Hypotheekadviseur Emmen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Emmen, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Emmen aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van je eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Online hypotheekadvies via webcam 

Bij onze vestiging in Emmen is het ook mogelijk het online hypotheekadvies via webcam vanuit thuis te voeren. Het gemak van online advies via de webcam:
- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt.
- Een persoonlijk hypotheekgesprek gericht op jouw situatie.
- Door middel van je persoonlijke online omgeving overzicht in jouw documenten.

Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij onze vestiging in Emmen via de webcam. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 17:00
* 's avonds en op zaterdag op afspraak

Een hypotheek die bij je past

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Emmen helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. 

Uitleg online advies via webcam

Wonen en leven in Emmen

Emmen is een stad gelegen in een groene omgeving. De stad ligt aan de voet van de Drentse Hondsrug. De Hondsrug is het enige geopark van Nederland. Dit houdt in dat het een landschap is van wereldniveau met unieke aardkundige, culturele, historische en ecologische waarden. Wie van wandelen en fietsen houdt, kan zijn of haar hart ophalen in het natuurgebied Bargerveen. Zoek je vertier dan biedt de stad dat ook: winkelen, horeca en Wildlands Adverture Zoo. Op het gebied van wonen biedt de regio Emmen een veelzijdig aanbod. Karakteristiek wonen in Emmermeer of wonen in veendorpen als Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam of Emmer-Compascuum. Wie liever woont in een gebied met voldoende recreatiemogelijkheden, kan kiezen voor de woonwijken Rietlanden, ParcSandur of Delftlanden.
Wil je graag in Emmen wonen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Emmen voor financieel advies.

Onze medewerkers

Remko Klein
Remko Klein
Franchisenemer, Financieel Adviseur
Chris Blommaert
Chris Blommaert
Managementassistente