Hypotheekadviseur Eindhoven

Wil je je eerste huis kopen? Verhuizen of lagere maandlasten? De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Eindhoven geven je graag advies en helpen je bij het afsluiten van een passende hypotheek. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Eindhoven voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis. Onze adviseur in Veldhoven staat ook voor je klaar!

Bij Hypotheek Visie Eindhoven kun je bij jouw bezoek altijd gratis parkeren. Via de slagboom aan de linkerzijde van ons kantoor kom je op onze eigen parkeerplaats.

Openingstijden

 • Maandag
 • 08:15 - 20:00
 • Dinsdag
 • 08:15 - 20:00
 • Woensdag
 • 08:15 - 20:00
 • Donderdag
 • 08:15 - 20:00
 • Vrijdag
 • 08:15 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 16:00
* Buiten kantooruren en op zondag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
We kwamen toevallig in gesprek met Niels betreft het oversluiten van onze Hypotheek. Toen is het balletje gaan rollen. Ze deden vrijblijvend een voorstel om de voordelen op een rij te zetten. Voor ons betekenden dit al snel een voordeel van enkele honderden Euro's per maand. Daarna zijn we het traject ingegaan waar we heel goed zijn geholpen door Sanne. Elke nieuwe informatie werd ook meteen met ons doorgesproken. Ondanks dat er bij ons nog wat haken en ogen aan vast zaten hebben we dit samen met haar geweldig opgelost. Hiervoor onze dank en raden dan mensen ook aan als ze een nieuwe hypotheek willen of over willen sluiten eens een oriënterend gesprek aan te gaan bij Hypotheek visie.
Marty en Dorinne
Voor de derde keer bij Hypotheek Visie geweest voor een advies gesprek. Eerst met beide dochters en nu voor onszelf. Fijin is de tijd die voor je specifieke situatie wordt genomen en ook de verdere begeleiding van het hypotheek traject. En ook de andere dingen waar je niet zo direct aan denkt zoals arbeidsongeschiktheid, pensioenen, levensverzekering etc. Ik wil hierbij ook Jacqueline Uiterwijk bedanken voor de goede opvolging van het traject, de correcte E-mails en het op tijd attenderen op benodigde documenten. We komen zeker nog een keer terug met onze tweede dochter !! Hypotheek Visie Eindhoven is echt een Top club !!!!!
anoniem
In 2010 zijn we als starter op de koopwoningmarkt in contact gekomen met Gudie en Hypotheekvisie. Hij heeft ons destijds uitstekend geholpen, niet alleen zorgvuldig maar vooral ook geduldig! In de jaren daarop werden we op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief en werd er tussentijds af en toe contact opgenomen wanneer er zich mogelijkheden voordeden waar we eventueel baat bij konden hebben. Zo ook voor een gesprek in eerste instantie m.b.t. rentemiddeling van onze huidige hypotheek, wat vervolgens aanleiding was om ook na te denken over verhuismogelijkheden. Nu we een aantal maanden geleden hebben besloten om daadwerkelijk te verhuizen was het voor ons dan ook vanzelfsprekend om eerst samen met Gudie naar de financiële mogelijkheden te kijken. Inmiddels zitten we ver in het proces en hebben we na zorgvuldige voorbereiding door Gudie en de strakke regie van Kelly binnen slechts twee weken een akkoord gekregen op onze nieuwe financiering. We kijken uit naar de overdrachtsdatum!
Christian

Expat and buying a house in the Netherlands 

Are you an expat? And do you want to buy a house in Eindhoven or somewhere else in the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. Read more about buying a house in the Netherlands >

Maak kennis met franchisenemer Gudie Kusters

Gudie Kusters runt samen met compagnon Lukas Erens een Hypotheek Visie vestiging in Eindhoven. Een team van 11 medewerkers voorziet klanten iedere dag van gedegen hypotheekadvies. Maak kennis met franchisenemer Gudie Kusters.

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Een hypotheek in Eindhoven die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd over het afsluiten van een hypotheek. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Eindhoven.
Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Eindhoven

Eindhoven bruist! En niet alleen op het gebied van technologie en design. De lichtstad heeft nog veel meer te bieden. Een breed winkelaanbod, leuke restaurants, gezellige kroegjes en terrasjes. Wie houdt van kunst en cultuur kan ook zijn of haar hart ophalen in Eindhoven. In de stad worden veel leuke festivals en evenementen georganiseerd zoals Glow en Dutch Design Week.

Wie wil wonen in Eindhoven kan kiezen uit 7 verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter: Centrum, Woensel-Noord en Woensel-Zuid, Stratum, Tongelre, Strijp en Gestel. Of je nu gaat voor de energieke binnenstad of voor een wijk dichtbij het groen. In Eindhoven vind je het allemaal.

Wil jij graag een huis kopen in Eindhoven? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk hypotheekadvies ben je bij de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Eindhoven aan het juiste adres. 

Persoonlijk advies?

Maak een afspraak >