Hypotheekadviseur Veenendaal

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Veenendaal, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Veenendaal aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Veenendaal staat graag voor je klaar. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 21:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:30
  • Woensdag
  • 09:00 - 21:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 21:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:30
* dinsdagavond, en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Voor een verbouwing wilde wij een tweede hypotheek afsluiten. Het bleek voordeliger om de hypotheek over te sluiten en dat ging niet zomaar. Onze huidige hypotheekverstrekker was niet erg behulpzaam en onze hypotheekadviseur heeft er alles aangedaan om het voor ons allemaal soepel en zonder zorgen te laten verlopen. Top. Heel erg prettig vind ik dat er niet alleen gekeken wordt naar de hypotheek, maar naar de hele financiële planning, zodat je ook weet of je de hypotheeklasten nog steeds kunt betalen als er iets met je gebeurt en wat er gebeurt als je met pensioen gaat. Als dat nodig is, regelen zij zelfs extra verzekeringen zodat je helemaal onbezorgd kunt wonen. Voor een goed en eerlijk advies kun je hier zeker terecht.
Valkenburg
Dit is het derde huis en dus derde hypotheek in ongeveer tien jaar tijd die ik via de adviseur geregeld heb en altijd super correct en netjes geholpen.
Marc
Heb het proces bij de aankoop van mijn woning en de begeleiding naar de juiste hypotheek als prettig ervaren.
TLH

Wonen en leven in Veenendaal

Centraal in Nederland, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse vallei ligt Veenendaal. Mede dankzij deze ligging is het dorp, want Veenendaal heeft nooit stadsrechten ontvangen, een aantrekkelijke plek om te wonen. Ondanks het dorpse karakter heeft Veenendaal veel stadse faciliteiten. Een groot winkelhart, horeca en een groot sport- en verenigingsleven. Het dorp biedt voor elke woonwens wat wils. Bestaande woningen in een kindvriendelijke wijk, maar ook verschillende nieuwbouwprojecten als het Stationskwartier, Veenendaal-Oost en De Veense Poort. Er worden woningen in verschillende stijlen gebouwd. Ook is het mogelijk om op een kavel zelf te bouwen.
Wil je graag wonen in Veenendaal? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Veenendaal voor financieel advies.

Maak een afspraak >

Onze medewerkers

Martin van de Bunt
Franchisenemer, Financieel adviseur
Marco Bosman
Financieel Adviseur
Gerda van de Bunt
Managementassistente
Christa van de Kleut-Beukhof
Managementassistente