Hypotheekadviseur Oosterhout

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Oosterhout die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies? Hypotheek Visie Oosterhout helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Oosterhout voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Online hypotheekadvies via webcam

Bij onze vestiging in Oosterhout is het ook mogelijk het online hypotheekadvies via webcam vanuit thuis te voeren. Het gemak van online advies via de webcam:
- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt.
- Een persoonlijk hypotheekgesprek gericht op jouw situatie.
- Door middel van je persoonlijke online omgeving overzicht in jouw documenten.

Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij onze vestiging in Oosterhout via de webcam. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:00
 • Zaterdag
 • 09.00 - 17.00
* 's avonds en op zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Er werd goed de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen
Bart
Goede uitleg over wat alles inhoudt en een uitstekend advies gegeven nav onze wensen
Anoniem
Eerlijke en vlotte voorlichting waar je wat aan hebt. Echt mensen die met je meedenken en er alles proberen uit te halen in jouw voordeel.
Groblit


Vond jij ons advies prettig en heb je een goede ervaring met ons team? Wij helpen ook graag jouw vrienden en familie. Stuur een bekende naar ons door en ontvang een leuke beloning. Je kunt kiezen uit:

 • een diner voor twee (twv 100 euro) of
 • een dagje weg met het gezin (twv 100 euro)

Wat moet je doen?
Geef per mail (oosterhout@hypotheekvisie.nl) of telefoon (0162-499944) de contactgegevens van een bekende door die op zoek is een goed financieel advies. Of laat de bekende een afspraak maken ovv jouw naam. Na het afsluiten van een hypotheek door de bekende ontvang je van ons de beloning naar keuze.

Actievoorwaarden >

Wonen en leven in Oosterhout

Vlakbij de prachtige natuurgebieden de Oranjepolder, de Vrachelse heide en de Biesbosch ligt Oosterhout. Een Brabantse stad met alle bijbehorende voorzieningen. Dit maakt het een fijne stad om te wonen. Wie wil wonen in de gemeente Oosterhout kan kiezen uit een van de zeven woonwijken waarin de gemeente is opgedeeld: Oosterheide, Centrum, West, Slotjes, Dommelbergen, Leysenakkers, Strijen en Vrachelen. Elke wijk heeft zijn eigen unieke karakter. Een huis kopen in Oosterhout? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Oosterhout aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.

Vestigingsleider Onno Schmitz

Onno Schmitz heeft zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend. Hij zit bijna twintig jaar in het vak, waarvan vijf jaar als vestigingsleider bij Hypotheek Visie Oosterhout. Zijn mooiste herinnering uit de afgelopen jaren bij Hypotheek Visie? Klanten weer perspectief kunnen bieden in een moeilijke privé-situatie. Maak kennis met Onno Schmitz >

Hypotheekadvies in Oosterhout

 

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Oosterhout. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Maak een afspraak >

Onze medewerkers

Onno Schmitz
Vestigingsleider, Adviseur
Hans Hack
Adviseur
Freddy Wijsbek
Adviseur
Maaike Merkx
Managementassistente