Hypotheekadviseur in Amsterdam Nieuw-West

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Amsterdam Nieuw West die jou een passend hypotheekadvies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw West aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een onafhankelijk advies met onze hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is gratis. Onze adviseur in Amsterdam-Noord staat ook voor je klaar!

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 17:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 17:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 17:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 10:00 - 16:00
* op afspraak geopend

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Ik kreeg van mijn dochter en schoonzoon het advies om bij Hypotheekvisie Buikslotermeerplein de mogelijkheid voor een hypotheek te bespreken, zij hadden al een positieve ervaring met Sander Volger. Ik kan dat alleen maar bevestigen en ik ben blij dat zij mij dit hadden geadvisserd. Ik was helemaal blanco toen ik deze samenwerking aanging. Ik kan alleen maar zeggen dat ik met een echte expert te maken heb gehad. Ik kreeg diverse opties waarbij de voor en de tegens duidelijk toegelicht werden. Ik heb vanaf het eerste gesprek meteen het gevoel gehad dat IK de keuze maak met de expertise en ervaring van Sander. Niets maar dan ook niets is mij opgedrongen. Niets dan goeds over Sander Volger, een echte vakman op financieel gebied die niets opdringt, de ander in zijn waarde laat, meehelpt om zaken duidelijk en begrijpbaar te maken voor de client.
Els Kenter
Ik was eerst bij een andere adviseur, maar dat schoot niet op. Vervolgens besloot ik om, na een positieve ervaring in het verleden, naar Hypotheekvisie te gaan. Hier kreeg ik net als de vorige keer een goed advies, gebaseerd op meerdere offertes. Ik kon altijd met vragen bij Sander terecht via de e-mail of telefonisch. Geen ellenlang traject, maar korte lijntjes. De hypotheek was binnen iets meer dan een maand geregeld.
NK
We hebben meer gekregen dan waarvoor wij kwamen, dus kunnen wij meer dan tevreden zijn
Astrid

Een groener huis en lagere maandlasten

Vraag nu de Woonlastenverlager (€ 40,-) aan bij de adviseur. Hiermee krijg je inzicht in hoe je je nieuwe droomhuis op een slimme manier energiezuinig maakt. 

 • Met welke maatregelen kan ik het energielabel van mijn huis verbeteren?
 • Wat zijn de investeringen om de maatregelen uit te voeren?
 • Hoeveel kan ik besparen op mijn maandlasten als ik de maatregelen toepas?
 • Wat zijn de subsidie- en financieringsmogelijkheden?

De Woonlastenverlager is een initiatief van Wij Wonen Duurzaam

Alles onder 1 dak

Hypotheek Visie en Moerland Makelaars werken beide vanuit de vestiging Amsterdam Nieuw West aan Tussen Meer 286 te Amsterdam. Door de nauwe samenwerking kan u hier niet alleen terecht voor uw vragen over financieren e.d. maar ook voor al u vragen met betrekking tot de aankoop of verkoop van uw woning. Ideaal om al uw vragen door de juiste deskundige in 1 keer beantwoord te krijgen.

Moerland Makelaars is de NVM makelaar die al meer dan 25 jaar actief is in Amsterdam Nieuw West. Moerland Makelaars werken met gecertificeerde makelaars, beschikt over een groot netwerk en expertise.

Wij en Hypotheek Visie heten u van harte welkom en de koffie staat klaar. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kost u niets.

Tussen Meer 286, 1069DZ Amsterdam 020-6103366 – info@moerland.nlwww.moerland.nl

 

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek die het beste bij jou past

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je hele financiële leven. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie in Amsterdam Nieuw West. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar ook naar de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het financieel advies van Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw West. Onze adviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Amsterdam Nieuw-West

Het grootste en groenste stadsdeel van Amsterdam is Nieuw-West. Kenmerkend voor dit stadsdeel is de Sloterplas en het Sloterpark. Hier is het heerlijk vertoeven: zwemmen, vissen, hardlopen of genieten van een heerlijke picknick. Ook vinden er leuke activiteiten plaats zoals het Loveland dancefestival, de Sloterplasloop of een film kijken in de openlucht. Daarnaast vind je in Nieuw-West leuke horecagelegenheden. Geen wonder dat veel mensen de weg naar dit mooie plekje weten te vinden.
Wil jij graag een huis kopen in Amsterdam Nieuw-West of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk advies ben je bij Hypotheek Visie Amsterdam Nieuw-West aan het juiste adres.

Maak een afspraak >