Hypotheekadviseur Eindhoven

Wil je je eerste huis kopen? Verhuizen of lagere maandlasten? De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Eindhoven geven je graag advies en helpen je bij het afsluiten van een passende hypotheek. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. Onze adviseur in Veldhoven staat ook voor je klaar!

Bij Hypotheek Visie Eindhoven kun je bij jouw bezoek altijd gratis parkeren. Via de slagboom aan de linkerzijde van ons kantoor kom je op onze eigen parkeerplaats.

Openingstijden

 • Maandag
 • 08:15 - 20:00
 • Dinsdag
 • 08:15 - 20:00
 • Woensdag
 • 08:15 - 20:00
 • Donderdag
 • 08:15 - 20:00
 • Vrijdag
 • 08:15 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 16:00
* Buiten kantooruren en op zondag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Lukas dacht erg met ons mee, ook omdat we net wat anders wilden dan anderen. Wij wilden de hypotheek graag opsplitsen in meerdere delen, en een deel zelf bekostigen met verkoop van aandelen. Lukas dacht goed met ons mee, en adviseerde wat verstandig was. Gaande weg de tijd veranderde de markt enorm waardoor we meerdere keren van plan veranderd zijn, en iedere keer ging Lukas zonder problemen hierin mee. De afhandeling van de aanvraag ging zonder problemen, we werden goed begeleid met het regelen van de benodigde documenten.
Sander
Voor de 2e keer een hypotheek bij Hypotheekvisie in Eindhoven afgesloten. Enorm goed geholpen door Lukas en Jacqueline, zij ontzorgen je echt. Sterke punten: goed meedenken en snelheid en handelen!
Bas
Persoonlijk, snelle service en gaan voor het beste.
J

Expat and buying a house in the Netherlands 

Are you an expat? And do you want to buy a house in Eindhoven or somewhere else in the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. Read more about buying a house in the Netherlands >

Maak kennis met franchisenemer Gudie Kusters

Gudie Kusters runt samen met compagnon Lukas Erens een Hypotheek Visie vestiging in Eindhoven. Een team van 11 medewerkers voorziet klanten iedere dag van gedegen hypotheekadvies. Maak kennis met franchisenemer Gudie Kusters.

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Een hypotheek in Eindhoven die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd over het afsluiten van een hypotheek. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Eindhoven.
Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wonen en leven in Eindhoven

Eindhoven bruist! En niet alleen op het gebied van technologie en design. De lichtstad heeft nog veel meer te bieden. Een breed winkelaanbod, leuke restaurants, gezellige kroegjes en terrasjes. Wie houdt van kunst en cultuur kan ook zijn of haar hart ophalen in Eindhoven. In de stad worden veel leuke festivals en evenementen georganiseerd zoals Glow en Dutch Design Week.

Wie wil wonen in Eindhoven kan kiezen uit 7 verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter: Centrum, Woensel-Noord en Woensel-Zuid, Stratum, Tongelre, Strijp en Gestel. Of je nu gaat voor de energieke binnenstad of voor een wijk dichtbij het groen. In Eindhoven vind je het allemaal.

Wil jij graag een huis kopen in Eindhoven? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk hypotheekadvies ben je bij de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Eindhoven aan het juiste adres. 

Maak een afspraak

FAQ Hypotheek Visie Eindhoven 

Kan ik een huis in Eindhoven kopen?
Of je een huis kunt kopen in Eindhoven hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Eindhoven?
Je kunt bij ons online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail waarmee je kunt inloggen.

Hoeveel bespaar ik met het oversluiten van mijn hypotheek?
Vanwege de historisch lage rente kan je veel besparen door je hypotheek over te sluiten. Hoeveel je kunt besparen is onder andere afhankelijk van het type hypotheek, de hypotheekverstrekker en de duur van je rentecontract. Onze hypotheekadviseurs berekenen graag hoeveel jij kunt besparen met het oversluiten van je hypotheek.

Kan ik de overwaarde van mijn huis gebruiken voor een verbouwing?
Het is mogelijk om de overwaarde van je woning te gebruiken voor een verbouwing, ook als je jouw huis nog niet wilt verkopen. Wanneer de geschatte waarde van je huis hoger is dan de huidige hypotheek, dan kan je die overwaarde vrij maken door ofwel je hypotheek te verhogen of door een tweede hypotheek af te sluiten. Meer weten of een advies op maat ontvangen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in deze tijd?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken.

Heeft de verduurzaming van mijn woning invloed op mijn hypotheek?
Wanneer je jouw woning wilt verduurzamen, kan dat van invloed zijn op je hypotheek. Voor energiebesparende maatregelen kan je namelijk tot maximaal 106% van de waarde van je woning lenen. De besparing zal je vervolgens op je energierekening terugzien. Wil je weten welke energiebesparende maatregelen hieronder vallen en of je hiermee kunt besparen? Onze hypotheekadviseurs helpen je graag!