Hypotheekadviseur Ede

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Ede? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie Ede terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. We houden rekening met de coronamaatregelen en bieden telefonisch of via online webcam advies aan. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. Ook kunnen we advies bij je aan huis verzorgen. 

 

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 21:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 21:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00
* Op zaterdag afspraak in overleg.

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Toen wij ons gingen orienteren om een huis te gaan kopen hebben we meerdere advies gesprekken gehad en toen zijn we als laatste bij Edwin geweest en dit was meteen een heel fijn en vertouwd gesprek. Er is meteen goed advies gegeven en zo is ons 1e bod op het huis dat we graag wilde geaccepteerd. Toen hebben we er meteen voor gekozen om alles bij Edwin van hypotheekvisie te regelen. Alles is heel fijn en snel afgehandeld en we hebben dit heel prettig ervaren.
Ilse
Prima geholpen alles is netjes uitgezocht en op tijd het is een aanbeveling waard!!
BJ
de gestelde vragen en onderwerpen zijn goed toegelicht en besproken.
Alex

Onze medewerkers

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Wonen en leven in Ede

Ede is officieel een dorp, het heeft nooit stadsrechten gekregen. Toch wordt het wel als een stad gezien. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Ede heeft voldoende stadse voorzieningen. Naast leuke winkels en een klein uitgaansgebied vind je er een bioscoop, theater en ziekenhuis. Gelegen dichtbij de A2 en met 2 stations is Ede goed te bereiken. Wie naar de Randstad wil, heeft dus een prima verbinding.
Ede speelde een belangrijke rol tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens operatie Market Garden in september 1944 landden en meer dan 2000 parachutisten op de Ginkelse Heide bij Ede. Elk jaar wordt dit herdacht.

Ede staat vooral bekend om de rust en de ruimte. Dit komt door de prachtige ligging. De natuur is dichtbij. De Veluwe is een van de bekendste natuurgebieden die Nederland rijk is. En vanuit Ede ben je hier zo. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden in het mooie landschap dat wordt afgewisseld door bos, heidevelden en zandverstuivingen.

Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Woon je liever in een karakteristieke woning bij het centrum of ga je voor een rijtjeswoning in een kindvriendelijke buurt? Ook een woning vlakbij de natuur of een nieuwbouwhuis op het voormalige Enka terrein behoort tot de mogelijkheden. Ede biedt voor elke woonwens wat wils.
Waar je ook een huis wilt kopen, Hypotheek Visie Ede helpt je graag. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Ede voor financieel advies.

Maak een afspraak >