Hypotheekadviseur Oosterhout

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Oosterhout die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies? Hypotheek Visie Oosterhout helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09.00 - 17:30
  • Dinsdag
  • 09.00 - 17:30
  • Woensdag
  • 09.00 - 17:30
  • Donderdag
  • 09.00 - 17:30
  • Vrijdag
  • 09.00 - 17:30
* In de avond of op zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
We kregen een goed en duidelijk advies, en gaven ons vertrouwen, zijn erg kundig. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel, en zijn erg prettig in omgang. We zijn heel dankbaar en tevreden met het uiteindelijke resultaat. Een aanrader!!!
Anoniem
Hij was heel duidelijk hielp ons met bepaalde dingen invullen of geefde ons duidelijk aan wat we konde lenen.
P&J
Wij zijn zéér tevreden over de wijze waarop Onno Schmitz ons gedurende het hele proces heeft begeleid en geadviseerd! Van oriëntatiegesprek t/m de definitieve aankoop van onze nieuwe woning ! Vriendelijk, open, respectvol en discreet én met duidelijke kennis van zaken, niets was te veel ! Altijd stond Onno voor ons klaar als we vragen hadden, evenals Lianne van der Heijden, managementassistente. Heel blij met de keuze voor Hypotheek Visie !
Marianne en Ben Cornelissen

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Oosterhout maakt het graag inzichtelijk voor je.

Hypotheekadvies in Oosterhout

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Oosterhout. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Oosterhout

Vlakbij de prachtige natuurgebieden de Oranjepolder, de Vrachelse heide en de Biesbosch ligt Oosterhout. Een Brabantse stad met alle bijbehorende voorzieningen. Dit maakt het een fijne stad om te wonen. Wie wil wonen in de gemeente Oosterhout kan kiezen uit een van de zeven woonwijken waarin de gemeente is opgedeeld: Ooserheide, Centrum, West, Slotjes, Dommelbergen, Leysenakkers, Strijen en Vrachelen. Elke wijk heeft zijn eigen unieke karakter. Een huis kopen in Oosterhout? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Oosterhout aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.

Maak een afspraak >

FAQ Hypotheek Visie Oosterhout 

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Oosterhout?
Je kunt bij Hypotheek Visie Oosterhout online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Wil je de hypotheekrente vergelijken? Ga voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes van verschillende aanbieders naar onze vergelijkingspagina. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Oosterhout vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Oosterhout.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Kan ik een hypotheek afsluiten?
Voor ZZP’ers en zelfstandigen zijn er zeker mogelijkheden. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar ondernemen. Geldverstrekkers zijn wel op zoek naar zekerheid. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Oosterhout. Samen kijken we dan naar jouw financiële plaatje en de optie op je kansen op een hypotheek te vergroten.

Kan ik mijn hypotheek oversluiten?
De hypotheekrente is op dit moment historisch laag. Hier kan je van profiteren door je hypotheek over te sluiten. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het op langere termijn voordeliger zijn om je hypotheek over te sluiten doordat je iedere maand minder voor je hypotheek betaalt. De kosten en de boeterente die je door het oversluiten moeten betalen, kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of het oversluiten van je hypotheek voordelig is voor jou? Onze hypotheekadviseurs maken het graag inzichtelijk.

Kan ik de overwaarde van mijn woning voor een verbouwing gebruiken?
Je kunt de overwaarde voor een verbouwing van je woning te gebruiken wanneer de geschatte waarde van je woning hoger is dan je huidige hypotheek. Deze overwaarde kan je vrij maken door je hypotheek te verhogen of door een tweede hypotheek af te sluiten. Op deze manier kan je de verbouwing van jouw woning bekostigen.

Ik wil mijn woning verduurzamen. Heeft dit invloed op mijn hypotheek?
Wanneer je jouw huis gaat verduurzamen, kan dat van invloed zijn op je hypotheek. Je kunt namelijk tot maximaal 106% van de waarde van je woning lenen voor energiebesparende maatregelen. De besparing zal je vervolgens terugzien op je energierekening. Onze hypotheekadviseurs adviseren je graag over energiebesparende maatregelen en wat dit voor jouw hypotheek zou betekenen.