Hypotheekadviseur Deventer

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Deventer? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Deventer aan het juiste adres. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 20:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 20:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 17:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 20:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 14:00
* Maandag, dinsdag- en donderdagavond op afspraak.

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Prima advies en tips ontvangen. Er werd goed de tijd genomen ons kundig te helpen.
Leoni
Onderhield goed het contact en hield ons op de hoogte van updates
Jeroen
Wij hebben meerdere gesprekken gevoerd met Kristian, waarbij hij ons advies heeft gegeven over de koop van onze huurwoning en vervolgens heeft hij ons begeleid bij de hypotheekaanvraag (vorm, inhoud, lengte, aanbieder) en het definitieve proces in werking gezet. Kristian is vriendelijk, stelt zich dienstverlenend op, luistert goed, heeft ruim voldoende kennis van zake en heeft onze vragen snel beantwoord als wij die hadden over het proces. De collegiale lijnen binnen het bedrijf zijn kort en ontspannen om de klant te alle tijden te woord te kunnen staan en vragen te kunnen beantwoorden. Bij afwezigheid van Kristian stond er een team van collega's klaar die de hoofdlijnen van de zaak in de gaten hielden en behandelden, vingen vragen op en beantwoordden deze ook. Dit hebben wij als prettig ervaren. Aan de telefoon en in gesprek wordt snel en correct ingeschat wat de wensen van de persoon in kwestie zijn, waardoor er snel overgeschakeld wordt om op persoonlijk niveau daarbij aan te sluiten en indien mogelijk daaraan tegemoet te kunnen komen. Ook andere documenten (koopovereenkomst, nota van afrekening van de notaris ed.,) zijn op hoofdlijnen gecheckt op onjuistheden.
G. van Duijnhoven

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Maak kennis met franchisenemer Stefano Schepers

Stefano Schepers is al een aantal jaar hypotheekadviseur bij Hypotheek Visie Deventer. Sinds 1 juli 2021 is hij franchisenemer.  Maak kennis met franchisenemer Stefano Schepers.

Hypotheek die bij je past

Heb je een huis gevonden in Deventer of heb je plannen om een huis te kopen? Voor een hypotheek ga je naar Hypotheek Visie Deventer. Onze hypotheekadviseurs gaan voor jou op zoek naar de beste hypotheek. Daarbij kijken we niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken we ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. De adviseur zoekt de hypotheek die het beste bij jouw wensen en mogelijkheden past. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Deventer. Maak nu een afspraak.

Wonen en leven in Deventer

Deventer, gelegen aan de rivier de IJssel, is een van de oudste steden van Nederland. Dat proef je als je door de stad heen loopt. In de stad is er voldoende te doen. Op de Brink, het centrale plein in de oude binnenstad, wemelt het van de terrasjes en andere horecagelegenheden. Deventer biedt ook een breed aanbod evenementen waarvan de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn de grootste zijn. Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een woning met een historische uitstraling in de binnenstad, een huis in een omgeving met een dorps karakter of juist een nieuwbouwwoning. In Deventer vind je het allemaal. Heb je plannen om een huis te kopen in Deventer? En ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Deventer. Een van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

Maak een afspraak >

 

FAQ Hypotheek Visie Deventer

Kan ik een huis in Deventer kopen?
Of je een huis kunt kopen in Deventer hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Deventer?
Je kunt bij Hypotheek Visie Deventer online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving."

Is het slim om mijn hypotheek over te sluiten?
De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een aanbieder met een lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het slim en voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit, betaal je iedere maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of het voor jou slim is om over te sluiten en of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Deventer maakt het graag inzichtelijk voor jou.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in deze tijd?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie Deventer ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.