Hypotheekadviseur Lelystad

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Lelystad? Dan ben je bij Hypotheek Visie Lelystad met ervaren hypotheekadviseurs aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het kopen van je eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Lelystad helpen je graag bij het vinden van een passende hypotheek. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 15:00
* in avonduren op dinsdag en woensdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Zeer deskundige man die zowel vanuit eigen inzicht, kennis en ervaring als vanuit objectief punt adviseert maar zich volledig bekommerd en inzet om het belang van ons als klant! Wij zijn voor zover mogelijk volledig ontzielt en zullen in een potentiële toekomst gebruik blijven maken van hypotheek visie en specifiek Ruud zijn diensten!
FamilyZ
Vriendelijk, als ik een vraag had kon ik altijd even binnenkomen of kreeg ik snel antwoord. Duidelijk advies gekregen.
ST
Uitstekend geholpen, duidelijke uitleg in begrijpelijke taal
A.R.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Wil je weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Maak een afspraak >

Wonen en leven in Lelystad

Lelystad. Hoofdstad van Flevoland. Stad van Bataviastad. Maar Lelystad is meer dan dat. Een stad met ruimte en toch een stedelijk karakter. Dat maakt Lelystad een fijne plek om te wonen. Dit komt ook mede door de ligging. Je bent toch zo in Amsterdam of Utrecht. Maar Lelystad zelf biedt ook genoeg vertier. De stad kent verschillende winkelcentra zoals het Stadhart, Lelycentre en niet te vergeten Bataviastad. Je kunt er goed lunchen of dineren in het centrum of aan het water. En op woonboulevard Palazzo vind je de laatste woontrends.

Wie houdt van wandelen door het groen of langs het water kan in Lelystad zijn of haar hart ophalen. Vogels spotten op de Marker Wadden, bijzondere dieren bekijken in een natuurlijke omgeving in Natuurpark Lelystad of de Oostvaarderplassen ontdekken.

Wil jij graag een huis kopen in Lelystad? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken?
Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Lelystad.

Afspraak maken

 

FAQ Hypotheek Visie Lelystad 

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Lelystad?
Je kunt bij Hypotheek Visie Lelystad online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Wil je de hypotheekrente vergelijken? Ga voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes van verschillende aanbieders naar onze vergelijkingspagina. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Lelystad is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.