Hypotheekadviseur Eindhoven

Wil je je eerste huis kopen? Verhuizen of lagere maandlasten? De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Eindhoven geven je graag advies en helpen je bij het afsluiten van een passende hypotheek. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Eindhoven voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Bij hypotheek Visie Eindhoven kun je bij jouw bezoek altijd gratis parkeren. Via de slagboom aan de linkerzijde van ons kantoor kom je op onze eigen parkeerplaats.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd over het afsluiten van een hypotheek. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een met Hypotheek Visie Eindhoven. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Openingstijden

 • Maandag
 • 08:15 - 20:00
 • Dinsdag
 • 08:15 - 20:00
 • Woensdag
 • 08:15 - 20:00
 • Donderdag
 • 08:15 - 20:00
 • Vrijdag
 • 08:15 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 16:00
* Buiten kantooruren en op zondag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
We zijn top geholpen met alles. Geeft ons goed advies en wordt keurig geregeld allemaal.
Felicita
De hypotheekadviseur is heel professioneel, maar is ook toegankelijk en denkt met je mee. Hij heeft het beste met je voor en komt zijn afspraken na. Zijn assistente staat altijd voor je klaar en legt alles goed uit.
SN
Dit was de 2e keer dat we een hypotheek zouden gaan afsluiten via Hypotheekvisie. Al jaren worden we goed geadviseerd en geholpen door ze. Beide gesprekken hebben plaatsgevonden met de adviseur. Hij geeft ons een goed gevoel met het maken van de goede keuzes. Wij vinden hypotheekvisie eindhoven een zeer betrokken organisatie
Jos

Wonen en leven in Eindhoven

Eindhoven bruist! En niet alleen op het gebied van technologie en design. De lichtstad heeft nog veel meer te bieden. Een breed winkelaanbod, leuke restaurants, gezellige kroegjes en terrasjes. Wie houdt van kunst en cultuur kan ook zijn of haar hart ophalen in Eindhoven. In de stad worden veel leuke festivals en evenementen georganiseerd zoals Glow en Dutch Design Week. Wie wil wonen in Eindhoven kan kiezen uit 7 verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter: Centrum, Woensel-Noord en Woensel-Zuid, Stratum, Tongelre, Strijp en Gestel. Of je nu gaat voor de energieke binnenstad of voor een wijk dichtbij het groen. In Eindhoven vind je het allemaal.Wil jij graag een huis kopen in Eindhoven? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Eindhoven aan het juiste adres. 

Expat and buying a house in the Netherlands 

Are you an expat? And do you want to buy a house in Eindhoven or somewhere else in the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. Read more about buying a house in the Netherlands >

Maak kennis met franchisenemer Gudie Kusters

Gudie Kusters runt samen met compagnon Lukas Erens een Hypotheek Visie vestiging in Eindhoven. Een team van 11 medewerkers voorziet klanten iedere dag van gedegen hypotheekadvies. Maak kennis met franchisenemer Gudie Kusters.

Perssonlijk advies?

Maak een afspraak >

Onze medewerkers

Gudie Kusters
Franchisenemer, Financieel Adviseur
Lukas Erens
Franchisenemer, Financieel Adviseur
Huub Goosen
Financieel Adviseur
Dennis van den Oord
Financieel Adviseur
Niels van Gemert
Assurantie- en Kredietadviseur
Sanne Krouwels
Senior Managementassistente
Monique Erkelens
Administratief Medewerkster
Dorothé Evers
Administratief Medewerkster
Jessica Kooijman
Managementassistente
Jacqueline Uiterwijk
Managementassistente
Priscilla den Ouden
Administratief Medewerkster