Hypotheekadviseur Oosterhout

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Oosterhout die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies? Hypotheek Visie Oosterhout helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Oosterhout voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:00
 • Zaterdag
 • 09.00 - 17.00
* 's avonds en op zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Wij zijn ontzettend deskundig geadviseerd door de adviseur. Zelf willen wij altijd alles van de hoed en de rand weten. (nemen niet zomaar iets aan) en stellen ontzettend veel vragen. Hebben zeer regelmatig contact gezocht en de adviseur heeft altijd tijd gemaakt om onze vele vragen te beantwoorden. Ook een collega was zeer snel en kundig met haar antwoorden. Wij hebben het idee dat er heel goed naar onze persoonlijke situatie is gekeken en daarom voelde het advies ook heel goed. Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze hypotheek via Hypotheek Visie Oosterhout te laten lopen.
Barbara de Wit
We zijn erg goed geadviseerd door de adviseur. Prettige En zeer vriendelijke man met veel kennis van zaken. Op een open en duidelijke wijze licht de adviseur alle keuzes met betrekking tot de aankoop van onze woning toe. Flexibele instelling en bereid om mee te denken met specifieke wensen.
Arthur
Vakkundig, duidelijk en goed voorbereid. Het was een aangenaam gesprek waarin de communicatie natuurlijk verliep. Dit voelt gewoon goed aan, de prijs is degelijk, de kwaliteit is super!
Otto

Beveel ons aan bij een bekende en ontvang een cadeaubon!

 

Ben je tevreden over ons? Wij helpen ook graag jouw vrienden en familie. Stuur een bekende naar ons door en ontvang een leuke beloning. Je kunt kiezen uit een dinerbon (twv 100 euro) in te leveren bij een restaurant naar keuze of een dagje weg bon (twv 100 euro) voor een uitje naar een pretpark of de dierentuin. 

Wat moet je doen?
Geef de contactgegevens van een bekende door die op zoek is naar een goed financieel advies. Of laat de bekende een afspraak maken ovv jouw naam. Als degene via ons een hypotheek afsluit ontvang je de cadeaubon. 

Beveel iemand aan >

Actievoorwaarden >

Online hypotheekadvies via webcam

Bij onze vestiging in Oosterhout is het ook mogelijk het online hypotheekadvies via webcam vanuit thuis te voeren. Het gemak van online advies via de webcam:

- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt.
- Een persoonlijk hypotheekgesprek gericht op jouw situatie.
- Door middel van je persoonlijke online omgeving overzicht in jouw documenten.

Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij onze vestiging in Oosterhout via de webcam. Het eerste gesprek is gratis.

 

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Vestigingsleider Onno Schmitz

Onno Schmitz heeft zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend. Hij zit bijna twintig jaar in het vak, waarvan vijf jaar als vestigingsleider bij Hypotheek Visie Oosterhout. Zijn mooiste herinnering uit de afgelopen jaren bij Hypotheek Visie? Klanten weer perspectief kunnen bieden in een moeilijke privé-situatie. Maak kennis met Onno Schmitz >

Hypotheekadvies in Oosterhout

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Oosterhout. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Oosterhout

Vlakbij de prachtige natuurgebieden de Oranjepolder, de Vrachelse heide en de Biesbosch ligt Oosterhout. Een Brabantse stad met alle bijbehorende voorzieningen. Dit maakt het een fijne stad om te wonen. Wie wil wonen in de gemeente Oosterhout kan kiezen uit een van de zeven woonwijken waarin de gemeente is opgedeeld: Ooserheide, Centrum, West, Slotjes, Dommelbergen, Leysenakkers, Strijen en Vrachelen. Elke wijk heeft zijn eigen unieke karakter. Een huis kopen in Oosterhout? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Oosterhout aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.