het is mogelijk om bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West online hypotheekadvies te ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Dus ben je niet in de mogelijkheid om naar de vestiging te komen? Maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je krijgt op de dag van de afspraak een e-mail met daarin een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving. Onze hypotheekadviseur helpt je vervolgens stap voor stap bij het voeren van het online gesprek.

Kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Het is bij Hypotheek Visie mogelijk om online je hypotheek over te sluiten. Je kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze hypotheekadviseurs. Als je je hypotheek gaat oversluiten betekent dit dat je van de huidige geldverstrekker overstapt naar een nieuwe geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies. Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren bij het oversluiten van je hypotheek. Onze hypotheekadviseurs brengen jouw mogelijkheden en de beste oplossing voor jou in kaart.

Wat voor hypotheek kan ik krijgen?
Wat voor hypotheek je kunt krijgen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de beste hypotheek te vinden die bij jou past adviseren we om een afspraak te maken met onze hypotheekadviseur. Bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West vergelijken we ruim 40 aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak dus snel een geheel vrijblijvende eerste (online) afspraak voor hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
Je kunt met onze rekentool eenvoudig berekenen hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Met onze rekentool krijg je een indicatie van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wil je liever dieper ingaan op jouw persoonlijke situatie? Dan adviseren wij om een afspraak te maken met onze hypotheekadviseur. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden bespreken. Je kunt bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West ook online hypotheekadvies ontvangen.

Kan ik online een hypotheek afsluiten?
Bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West is het mogelijk om eenvoudig online een hypotheek af te sluiten. Je maakt een afspraak via onze website en je gaat vervolgens samen met onze hypotheekadviseur, via de webcam, jouw persoonlijke situatie bespreken. Bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers om voor jou een passende hypotheek te vinden. Wanneer de juiste hypotheek is gevonden en gekozen, dan gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten. Wil jij ook het gemak van online hypotheekadvies ontvangen? Maak dan een gratis eerste afspraak bij Hypotheek Visie.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
De actuele hoogte van de hypotheekrente vind je op onze pagina hypotheekrente vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk waardoor wij de hypotheekproducten van ruim 40 banken en andere geldverstrekkers in Nederland kunnen vergelijken. Wil je persoonlijk hypotheekadvies ontvangen? Dan adviseren wij een (online) afspraak te maken met onze hypotheekadviseur. Tijdens de afspraak gaan we samen jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden bespreken.

Maak een afspraak >