Hypotheekadviseur Diemen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Diemen die jou een passend hypotheekadvies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Diemen aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Hypotheek Visie Diemen is normaal gesproken gevestigd aan het Diemerplein 10. Onze afspraken vinden tijdelijk plaats aan Piet Mondriaansingel 287.

Onze adviseurs in Amsterdam-Noord en Amsterdam Nieuw-West staan ook voor je klaar!

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 17:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 17:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 17:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 10:00 - 16:00
* op ma tm vr vanaf 17.30 uur op afspraak geopend

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Wij zijn Sander Volger en zijn team van Hypotheekvisie zeer erkentelijk voor hun advies en begeleiding. Wij als nono's op huizenjacht hebben toch met behulp van Sander zijn team een geweldig mooie huis kunnen kopen. Het hele traject hebben we als zeer prettig ervaren. Alle opties worden besproken en uitgelegd, zodat je toch een wel overwogen beslissing kunt nemen. Dank jewel!
Roy
We kregen een zeer geduldig en analytische uitleg omtrent hypotheekverstrekker en hypotheeksoort. Meerdere bezoeken waren geen enkel probleem en de koffie is uitstekend.
cafe Maarten
De begeleiding was buitengewoon goed. Er werd mij veel uitgelegd en ik mocht altijd bellen of komen voor nog meer nadere uitleg. Ook werd er geaccepteerd dat ik digitaal niet veel kan..
Dorothy Hollander

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Diemen.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Daarom is een goed hypotheekadvies belangrijk. Hypotheek Visie Diemen staat graag voor je klaar. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Wonen en leven in Diemen

Genieten van de rust en ruimte van een dorp én wanneer je dat wilt snel het levendige Amsterdam opzoeken. Als je in Diemen woont kan dat. Diemen grenst direct aan onze hoofdstad. Met de fiets en tram ben je zo in het centrum van Amsterdam. Is er in Diemen dan niets te beleven? Zeker wel. Je vindt er een mooi overdekt winkelcentrum en gezellige horeca, diverse sportverenigingen en voldoende cultuur. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd. Het Diemer Festijn en het Loswal festival hebben inmiddels al naam gemaakt.

Houd je van natuur? Ook dan kun je je hart ophalen. Heerlijk wandelen en fietsen in het Diemerbos of een bezoek brengen aan natuurpark De Omloop. Kortom, Diemen heeft genoeg te bieden.

Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Er is een ruim aanbod bestaande koopwoningen. Ook vind je er diverse nieuwbouwprojecten.

De huizenmarkt in Diemen

Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Er is een ruim aanbod bestaande koopwoningen. Een bekende wijk is Holland Park. In 2015 is begonnen met de ontwikkeling van deze woonwijk. Kenmerkend zijn de woning aan de grachten en fraai aangelegde binnentuinen. Ook zijn er diverse nieuwbouwprojecten zoals Park Valley. Bij het kopen van een nieuwebouwoning komt vaak meer bij kijken op het gebied van financiering dan bij het kopen van een bestaande woning. Onze hypotheekadviseurs vertellen je graag meer over het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwproject. 

Wil je graag een huis kopen in Diemen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Diemen voor onafhankelijk financieel advies. Zo weet je precies wat je mogelijkheden zijn. Dit maakt de zoektocht naar een woning een stuk makkelijker.

 

FAQ Hypotheek Visie Diemen

Kan ik een huis kopen in Diemen?
Of je een huis kunt kopen in Diemen hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je maximaal kunt lenen. Maar ook welke hypotheek past bij je persoonlijke situatie. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Diemen brengen graag je mogelijkheden in kaart. Maak een vrijblijvende afspraak.

Welke hypotheek kan ik krijgen?
Welke hypotheek je kunt krijgen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden. De adviseurs van Hypotheek Visie Diemen helpen je graag bij het vinden van een passende hypotheek. Plan een eerste vrijblijvende afspraak met ons in.

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Diemen?
Je kunt bij Hypotheek Visie Diemen online hypotheekadvies krijgen. Via de webcam op je laptop, tablet of telefoon krijg je een persoonlijk adviesgesprek gericht op jouw situatie. Wanneer je niet in de mogelijkheid bent om naar de vestiging te komen, kun je altijd een afspraak maken voor online hypotheekadvies.

Wat is mijn maximale hypotheek die ik kan krijgen?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool op de site. Je krijgt een indicatie van hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Bij het bepalen van je maximale hypotheek spelen echter meerdere factoren een rol. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie, is het verstandig om een afspraak te maken voor (online) hypotheekadvies.

Is het mogelijk om online een hypotheek af te sluiten?
Bij Hypotheek Visie Diemen is het mogelijk om eenvoudig online een hypotheek af te sluiten. Je kunt via de website een afspraak maken en vervolgens ga je samen met onze hypotheekadviseur, via de webcam, jouw persoonlijke situatie bespreken. We vergelijken bij Hypotheek Visie Diemen ruim 40 geldverstrekkers om voor jou een passende hypotheek te vinden. Is de juiste hypotheek gevonden en gekozen, dan gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten.

Hoe hoog staat de hypotheekrente?
Op onze pagina hypotheekrente vergelijken vind je de actuele hypotheekrentes van vrijwel alle geldverstrekkers en banken in Nederland. Selecteer eenvoudig de hypotheekvorm en geldverstrekkers die je wilt vergelijken. Voor persoonlijk (online) hypotheekadvies, dan adviseren wij jou een afspraak te maken. 

Maak een afspraak >