Hypotheekadviseur Purmerend

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Purmerend? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie Purmerend terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:30
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:30
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:30
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:30
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:30

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
De adviseur is een proffesional, die met name door zijn nuchterheid een hoop onrust heeft voorkomen. Goede uitleg en goed advies. Tesamen met zijn nuchtere kijk op dingen, maakt dat wij hem de score van zeer goed geven.
Erik en Marjolein
Altijd super geholpen en snelle afhandeling! Heel erg tevreden.
Annabel
De adviseur is vakbekwaam , hij luistert goed naar wat de klant wil en kan en verdient daarom een dikke 10 !
Fam. Terburg

Wonen en leven in Purmerend

Purmerend is een prima plaats om te wonen. De stad heeft een aantrekkelijk oud centrum waar het rondom de Koemarkt erg gezellig is met cafeetjes en restaurants. Ook biedt Purmerend veel voorzieningen op het gebied van winkels, cultuur, sport en onderwijs. Purmerend staat bekend als Marktstad. Vroeger werden hier veel markten georganiseerd zoals de kaasmarkt, schapenmarkt en paardenmarkt. Nog steeds vinden er elke week diversen markten plaats en worden en gedurende het hele jaar diverse themamarkten georganiseerd.  In het polderlandschap rondom Purmerend of het Purmerbos kun je heerlijk wandelen of fietsen. Wil je graag een huis kopen in Purmerend? Op het gebied van wonen biedt de stad voor elke woonwens wat wils. Benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Maak dan voor hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Purmerend. Een van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

Maak een afspraak >

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Purmerend. Onze hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst.