Hypotheekadviseur Tiel

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Tiel of regio midden Betuwe? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie midden Betuwe terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag.

Wil je weten wat onze hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen of telefonisch. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 17:30
* 's avonds en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Dhr.is zeer adequaat / denkt mee/ geeft goed advies / is zeer attent en vriendelijk ! Reageert snel op telefonische oproep.
T.
Pieter Jan zorg voor rust. Als er vragen zijn,kan je deze stellen. Veder is hij duidelijk in zijn uitleg. Je kan hem bellen wanneer je wil De mail beantwoord hij altijd en duidelijk.
Kjm
Behulpzaam en objectief, legt alles in duidelijke taal uit.
Joeri van de Zwan

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Onze medewerkers

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wonen en leven in Midden Betuwe

Wonen in de Betuwe is aantrekkelijk. En dat is ook niet zo gek. Dankzij de centrale ligging ben je zo in een van de grote steden in de Randstad, maar je woont toch in een landelijke omgeving. De woningen zijn hier vaak ook voordeliger. De Betuwe staat vooral bekend om zijn fruitteelt. Kenmerkend voor het landschap zijn de vele fruitboomgaarden. Bekende gemeenten zijn Tiel en Geldermalsen.

Wonen in Tiel

Tiel is het hart van de Betuwe. En wie kent de stad niet? Is het niet van Flipje, de bekende fruitbaas van jamfabriek De Betuwe, dan is het wel van het fruitcorso of Appelpop. Kortom, Tiel is de fruitstad van de Betuwe. Maar Tiel is meer dan alleen fruit. De stad kent een historisch centrum waar je kunt winkelen of op een van de vele terrasjes kunt neerstrijken. Je vindt er diverse restaurants. Een bezoek aan de schouwburg of het filmtheater zorgt voor een gezellige avond.
Omringd door de rivieren de Waal, de Linge en het Amsterdam Rijnkanaal kent Tiel een prachtig rivierenlandschap waar je kunt genieten van een fijne wandeling of fietstochtje.
Tiel biedt voor elke woonwens wat wils. Van wonen in de binnenstad tot aan een nieuwbouwwoning. En misschien vind je in een van de omliggende dorpen als Kapel-Avezaath of Wadenoijen je droomwoning.

Wonen in Geldermalsen

Een andere bekende plaats in de Betuwe is Geldermalsen. Ook hier is het goed wonen. Je vindt er volop rust. Wil je liever iets meer drukte? Met een half uur ben je in Utrecht of Den Bosch. Tiel draagt de naam fruitstad en Geldermalsen staat bekend als het fruitdorp aan de Linge. Je vindt hier een van de grootste fruitverenigingen in Nederland. In Geldermalsen kun je je prima vermaken. Er zijn leuke winkelstraatjes, een jachthaven aan de Linge, gezellige terrasjes en restaurants en diverse sportmogelijkheden.
Je vindt er naast bestaande woningen ook nieuwbouw. Er wordt volop gebouwd in de nieuwbouwwijk De Plantage in Meteren, Geldermalsen.

Wil jij graag een huis kopen in Tiel of Geldermalsen of een van de andere plaatsen in Midden Betuwe? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Midden Betuwe.

Maak een afspraak >

FAQ Hypotheek Visie in Tiel

Hoe kan ik online een hypotheek afsluiten?
Je kunt eenvoudig online een hypotheek afsluiten bij Hypotheek Visie in Tiel door een afspraak te maken via onze website. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur via online webcam advies jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden bespreken. Wij vergelijken ruim 40 aanbieders om voor jou een passende hypotheek te vinden. Wanneer er een passende hypotheek is gevonden en gekozen, gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten.

Is het slim om mijn hypotheek over te sluiten?
De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een aanbieder met een lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het slim en voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit, betaal je iedere maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of het voor jou slim is om over te sluiten en of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie in Tiel maakt het graag inzichtelijk voor jou.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Wil je de hypotheekrente vergelijken? Ga voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes van verschillende aanbieders naar onze vergelijkingspagina. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Kan ik een hypotheek afsluiten?
Voor ZZP’ers en zelfstandigen zijn er zeker mogelijkheden. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar ondernemen. Geldverstrekkers zijn wel op zoek naar zekerheid. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie in Tiel Samen kijken we dan naar jouw financiële plaatje en de optie op je kansen op een hypotheek te vergroten.