Hypotheek Visie Heerlen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Heerlen, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Hypotheek Visie Heerlen staat graag voor je klaar als het gaat om het kopen van je eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Gratis parkeren 
Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig. Meld het ons even als je hier gebruik van wilt maken.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 17:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 17:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 17:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 17:00
* 's avonds en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Heeft alles in orde. Kijkt samen met je mee wat mogelijk is.
I.C
Wij kwamen voor een dubbeladvies. Wij wilden onze huidige woning verkopen aan onze zoon en zelf een levensloopbestendige woning aankopen. Voor onze zoon is het een eerste koopwoning. Daniël heeft steeds alles heel helder uitgelegd. Hij is een vriendelijke, duidelijke man die snel denkt maar ook snel handelt! Wij vonden het alle drie een prettig contact.
RuCo
Wij zijn uitstekend bijgestaan en geadviseerd bij het kopen van onze eerste woning. De heer Dizy heeft ons niet alleen goed ingelicht over de inhoud, maar ook volledig inzicht gegeven in het proces. Daarnaast hadden wij bepaalde persoonlijke wensen, waar de heer Dizy veel aandacht voor heeft gehad. Met name dat laatste vonden wij erg fijn. Dat heeft ons gedurende het gehele proces een veilig gevoel gegeven. De heer Dizy heeft ons vertrouwen enorm gewonnen. Een echte aanbeveling!
A.K.

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Maak kennis met franchisenemer Raymond Pascaud

Na een hele tijd in de randstad te hebben gewoond, keerde Raymond Pascaud terug naar zijn geboortestad Geleen om zijn carrière als Financieel Adviseur voort te zetten. Hij startte als hypotheekadviseur bij Hypotheek Visie Maastricht en nam later Hypotheek Visie Sittard over als franchisenemer. Maak kennis met franchisenemer Raymond Pascaud.

 

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Heerlen maakt het graag inzichtelijk voor je.

Hypotheekadvies op maat

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak voor een hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Sittard. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Nu en in de toekomst.

Wonen en leven in Heerlen

Heerlen is prachtig gelegen in het mooie Limburgse Heuvelland. Het is de centrumgemeente van Parkstad; een bestuurlijke samenwerking tussen de plaatsen Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Beekdaelen, Simpelveld en Voerendaal. De stad biedt volop vertier, leuke evenementen en diverse bezienswaardigheden. Heerelen heeft de grootste woonboulevard van Nederland, een autoboulevard en je kunt er heerlijk shoppen in de binnenstad of in een van de twee overdekte winkelcentra. Wil je even weg van de drukte dan kun je fijn wandelen in het natuurgebied Brunssummerheide. Heerlen heeft haar inwoners dus veel te bieden.

De stad is onderverdeeld in de stadsdelen Heerlerheide, Hoensbroek, Heerlen-stad en Heerlerbaan. Elk stadsdeel heeft zijn eigen karakter. Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Een jaren 30 woning of liever een nieuwbouwhuis? Of woon je graag in een appartement. In Heerlen vind je het allemaal. Wil jij graag een huis kopen in Heerlen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

Maak een afspraak>

 

FAQ Hypotheek Visie Heerlen

Hoe kan ik online een hypotheek afsluiten?
Je kunt eenvoudig online een hypotheek afsluiten bij Hypotheek Visie Heerlen door een afspraak te maken via onze website. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur via online webcam advies jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden bespreken. Wij vergelijken ruim 40 aanbieders om voor jou een passende hypotheek te vinden. Wanneer er een passende hypotheek is gevonden en gekozen, gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Wil je de hypotheekrente vergelijken? Ga voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes van verschillende aanbieders naar onze vergelijkingspagina. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Heerlen is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Kan ik een hypotheek afsluiten?
Voor ZZP’ers en zelfstandigen zijn er zeker mogelijkheden. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar ondernemen. Geldverstrekkers zijn wel op zoek naar zekerheid. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Heerlen. Samen kijken we dan naar jouw financiële plaatje en de optie op je kansen op een hypotheek te vergroten.