Hypotheekadviseur Emmen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Emmen, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Emmen aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van je eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 17:00
* 's avonds en op zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
De adviseur had een prettige manier van advies geven, nam alle tijd voor ons. We konden alle vragen of onduidelijkheden bij hem neerleggen en hij dacht heel erg met ons mee.
JJ
Maurice heeft echt het verschil gemaakt. Ik ben zelf tamelijk behoudend en woon al 30 jaar op deze plek. Dus dan is de woningmarkt ineens weer iets heel nieuws om te verkennen en ontdekken. Doordat Maurice vertrouwen wekte, duidelijk was in zijn uitleg en vooral ook enthousiast, heb ik de stap durven zetten om een bod uit te brengen en de koop rond te maken zonder dat ik op dat moment vanwege feestdagen ruggespraak met iemand kon houden. Ik ben hem voor altijd dankbaar: door hem hebben we op tijd de stap gezet en kunnen we nu vol vertrouwen de toekomst tegemoetzien.
G.
Hypotheek werd goed en vlot geregeld door deze adviseur. Duidelijke uitleg en een lekkere kop koffie erbij.
HVWC

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Hypotheek Visie Emmen helpt je graag bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden.

Een hypotheek die bij je past

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Emmen helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

 

FAQ Hypotheek Visie Emmen

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Emmen?
Je kunt bij Hypotheek Visie Emmen online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Je kunt online je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Emmen. Je hypotheek oversluiten betekent dat je met je hypotheek overstapt van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Emmen is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Kan ik een hypotheek afsluiten?
Voor ZZP’ers en zelfstandigen zijn er zeker mogelijkheden. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar ondernemen. Geldverstrekkers zijn wel op zoek naar zekerheid. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Emmen. Samen kijken we dan naar jouw financiële plaatje en de optie op je kansen op een hypotheek te vergroten.

Wonen en leven in Emmen

Emmen is een stad gelegen in een groene omgeving. De stad ligt aan de voet van de Drentse Hondsrug. De Hondsrug is het enige geopark van Nederland. Dit houdt in dat het een landschap is van wereldniveau met unieke aardkundige, culturele, historische en ecologische waarden. Wie van wandelen en fietsen houdt, kan zijn of haar hart ophalen in het natuurgebied Bargerveen. Zoek je vertier dan biedt de stad dat ook: winkelen, horeca en Wildlands Adverture Zoo. Op het gebied van wonen biedt de regio Emmen een veelzijdig aanbod. Karakteristiek wonen in Emmermeer of wonen in veendorpen als Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam of Emmer-Compascuum. Wie liever woont in een gebied met voldoende recreatiemogelijkheden, kan kiezen voor de woonwijken Rietlanden, ParcSandur of Delftlanden.

Wil je graag in Emmen wonen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Emmen voor financieel advies.

Maak een afspraak >