Hypotheekadviseur Breda

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Breda, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? De onafhankelijke adviseurs van Hypotheek Visie Breda helpen graag. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook voor je pensioen of verzekeringen kun je in Breda terecht. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

 

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 14:00
* Buiten kantoortijden (9:00 -17:30) en op zaterdag alleen op afspraak

Bereikbaarheid Hypotheek Visie Breda

Via OV
Wij zijn direct naast het Centraal Station van Breda gevestigd, op 50m loopafstand richting het centrum.

Routebeschrijving
Let op de Willemstraat is éénrichtingsverkeer. Het advies om in je navigatie Emmastraat in te voeren en deze uit te rijden tot het Station / Apollo Hotel, vervolgens rechts afslaan en de weg met de bocht naar rechts volgen, na 50m vind je ons kantoor aan de rechterzijde.

Gratis Parkeren
Je kunt gebruik maken van ons parkeerterrein aan de achterzijde van ons pand. Deze is te bereiken vanaf de Willemstraat, via de poort direct naast ons pand. Het verzoek even te bellen op 076-2070301 zodra je voor de slagboom staat, zodat wij deze voor je kunnen openen.

 

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Zeer goed advies, heeft wel lang geduurd voordat alles was afgewerkt.
JP
We zijn uitstekend en super snel geholpen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt goed met je mee gedacht. Ik zou iedereen hem aanbevelen.
Liza
Thijs geeft gedegen advies en denkt mee over de beste hypotheek voor onze persoonlijke situatie. Ook in de gehele afwikkeling was Thijs met zijn hele team erg behulpzaam bij elke vraag die we hadden.
Martijn & Irma

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Breda

Het hypotheekadvies van Hypotheek Visie gaat verder dan kijken naar de aanbieder met de laagste rente.We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. Onze adviseurs vergelijken premies, rentes en voorwaarden. We kennen de kleine lettertjes en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Breda? Onze financieel adviseurs in Breda adviseren je graag.

 

 

Kwalitatief hypotheekadvies, gericht op jouw verhaal

Dat is waar Hypotheek Visie voor staat. Wij zijn 100% onafhankelijk en vergelijken vrijwel alle banken en geldverstrekkers om de meest passende hypotheek voor jou te vinden. Bereken op onze website wat je ongeveer kunt lenen en maak een afspraak in Breda om jouw persoonlijke situatie te bespreken. Ga je een eerste huis kopen en wil je meer informatie over een starterslening of ga je verhuizen of verbouwen? Onze adviseurs adviseren je graag. Ook ZZP’ers, ondernemers en senioren helpen we graag verder. We geven tevens advies over het kopen van een woning zonder voorbehoud van financiering.

ZZP’ers en ondernemers in Breda

Ben je ZZP’er of zelfstandig ondernemer in Breda? Dan is het in veel gevallen mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Veel banken zijn de afgelopen tijd soepeler geworden, maar ze zijn nog steeds op zoek naar zekerheid. Een goede hypotheekadviseur in daarom geen overbodige luxe. De onafhankelijk adviseurs van Hypotheek Visie Breda vertellen je graag meer. Ben jij ZZP’er of zelfstandig ondernemer in Breda en wil je weten of er mogelijkheden zijn om een woning te kopen? Maak dan online een afspraak bij onze vestiging.

Jouw hypotheek oversluiten

Wanneer de hypotheekrente laag is, kan oversluiten je mogelijk een voordeel opleveren. Ook kan het interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekvorm. Of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten, is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden. Het is daarom belangrijk om je goed te laten adviseren door een onafhankelijk adviseur. Hypotheek Visie Breda helpt je graag verder.

Hypotheek voor senioren

Ben je 57 jaar of ouder? Dan houden geldverstrekkers rekening met je toekomstig pensioeninkomen. Meestal is je inkomen lager wanneer je met pensioen gaat, waardoor je minder kunt lenen. De adviseurs van Hypotheek Visie Breda geven je graag meer inzicht in jouw financiële mogelijkheden.

Scheiden en een hypotheek

Wanneer je gaat scheiden, staat je wereld op z’n kop. Dan is het fijn als een adviseur ervoor kan zorgen dat je niet voor financiële verrassingen komt te staan. Er komt namelijk al genoeg op je af. Bij Hypotheek Visie Breda ontvang je onafhankelijk hypotheekadvies. Wij helpen je graag bij al je vragen rondom je hypotheek bij scheiding.

Wonen en leven in Breda

Een bruisende stad met een gastvrij karakter. Dat is Breda. Je kunt er goed winkelen. En hou je van gezellige cafeetjes of lekker eten? Ook dan kun je je hart ophalen. Op de Grote Markt of de Havermarkt vind je een groot aantal horeca en uitgaansgelegenheden. Breda staat ook bekend om het Chassé Theater. Hier zijn veel grote theatershows te zien. Dat het een levendige stad is bewijst het groot aantal evenementen dat er wordt georganiseerd. Breda Live, Bourgondisch Breda, De Singelloop en wat te denken van 538 Koningsdag. Kortom, er valt genoeg te beleven. En dat maakt Breda een aantrekkelijke stad om te wonen.

De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Van karakteristieke jaren 30 woningen tot luxe appartementen en nieuwbouwwoningen. Bekende wijken zijn ’t Ginneken, Zandberg en Belcrum.

Een huis kopen in Breda

Wil jij graag je eerste huis kopen in Breda? Of wil je verhuizen naar een andere woning? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Breda aan het juiste adres. Onze adviseurs maken de mogelijkheden van een hypotheek in Breda graag voor jou inzichtelijk. Maak online een afspraak met onze adviseurs in Breda. We helpen je ook graag buiten kantoortijden.

FAQ Hypotheek Visie Breda

Kan ik een huis in Breda kopen?

Of je een huis kunt kopen in Breda hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie? En: wat kan ik bieden op een huis in Breda? Hypotheek Visie Breda helpt je graag bij het beantwoorden van al deze vragen. Maak een geheel vrijblijvende eerste afspraak (deze kan ook online plaatsvinden).

Kan ik online hypotheekadvies ontvangen in Breda?

Je kunt bij Hypotheek Visie Breda online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Dus ook wanneer het niet mogelijk is om naar onze vestiging te komen, kun je een afspraak maken voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving. Onze hypotheekadviseur helpt je vervolgens stap voor stap bij het voeren van het online gesprek.

Is het slim om mijn hypotheek over te sluiten?

De hypotheekrente staat op dit moment historisch laag. Ook wanneer je al een hypotheek hebt, kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee.Toch kan het slim zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Breda maakt het graag inzichtelijk voor je, zodat jij een slimme keuze kunt maken.

Hoe kan ik een hypotheek online aanvragen?

Je kunt online je hypotheek aanvragen door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Breda. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies. Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren over het aanvragen van je hypotheek. Wij brengen graag voor je in kaart wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Wat kan ik in deze tijd voor hypotheek krijgen?

Wat voor hypotheek je kunt krijgen, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en van verschillende andere factoren. Om de beste hypotheek voor jou te vinden, adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Breda vergelijken ruim 40 aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Je kunt eenvoudig een online afspraak maken voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Breda.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Je kunt de maximale hoogte van jouw hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Met de rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Wat gaat de hypotheekrente doen?

Wil je de hypotheekrente vergelijken en zien wat de hypotheekrente gaat doen? Voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes kun je onze op hypotheekrente vergelijkingspagina kijken. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken. Ook vertellen we je graag meer over de verwachtingen van de hypotheekrente. Wil je persoonlijk hypotheekadvies ontvangen? Maak dan een (online) afspraak met onze hypotheekadviseur. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur jouw persoonlijke situatie bespreken.

Maak een afspraak