Hypotheekadviseur Ede

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Ede? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie Ede terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. We houden rekening met de coronamaatregelen en bieden telefonisch of via online webcam advies aan. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. Ook kunnen we advies bij je aan huis verzorgen. 

 

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 21:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 21:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00
* Op zaterdag afspraak in overleg.

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
We zijn enorm goed geholpen. Wij zijn starters op de woningmarkt en hadden met veel zaken dus nog niet eerder te maken gehad. Dit zorgde voor veel vragen van onze kant die de hypotheekadviseur altijd erg snel en uitgebreid heeft beantwoord. Wij kunnen Hypotheekvisie aan iedereen aanraden en zouden in de toekomst zeker weer gebruik maken van de diensten van Hypotheekvisie!
Suzanne
Edwin heeft ons uitstekend geholpen bij de aanvraag van onze hypotheek. Hij heeft alles zeer duidelijk uitgelegd en werkt zeer accuraat. Een aanrader!
ML
Vriendelijk, (bijna) altijd bereikbaar en goede service. Al onze vragen werden beantwoord en er werd goed meegedacht.
Joris

Onze medewerkers

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Wonen en leven in Ede

Ede is officieel een dorp, het heeft nooit stadsrechten gekregen. Toch wordt het wel als een stad gezien. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Ede heeft voldoende stadse voorzieningen. Naast leuke winkels en een klein uitgaansgebied vind je er een bioscoop, theater en ziekenhuis. Gelegen dichtbij de A2 en met 2 stations is Ede goed te bereiken. Wie naar de Randstad wil, heeft dus een prima verbinding.
Ede speelde een belangrijke rol tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens operatie Market Garden in september 1944 landden en meer dan 2000 parachutisten op de Ginkelse Heide bij Ede. Elk jaar wordt dit herdacht.

Ede staat vooral bekend om de rust en de ruimte. Dit komt door de prachtige ligging. De natuur is dichtbij. De Veluwe is een van de bekendste natuurgebieden die Nederland rijk is. En vanuit Ede ben je hier zo. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden in het mooie landschap dat wordt afgewisseld door bos, heidevelden en zandverstuivingen.

Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Woon je liever in een karakteristieke woning bij het centrum of ga je voor een rijtjeswoning in een kindvriendelijke buurt? Ook een woning vlakbij de natuur of een nieuwbouwhuis op het voormalige Enka terrein behoort tot de mogelijkheden. Ede biedt voor elke woonwens wat wils.
Waar je ook een huis wilt kopen, Hypotheek Visie Ede helpt je graag. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Ede voor financieel advies.

Maak een afspraak >