Hypotheekadviseur Tilburg

Ben je op zoek naar een passend en verantwoord hypotheekadvies in Tilburg? De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Tilburg helpen je graag. Wij staan voor je klaar als je vragen hebt rondom je hypotheek. Of je nu denkt aan het kopen van een eerste huis of als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden; wij geven je een onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Ook voor je pensioen of en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Gratis eerste adviesgesprek
Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Het eerste gesprek bij onze financieel adviseurs in Tilburg is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 17:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 17:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 17:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 10:00 - 14:00

Bereikbaarheid

Ons kantoor in Tilburg is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt betaald parkeren in de omliggende straten of bij de PLUS (15 minuten gratis parkeren). Vanuit het Centraal Station van Tilburg is het ongeveer 15 minuten wandelen naar ons kantoor. Je kan daarnaast ook bus 5 in de richting Noord – Stokhasselt pakken en uitstappen op de Besterdring. Ons kantoor bevindt zich aan de overzijde van de straat.

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
De hypotheek die voor ons het beste leek was snel geregeld, en de hypotheekvisie heeft ons zeer goed bijgestaan in de verdere verloop van onze overeenkomst.
Wil
Uitstekend geholpen door Bart bij het aanvragen van onze eerste hypotheek. Duidelijk verhaal en snel geholpen
Abel
Bart is een betrokken persoon en geeft duidelijk advies.
Karel

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Tilburg

Het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Tilburg gaat verder dan kijken naar de aanbieder met de laagste rente. We vergelijken bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. Onze adviseurs bekijken de premies, rentes en voorwaarden. We kennen de kleine lettertjes en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Tilburg?  Onze financieel adviseurs in Tilburg adviseren je graag.

Vergelijk alle hypotheekrentes>

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Tilburg helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente, maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Maximale hypotheek berekenen

Wil jij je alvast voorbereiden op je eerste hypotheekadviesgesprek? Bereken op onze website alvast wat je ongeveer kunt lenen.  Tijdens je afspraak in Tilburg zullen we vervolgens jouw persoonlijke situatie bespreken. Ga je een eerste huis kopen, verhuizen of verbouwen? Iedere situatie leidt tot een ander advies. Dankzij de jarenlange van onze adviseurs kunnen zij je als geen ander begeleiden, wat je situatie ook is.

Situaties met invloed op je hypotheek

In principe heeft iedere financiële situatie en woonsituatie invloed op jouw hypotheek. Toch zien wij dat er bij een aantal situaties meer vragen en onzekerheden zijn. Zo krijgen wij regelmatig vragen van ZZP’ers. Een hypotheek afsluiten is voor ZZP’ers zeker niet onmogelijk, maar er komt wel meer bij kijken.

We zien ook vaak veel onzekerheid bij senioren die een hypotheek willen afsluiten. Vanaf 57 jaar en ouder houden geldverstrekkers namelijk rekening met je toekomstig pensioeninkomen. Meestal gaat je inkomen omlaag als je met pensioen gaat, waardoor je minder kunt lenen. De adviseurs van Hypotheek Visie Tilburg geven je graag meer inzicht in de financiële mogelijkheden die passen bij deze situatie.

Ook een scheiding zorgt voor veel vragen over hypotheken. Dan is het fijn als een onafhankelijk adviseur hebt die al deze vragen kan beantwoorden. Er komt waarschijnlijk al genoeg op je af. Bij Hypotheek Visie Tilburg ontvang je onafhankelijk hypotheekadvies. Wij helpen je graag bij al je vragen rondom je hypotheek bij scheiding.

Kan ik mijn hypotheek oversluiten?

Wanneer de hypotheekrente laag is, kan oversluiten je mogelijk voordeel opleveren. Ook kan het in sommige gevallen interessant zijn om je hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekvorm. Of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten, is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden. Laat je daarom goed adviseren door één van onze adviseurs. Als onafhankelijk adviseur kijken wij naar jouw huidige situatie en bekijken of het voordelig is om je hypotheek over te sluiten en hoe lang het duurt voordat je hier profijt van ziet.

 Maak een afspraak >

Franchisenemer Wim Wolfs

Hypotheekadviseur & Franchisenemer Hypotheek Visie Tilburg.   Wim Wolfs is sinds 2005 franchisenemer van Hypotheek Visie Tilburg. Hij is met lege kasten begonnen, maar uiteindelijke uitgegroeid tot een kantoor met drie hypotheekadviseurs en één assistent. Maak kennis met franchisenemer Wim > 

Lokale partners

Wonen en leven in Tilburg

Tilburg is een gemoedelijke stad in het Brabantse land. De stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van wonen en leven. Het levendige winkelgebied in het centrum, de Spoorzone, Veemarkt Kwartier en de Piushaven tonen de vele verschillende gezichten die Tilburg heeft. Het maakt het een aantrekkelijk stad om te wonen. Of je nu op zoek bent naar een starterswoning, een gezinswoning dichtbij het groen, een historisch huis midden in de stad of een nieuwbouwwoning. Je vindt het in Tilburg allemaal. Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een huis te kopen in Tilburg? Maak dan een afspraak met een financieel adviseur voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Tilburg.


FAQ Hypotheek Visie Tilburg

Kan ik een huis in Tilburg kopen?

Of je een huis kunt kopen in Tilburg hangt af van verschillende factoren. Wat is bijvoorbeeld de maximale hypotheek die je kunt afsluiten? Wat is jouw persoonlijke situatie en welke hypotheek past hierbij? En (niet geheel onbelangrijk): wat kan ik bieden op een huis in Tilburg? Hypotheek Visie Tilburg helpt je bij het beantwoorden van al deze vragen. Maak eenvoudig en geheel vrijblijvend een eerste afspraak. Deze kan ook online plaatsvinden.

Kan ik online hypotheekadvies ontvangen in Tilburg?

Bij Hypotheek Visie Tilburg kun je eenvoudig online hypotheekadvies ontvangen,waar en wanneer je maar wilt. Kan je niet naar onzevestigingkomen? Maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Op de dag van de afspraak ontvang je een e-mail met daarin een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving. 

Is het mogelijk om online een hypotheek over te sluiten?

Bij Hypotheek Visie Tilburg is het mogelijk om online een hypotheek over te sluiten door middel van een online afspraak. Bij het oversluiten van je hypotheek is het belangrijk dat je je goed laat adviseren. Onze hypotheekadviseurs brengen graag voor je in kaart wat de beste oplossing voor jou is.

Welke hypotheek kan ik krijgen?

Welke hypotheek je kunt krijgen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de hypotheek te vinden die het beste bij je past, adviseren we je om een afspraak te maken met onze hypotheekadviseur. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Tilburg vergelijken ruim 40 aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak nu eenvoudig en geheel vrijblijvend een eerste (online) afspraak voor hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Tilburg.

Wat kan ik maximaal lenen?

Het maximale bedrag dat je kunt lenen is eenvoudig te berekenen met onze rekentool. Dankzij onze rekentool kun je een indicatie krijgen van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Als je liever meer inzicht wilt krijgen in jouw persoonlijke situatie dan adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Tilburg is het mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Kan ik bij Hypotheek Visie Tilburg online een hypotheek afsluiten?

Maak eenvoudig een afspraak via onze website voor een online hypotheekadvies. Bij Hypotheek Visie Tilburg vergelijken we ruim 40 geldverstrekkers om voor jou een passende hypotheek te vinden.Zodra we deze hebben gevonden, gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten. 

Hoe hoog is de hypotheekrente?

Voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes kun je onze hypotheekrente vergelijkingspagina bekijken. Op deze pagina kun je de aflossingsvorm en de geldverstekkers kiezen die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheken van ruin 40 geldverstrekkers vergelijken. Voor persoonlijk hypotheekadvies kun je eenvoudig een (online) afspraak maken met onze hypotheekadviseur.

Wat gebeurt er met mijn hypotheek als ik een ander huis wil kopen in Tilburg?

Je hebt verschillende opties als je een ander huis koopt. Je kunt een nieuwe hypotheek afsluiten maar soms is het ook mogelijke om je huidige hypotheek mee te nemen. Dit kan interessant zijn als je hypotheek gunstige voorwaarden heeft. De deskundige adviseurs van Hypotheek Visie Tilburg zetten de mogelijkheden graag voor je op een rij en geven je een advies op maat.

Hoe kan ik besparen op mijn maandlasten?

Besparen op je maandlasten is vaker mogelijk dan je wellicht denkt! Zo kan je bijvoorbeeld veel besparen door je hypotheek over te sluiten, waardoor je profiteert van de huidige hypotheekrente. Uiteraard zitten hier ook kosten aan verbonden. Maak er zijn ook nog andere mogelijkheden. De adviseurs van Hypotheek Visie Tilburg zoeken voor je uit of jij op je maandlasten kunt besparen. Maak hiervoor een vrijblijvende eerste afspraak.

Kan Hypotheek Visie Tilburg mij onafhankelijk hypotheekadvies geven?

Doordat wij een onafhankelijke hypotheekadviseur zijn, kunnen wij je altijd voorzien van een onafhankelijk hypotheekadvies. We werken samen met nagenoeg alle geldverstrekker. In het grote aanbod gaan wij op zoek naar de beste hypotheek voor jou. We kijken daarbij niet alleen naar de hypotheekrente maar ook naar de voorwaarden. De adviseurs van Hypotheek Visie Tilburg worden daarnaast met regelmaat gecontroleerd op hun adviezen om de beste kwaliteit te waarborgen.

Kan ik mijn hypotheek verhogen voor een verbouwing?

Wil je verbouwen? Dan zijn er verschillende manieren om een verbouwing te financieren. Je kunt je hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten. Koop je een huis en heb je direct verbouwplannen? Dan kun je kijken of je de verbouwing direct kunt meefinancieren in de hypotheek. Wij geven je hierover graag een advies op maat.

Ik wil een eerste huis kopen in Tilburg, kan dat?

Het is leuk en spannend om je eerste huis te kopen. Daarom is het aan te raden om eerst een goed en onafhankelijk hypotheekadvies in te winnen. Op deze manier weet je wat je maximaal kunt lenen, waardoor je je beter kunt oriënteren op de woningmarkt. De deskundige adviseurs van Hypotheek Visie Tilburg vertellen je graag meer om je mogelijkheden om een huis te kopen en welke stappen je doorloopt. Ze geven je een hypotheekadvies dat volledig bij jouw situatie past.

Maak een afspraak >