Hypotheekadviseur Rosmalen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Rosmalen? Dan ben je bij Hypotheek Visie Rosmalen aan het juiste adres. Welke woonwens je ook hebt wij helpen je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen.  Het eerste gesprek is gratis. 

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00
*buiten openingstijden afspraak in overleg

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Super geholpen!!!! Heel enthousiaste vrouw die je veel mogelijkheden bied en echt alles voor je uitzoekt. Altijd te bereiken en heeft dezelfde dag nog antwoord op je vragen. Zeker een aanrader!!!!
Kenji Heijmans
Goede uitleg, prettig contact en snelle afwikkeling
HL
Jacqueline heeft ons uitstekend geholpen bij het gehele aankoop traject.
Niels van den Berg

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Maak kennis met franchisenemer Jacqueline van der Velden

In augustus 2020 opende Jacqueline van der Velden de vestiging Hypotheek Visie Rosmalen, een LITE vestiging. Jacqueline runt het kantoor in haar eentje, maar krijgt af en toe wat hulp van haar partner, die haar graag op vrijwillige basis helpt. 

Maak kennis met franchisenemer Jacqueline >

Jacqueline van der Velden - franchisenemer Hypotheek Visie Rosmalen

 

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Rosmalen maakt het graag inzichtelijk voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Rosmalen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Rosmalen.

Wonen en leven in Rosmalen

Lange tijd vormden Rosmalen samen met Hintham, Kruisstraat en Maliskamp de gemeente Rosmalen. Sinds 1996 is Rosmalen onderdeel van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het is een dorp met voldoende voorzieningen voor jong en oud. In de Dorpstraat bevinden zich de meeste winkels. Er is zelfs een klein winkelcentrum. Verder zijn er leuke cafés, restaurantjes, diverse scholen en een station. Ook is er een leuke weekmarkt. Wie graag de drukte op zoekt is zo in Den Bosch. Liever rust en ruimte? Ook dat vind je in Rosmalen. In natuurgebieden als De Hooge Heide en de Rosmalense Zandverstuivingen kun je heerlijk wandelen.

Rosmalen biedt voor elke woonwens wat wils. Van appartement tot vrijstaand. Naast bestaande woningen vind je er ook nieuwbouw. In het stadsdeel de Groote Wielen wordt nog volop gebouwd. Het is uitgegroeid tot een gewilde woonwijk omgeven met natuur. Momenteel zijn ze druk bezig met de ontwikkeling van de buurt De Lanen. Wil jij graag een huis kopen in de Rosmalen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

Een nieuwbouwwoning in Rosmalen

Er zijn veel voordelen aan een nieuwbouwhuis. Er worden energiebesparende middelen bij de bouw van de woning ingezet, waardoor je direct bespaart op je energiekosten. Het is een compleet nieuw huis waarbij je de eerste jaren weinig aan onderhoud hoeft te doen. Daarnaast is het fijn dat je vaak zelf de indeling kunt bepalen van de nieuwe woning. Hierdoor kun je het meteen op maat voor jouw woonsituatie indelen. Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam. Dit betekent dat je geen overdrachtskosten, taxatiekosten of makelaarskosten hoeft te betalen. Je betaalt net als bij een bestaande woning wel advies- en afsluitkosten oftewel bemiddelingskosten voor de hypotheekadviseur en notariskosten voor de hypotheekakte.

Wonen en leven in Landgoed Coudewater 

Nabij nieuwbouwwijk De Erven, onder de rook van Den Bosch ten zuiden van Rosmalen ligt Landgoed Coudewater. In het verleden bevond zich op dit landgoed psychiatrisch ziekenhuis Coudewater. Op het terrein staan het sanatorium de Loofert, Herenvilla Milla, directeursvilla de Wetering en het kloostercomplex Emma rondom het klooster Mariënwater. Tussen deze rijksmonumenten zullen 400 woningen worden gebouwd., De buurtsuper Maliskant is altijd dichtbij. Andere voorzieningen zoals winkels, scholen, sport, ontspanningen en cultuur zijn door de korte afstand naar Rosmalen en ’s-Hertogenbosch dichtbij.
Alle woningen in het gehele project zullen met het oog op duurzaamheid worden gebouwd. Denk hierbij aan zonnepanelen, lokaal opgewekte duurzame energie, vloerverwarming, warmtepompen en energiezuinige isolatie en ventilatie
Interesse in een nieuwbouwwoning binnen Landgoed Coudewater? Maar heb je vragen over wat je mogelijkheden zijn op het gebied van de hypotheek? Hypotheek Visie Rosmalen kan je hier bij helpen. We adviseren je graag over de best passende hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. 

FAQ (veel gestelde vragen) Hypotheek Visie Rosmalen

Kan ik een huis kopen in Rosmalen?
Of het voor jou mogelijk is om een huis in Rosmalen te kopen hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld de hoogte van de hypotheek die je kunt afsluiten. Daarnaast zijn er verschillende andere vragen die beantwoord moeten worden bij het vinden van een hypotheek, zoals: welke hypotheek past bij jou en jouw persoonlijke situatie? En: hoeveel kan ik bieden op een huis in Rosmalen? Hypotheek Visie Rosmalen helpt je graag bij het beantwoorden van al deze vragen. Maak een gratis eerste afspraak (deze kan ook online plaatsvinden).

Kan ik online hypotheekadvies ontvangen in Rosmalen?
Bij Hypotheek Visie Rosmalen kun je online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Ook wanneer het niet mogelijk is om naar onze vestiging te komen is het mogelijk om hypotheekadvies te ontvangen. Maak hiervoor een online afspraak. Op de dag van de online afspraak krijg je een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving. Onze hypotheekadviseur helpt je vervolgens graag stap voor stap bij het voeren van het online gesprek.

Kan ik online een hypotheek afsluiten?
Als je online een hypotheek wilt afsluiten kun je dit eenvoudig doen door een afspraak te maken bij Hypotheek Visie Rosmalen. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur via de webcam jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden bespreken. Wij vergelijken meer dan 40 aanbieders om voor jou een passende hypotheek te vinden. Is er een passende hypotheek gevonden en gekozen, dan gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten. Ook het gemak van online hypotheekadvies ervaren? Maak een geheel vrijblijvende eerste afspraak.

Hoe kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Je kunt eenvoudig je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Rosmalen. Door je hypotheek over te sluiten stap je over van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. Het is zeer belangrijk om je goed te laten adviseren over het oversluiten van je hypotheek. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie brengen graag de beste oplossing voor jou in kaart.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Rosmalen vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Rosmalen.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Rosmalen is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Hoe hoog staat de hypotheekrente?
Voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes kun je onze hypotheekrente vergelijkingspagina bekijken. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstekkers kiezen die je wilt vergelijken. Vanwege het feit dat Hypotheek Visie 100% onafhankelijk is, kunnen wij de hypotheekproducten van ruim 40 geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken. Voor persoonlijk hypotheekadvies kun je eenvoudig een (online) afspraak maken met onze hypotheekadviseur. Tijdens de afspraak gaan jullie samen jouw persoonlijk situatie en mogelijkheden bespreken.